2016 Şubat Anneleri

Arkadaşlar benim imza bölümümde Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih neden yazmıyor acaba? Ne yapmam lazım?

Kizlar muhtemelen xx-xx-2015 yazmiwsinizdir 2016 yapin onu duzelecek

bende fayanamadim saat 2 yi bekleyemedim gittimm kanimi verdim beklemedeyim eger 2 ye katlanmissa yada daha fazlaysa bende rahat rahat nefes alicam ve artik anneme soylemek istiyorumm

Merhaba bende burdayım yeni gelenler Hoşgeldiniz... Bende tatil gelsede bol bol dinlensek diyorum...ya bide hamile olduğumu unutuyorum yaaa... Ilkinde çok tuhaftım bunda hiç bişi hissetmiyom

kizlar simdi sonucum cikti 2. tahlil 125 olmus ilki 55 ti yavas yavas mi artiyo acabaa normal mi

arkadaşım özelden 2 genelden 2 adet olmak üzere 4 kez yazdım ama hala liste de yokum 29 yaşındayım sat 08.05.2015 bdt 12/02/2016 teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum

Kızlar hcg icin 100/200 lü rakamlar konuşuyorsunuz benim 5647 gibi yüksek bi rakamçıktı bat im geçmeden normal mii ?

hayırlı olsun.2. çizgiyi silik olarak görenler hamile oluyor çoğunlukla.sat ne zaman benim 14 mayıs tahlil yaptıracağım ama erken daha negatif çıkar moralim bozulur diye yaptırmıyorum bat ın geçmesini bekliyorum tahlil için.

en son ne zaman yaptırdın canım 2 gün önce ise 2 katı artması yeterli

evt cnm 2 gun once yaptirmistim ilk cunku bi arkadas sanirim bana % 70 artis olmasi gerekiyo demisti o kafama takildi ama simdilik her sey normal sanirim beni de listeye ekleyebilirsiniz
06.05.2015 yas 27 ilk bebek muhtemel dogum 10 subat 2016

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…