Canim benim doktorum vajinal bakmak istemedi. O yuzden acele etmeyelim dedi ve ben de dun karindan gordum keseyiMerhaba bende subat annesiyim ya benim merak ettigim beta hcgniz kac cikti bide ben randevumu haftaya aldim vajinal muayene olmamak icin.vajinal muayene olmadan keseyi goren varmi?
Cevabin icin saol canimCanim benim doktorum vajinal bakmak istemedi. O yuzden acele etmeyelim dedi ve ben de dun karindan gordum keseyi
.
Keşke olmasaydı ama durduk yere elin profil fotoğrafına laf edilirse bi şey çıkacağı belli... Adre'ye haksızlık olmuş...
Evet keske karisilmasaydi herkes ozgur burda ben ilk yazdigini gordugumde saka soyluyo sandim cunku sonnda gulucukler vardi meger ciddiymis sasirdim dogrusu :)
aynen öyle saçma sapan bir hurafeye dayanarak durup dururken sataşmakta neyin nesi adre başta sükunetini korudu hatta şaka yollu genetikten falan bahsetti ama karşı taraf gerçekten saçmaladı birde bunda ısrar etti,eğer kk tarafından pasifleştirildiyse adreye haksızlık olmuş
Bu bebişler bize neler neler yaptırıyor ahhh ahh : ) Bu arada hoşgeldin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Bu arada benim sat 1 mayıs SeNİN DE AYNI HERHALDE dOĞUM TARİHLERİMİZ AYNI GÖRÜNÜYOR nE GÜZE4L : )Günaydın kızlar
Sabaha kadar döndüm durdum, heyecandan
Az önce de mide bulantısıyla uyandım. Dün hamile olduğumu öğrenene kadar belirti hissetmiyordum. Şimdi bu neyin nesidirağzımda demir tadı var. Su içsem bile lezzetsiz geliyor. Psikolojik olabilir mi? Kendi kendime zehir edicem anlaşılan, bu süreci.
gunaydin guzel anneler.....cicekler harika icim acildi :) aksam uyuyamadm heyecandan bu saattede uyandm dr kontrolune az kaldikca heyecam artiyo bende :) yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz tbrkler :)günaydınnnnnn annelerrr bu güzel çiçekler sizler için Günümüz güzel geçer inşallahhhh Kesecikler görünsün kalpler pıt pıt atsın, yeni hamileler gelsin aramıza
Eki Görüntüle 1553805
Peki kaçıncı gün embriyosu konuldu canım. Benim 5. gündü.Benim de ilk tüp :) 9. gün 134 çıktı beta hcg, 10 gün sonra gel dedi. Yarın gideceğim işte :) çok heyecanlıyım!
Canım sen bugün keseyi görmeyemi gideceksin?gunaydin guzel anneler.....cicekler harika icim acildi :) aksam uyuyamadm heyecandan bu saattede uyandm dr kontrolune az kaldikca heyecam artiyo bende :) yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz tbrkler :)
Hayirrrrrrr dha cuma gunu gidicm ama simdide heyecan basti :)Canım sen bugün keseyi görmeyemi gideceksin?
Hımmm :) işin zor baya varmış daha Allah sabır versin ne diyim :) Cuma güzel haberle dön inşallah canımHayirrrrrrr dha cuma gunu gidicm ama simdide heyecan basti :)
Çok haklısın, günde bir nefes alıyordum ben halen, bir nefes bile almıycam artıkHamileyken sigara içmek; hiç doğmamış bir bebeği cezalandırmaktırArkadaşlarım lütfen nefsinize hakim olun ve bebeklerinize bunu yapmayın. Doktorum bana evini bol bol havalandır. Havasız evde mobilya kokusu, toz birikir. Bu da zararlıdır dedi. Biz bunların hesabını yaparken sizler o zehri ciğerlerinize çekiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?