2016 Şubat Anneleri

Mrb şubat anneleri. Dün benim için inanılmaz bir gündü. 6 yıllık evliliğim sonunda bir bebek müjdesiyle renklendi regl günüm 11-12 gecikmesine rağmen, daha önceki hayal kırıklıklarımdan dolayı test yapma gereği bile duymamıstım. Fakat eşimin ısrarıyla idrar testini yaptm. Çift çizgi pat diye ortaya çıktı. İnanmadım tabi ki
Kan tahlili yaptırmaya gittim, sonucun 2-3 saate cıkacağını söylediler. İşe gitme saatim de geldiği için bekleyemedim ve eczaneden farklı marka iki tane daha idrar testi yaptm. Onlarda çift çizgiydi. Öğlen sonucu aldım beta hcg 18564 ve hamileymişim. Hala şoktayım.
Rabbim isteyen herkese tez zaman da meleğine kavustursun.
Ama şimdi de acaba saglıklı mı diye içim içimi yiyor. Bu arada sigara bağımlısıyım. Eşim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez paketlerimi aldı. İçmeyeceksin dedi. Onun stresi de var. Acayip derece sigara içmek istiyorum. Offff nasıl olcak ne olcak aklım karmakarışık...

selam kızlar: )
belki bende şubat annesi olabilirim: )
bu akşam evde test yaptım silik çizgi çıktı: D
daha çok erken, biraz daha bekleyip çizgi koyulaşırsa doktora gidip kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.
ay çok heycanlıyım: )
bir garibim, karma karışık duygular....
ilk önce korku sonra şok sonra heyecan....
eşim daha netleşmediği için pek tepki vermedi...
sizlerin eşinizle tepkiniz nasıl oldu hamile olduğunuzu öğrendiğinizde: )

bu arada 2.silik çizgi hamile mi demek oluyor??
gebe değilsek tek çizgi olması lazım galiba, 2.silik çizgi çok erken hamileliktir diye duyarım hep ama bilemicem, sizce??

Son düzenleme:
Merhaba, tebrik ederim umarım sağ salim kucağınada alırsın. Bendr sigaradan yana çok sıkıntılıyım. Birden bırakmak beni çok strese soktu. Eşim yanımda içiyor, ondan akşam yemekten sonra bir nefes alıp nefsimi köreltiyorum. Bitkaçgüne onuda yapmam artık. Bu arada betan baya yüksek ikiz olabilir mi?

Merhaba canım, evet silikte olsa hamilesin anlamına geliyor ama önemli olan kanda çıkması ve yükselmesi. Allah gönlüne göre versin canım inşallah değerin yükselir.

Merhaba canım, evet silikte olsa hamilesin anlamına geliyor ama önemli olan kanda çıkması ve yükselmesi. Allah gönlüne göre versin canım inşallah değerin yükselir.

hayırlısı ile inş canım: )
çok sağol canım cevap için: )
bir garibim vallahi: ))))
anlıyorsundur sende beni eminim: D
rabbim sanada hayırlı doğum nasip etsin, sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inş: )

Anlıyorum tabiki anlamaz olurmuyum azmı testler yaptım bende bir silik çizgiyi görmek için :) sağol canım sende umarım şubat annesi olursun :)

Merhaba bende subat annesiyim ya benim merak ettigim beta hcgniz kac cikti bide ben randevumu haftaya aldim vajinal muayene olmamak icin.vajinal muayene olmadan keseyi goren varmi?

Anlıyorum tabiki anlamaz olurmuyum azmı testler yaptım bende bir silik çizgiyi görmek için :) sağol canım sende umarım şubat annesi olursun :)

hayırlısı ile inş canım: )
sağol.
daha tam net belli olmadığı için eşim çok fazla oralı olmadı, sevindi tabi ilk duyduğunda renkten renge girdi ama benim kadar çıldırmadı,
bütün akşam ben çıldırdım o da siyasettten bahsediyor bana yaaa: )))

hoşgeldin canım gözün aydın,değerinde çok güzel çıkmış maşallahhh keseyi görebilirsin sanırım,o sigara konusunu hiç söyleme bende 10 senedir günde 1 pakete yakın içiyordum,şimdi tam anlamıyla bıraktımda diyemiyorum günde 1 tane yakıp 2 nefes çekip söndürüyorum ,ama haklısın canım inanılmaz istiyor dayanmaya çalışıyorum sürekli aklımda ama bebeğim için değer herşeye,sigara da neymiş

eşinde keşke yanında içmese,bırak zararını senin canının isteme ihtimalini düşünse seni çok iyi anlıyorum zor duruyorsundur birde yanında içen biri olunca çooookkk daha zordur mutlaka,benim eşim içmiyor inşallah en kısa zamanda çıkar hayatımızdan şu sigara denen illet

Benimki hayatta bırakmaz, balkonda bile içse kokusu geliyor. Ama bişekilde çıkarıcaz hayatımızdan elbette. Artık yalnız değiliz :)

baba adaylarının çoğunluğu idrak edemiyorlar bişeyleri kucaklarına alana kadar sanırım,bende keseyi görüpte fotoğrafını göndermek isteyince eee ne var onda bebek gözükmüyorki demişti,oysa ben ne kadar sevinmiştim kimyasal değil dış gebelik değil diye eşi telefonda hamile olduğunu söyleyince hadi gözün aydın hayırlı olsun deyip telefonu kapatan kocaları duydu bu kulaklar neyse canım gözün aydın sen keyfini çıkar inşallah kandada çıkıp değerlerin sağlıkla yükselir

Valla ailemde 3 tane ikiz var. Birinci dereceden. İhtimali var, ama o ihtimali düşünüp iyice strese girmek istemiyorum

amin inş sağol canım benim...
sende hayırlısı ile sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inş canım.
eşinin tepkisi aynı benimkinin tepkisine benzemiş: )
karnın büyüsünde ozaman anlayalım bişey, şimdi ne anlayım diyor eşim: D

canım hayırlı olsun, rabbim hayırlısı ile sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş: )
mesajını okuyunca çok sevindim senin adına: )
stress etme olur gider inş, inanırmısın testi yaparken ilk yaşadığım şey korkuydu benim...
sonra farklı duygulara geçti...
yani endişe gayet normal bence, e bebek bu kolay değil: )
rabbim hayırlar versin inş hep hepimize...
bizde 4senelik evliyiz, eğer hamile isem ilk hamileliğim olacak.

Yeni uyelik alamiyolar mi?

eğer ceza aldılarsa cezaları bitince geri dönerler, yeni üyeliğe gerek yok: )

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz tbk ediyorum :)

sağol canım: )

Valla ailemde 3 tane ikiz var. Birinci dereceden. İhtimali var, ama o ihtimali düşünüp iyice strese girmek istemiyorum

düşünme hiç hayırlısı olsun: )
üçüz olmasından iyi dimi: )
kafaya çok takma: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…