2016 Şubat Anneleri

Merhaba bayanlar. Bu hafta bebek arabamizi alacagiz insallah. Sizden ricam aldiginiz veya almayi dusundugunuz marka ve modelleri mesajimdan alinti yaparak yazabilir misiniz?
chicco lite way plus travel sistem aldık. Chicco nun kendi mağazasında 999 tl idi. Bi bebek mağazasından peşin 750 tl ye aldık
Oyuncak_3624169.webp

Merhaba bayanlar. Bu hafta bebek arabamizi alacagiz insallah. Sizden ricam aldiginiz veya almayi dusundugunuz marka ve modelleri mesajimdan alinti yaparak yazabilir misiniz?

Canim ben chicco Lite way aldım kanz daki satıcı bayan da kendi arabaları yerine chicco Lite way ı önerdi bende onu aldım

O kadar çok su içiyorum ki anlatamam nasıl susuz kalabilir ki:KK43: çatlak önleyici ne kullanayım
Yapı meselesi olabilir o zaman canım.. Ben lierac kullanıyorum, ablamda onu kullandı bir tane bile çatlagı yok birazda genetikle alakalı aslında bu çatlak durumu. sen yine de suyunu iç su her derde deva canım sanırım zayıfsın ya da iç karnın geniş değil

Kızlar sonuçlarımı aldım, çok şükür ilaç iyi gelmiş, doktorun dediği gibi böbrek yetmezliği falan yokmuş, sadece idrar yolu enfeksiyonuymuş, hala biraz varmış bol su iç dedi, ama decavit ve osteocare kullanmama rağmen kanım ve d vitamini düşük çıktı, doktor gyno ferro sanol günde iki kez ve devit3 15 damla verdi. bu ilaçları kullanan varmı? nasıl alıyorsunuz?

Rennie icebilirsin canım
Ilac kullanmadan cozemezmiyim acaba.. yaaa usuttumde biraz bogazlarimda kotu.. ustune yedigim sey sanirim dokundu, is yerinde yaprak dolmasi yedim, o yaprak karnimda buyudu buyudu buyudu :/ .. midem hala iyi sayilmaz, kahvaltilik yiyicem bugun aksamada corba icerim yeter heralde

Ilac kullanmadan cozemezmiyim acaba.. yaaa usuttumde biraz bogazlarimda kotu.. ustune yedigim sey sanirim dokundu, is yerinde yaprak dolmasi yedim, o yaprak karnimda buyudu buyudu buyudu :/ .. midem hala iyi sayilmaz, kahvaltilik yiyicem bugun aksamada corba icerim yeter heralde

Canim ben su anda midemi yakan yiyecekleri takip etmek için dikkat ediyorum inan ayran bile midemi yakıyor ne yapacağımı şaşırdım ben ilaç kullanma taraftarı değilim elimden geldiğince rennie de içmiyorum ama bu mide asidinı dengelemek amaçlı içinde magnezyum ve kalsiyum karbonat dan oluşuyor hiç bir zararı yok. İcebilirim dersen normal karbonatli su iç oda geçirir. Gece çok rahatsız olursan yastık sayıni arttir.
İnşallah çok sıkıntı çekmezsin ben çok zorlanıyorum son 2 haftadır

Benım surup ıcmeden mıde yanmamın gecmesı mumkun olmadıgından 3 kere gavıscon advanced ıcıyorum. Gebelık ıcın guvenlı a kategarorısı bır ılac.

Mıde asıdıne ıyı gelen yıyecekler muz ve bal. Ballı sut ya da sırek bır kasık mal yıyebılırsın. Muzu da yanman cok olunca yıyebılırsın

O kadar çok su içiyorum ki anlatamam nasıl susuz kalabilir ki:KK43: çatlak önleyici ne kullanayım
clarıns huıle tonıc harıka bır urun ama pahalı ıste:KK43: Ben onu kullanıyorum mecburen. Yurtdısına gıdıp gelen tanıdıgınız varsa gumrukte 40 euro ama turkıye fıyatı 150-200 arası

Canım senin aldığın arabada çok hoş, normal travil sistemle, air travel sistem arasında ne fark var ki?
Tekerlekleri araba lastigi gibi canım pompası var yanında sisirilip indiriliyor ortama göre eşimle gittik biz kullanışı en rahat onu gördü bebeği sarsmiyormus rahat etmesini sagliyormus ama bence çok bir espirisi yok normal i ile arasında 200 lira var değer mi 200 lira fazla vermeye tartışılır eşimi kırmak istemediğim için onu aldim yoksa bana kalsa normal ini alırdım

Aaa buna bakıp bakıp duruyordum elinize ulaştı mi nasıl görünüyor kullanışlı mi çok merak ediyorum :KK37: hepsini yazmışsın zaten simdik gördüm :)

valla ben çok beğendim. tekerlekleri baya büyük ama kullanımı çok kolay. tek hareketle kapatabiliyorsun. altındaki eşya koyma yeri gayet geniş. almadan önce araştırmıştık alanlar hep çok memnundu. benim içime sindi. ben beğendim yani :)

Back
X