2016 Şubat Anneleri

Selam kızlar...7buçuk 3buçuk 10saat dersten sonra sonunda gelebildim eve. Çok yorulmuşuz... Bugün rüyamda gördüm bebişim doğmuştu emziriyodum onu günlerdir niye emzirmemişim diye söyleniyodum bir süt vardı ki böle bebeğin ağzından yüzünden akıyodu:) hayır diyelim hayır olsun inşallah :)
Saglikla dogurur guzelce emzirirsin bebegini insAllah:) ben ruyalardan kustum adeta bebegime hamile kaldigimi bilmeden once yasli bi adamin bana bi oglun olacak demesiyle gercekten kendimi oglum olacagina inandirmistim cunki ruyayi gorduyum ay hamile oldugumu oyrendim ultrasonda kiz deyimce doktor adeta sok oldum) Yine de Allahima cok sukur anne olmayi kismet edicek:anneadayı:

Aslında biraz kendimle de ilgili bi sorun bu canım tek meraktan değil ama henüz net bişey yok ortada o yüzden takılmamaya çalışıyorum başaramasam da..
Canım hakkımızda hayırlısı neyse o olur içimizi gerah tutalım hiçbirimiz aslında net olarak içimizde neyin ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz Allah yardımcımız olsun :))

Saglikla dogurur guzelce emzirirsin bebegini insAllah:) ben ruyalardan kustum adeta bebegime hamile kaldigimi bilmeden once yasli bi adamin bana bi oglun olacak demesiyle gercekten kendimi oglum olacagina inandirmistim cunki ruyayi gorduyum ay hamile oldugumu oyrendim ultrasonda kiz deyimce doktor adeta sok oldum) Yine de Allahima cok sukur anne olmayi kismet edicek:anneadayı:

Amin canım hepimiz inşallah.. Müjdeli bir rüya görmüşsün ne güzel :)

Canım 2 hafta çok büyük fark artık bundan sonra hızla kilo alacaklar seninkide alır. Kafana takma :KK66: :KK66:

Oluyor canım en doğrusu 23. Hafta bitene kadar yaptırmakmış..

çok tatlı bebişin güle güle kullansın :KK66: :KK66:

18. Haftadan sonra başlıyor canım. 22-23 e kadar yaptırmak lazım. Saglık ocagına gidip sorarsan sana gün verirler.

Benim çook agrı yaptı cuma yaptırdım. Hala üzerine yatamıyorum bugün anca kokumu açabiliyorum ama aşı yerine dokununca hala canımdan can gidiyor. :KK43: :KK43: İnş seninki bu seferde ağrımaz.

Allah yardımcın olsun canım biz bir taneyle zorlanıyoruz en azından sag olmasa sola yatabiliyoruz. Senin işin zır. ALLAH kolaylık versin.

canım kalp 21-22 den sonra daha bir gelişmiş olduğu için o zamana randevu veriyorlar. ama senin gittiğin yer randevu verirken haftanı sorarakmı verdi?? kendi doğum doktorun problem yok derse önemli degildir merak etme
Tesekkur ederiz teyzesi :)

Kızlar kaç tane hamiş pantolonunuz ve hamiş üstünüz var? Ben pantolon 4 tane aldım, bi arkadaşım da 1 tane verdi ama üste pek bişi almadım, halen normal giysilerimi uydurabiliyorum, sizde durumlar nasıl?

Kızlar kaç tane hamiş pantolonunuz ve hamiş üstünüz var? Ben pantolon 4 tane aldım, bi arkadaşım da 1 tane verdi ama üste pek bişi almadım, halen normal giysilerimi uydurabiliyorum, sizde durumlar nasıl?
Benim karnim hala 5ayi bitirmiw gibi durmuyo daha yeni gectim hamile kiyafetleri giymeye o yuzden fazla diyil sadece 2 tane hamile kiyafeti aldim pantolun bi de gunluk bi elbise cok rahat fazla almayi da dusunmuyorum acikcasi

valla ben çok beğendim. tekerlekleri baya büyük ama kullanımı çok kolay. tek hareketle kapatabiliyorsun. altındaki eşya koyma yeri gayet geniş. almadan önce araştırmıştık alanlar hep çok memnundu. benim içime sindi. ben beğendim yani :)
Güle güle kullanın canım bakalım bizde karar vericez inşallah :)

Evet tatlim aynen ama cinsiyyeti tutduramadik :KK70:
Bende ruyamda kucagima kiz bebek verirlerken gormustum, hamile oldugumu bilmiyordum ama o an hamileymisim :).. erkek oldugunu ogrenene kadar kiz sandigim icin kiz isimleri aradim hep :) .. gobek ismi Defnedir cocugumun :D

Bende ruyamda kucagima kiz bebek verirlerken gormustum, hamile oldugumu bilmiyordum ama o an hamileymisim :).. erkek oldugunu ogrenene kadar kiz sandigim icin kiz isimleri aradim hep :) .. gobek ismi Defnedir cocugumun :KK70:
Bi de benim ruyam bi akrabamda dogru cikmisti bak o beni iyice inandirmisti erkek olduguna oyrenince duvara carpmisa donmustum resmen aynen benim de kizin gobek ismi var :KK70:

Canım bebek arabaları her bütçeye göre var, ben fazla para harcayıp sonra sıkıntı yaşamak istemeyenlerdenim hem kaliteli hem işimi görsün kullanışlı olsun istiyorum zaten bebegimiz yaza kadar dışarı doğru düzgün çıkamayacak yaza da bi 6 aylık olacak pusetli düşünmedim o yüzden bebek arabasını yatırırım. bu yüzden 3 tekerlekli arabalarda gözüm ama 1000tlden aşagı yok normal travellerden daha pahalı Ben joie markaya bayılıyorum hem kaliteli hem her bütceye hitap ediyor bu bebek arabasını begendim 570tl bebek arabasının oturma kısmının ortasından tutup havaya kaldırınca kalkıyor. Videolarını inceleyebilirsin tentesi bacaklarına kadar kapanabiliyor ve 3 tekerlekli olması son döneme uygun kolay yönlendirilebiliyor
http://mobil.e-bebek.com/joie-litetrax-3-tekerlekli-bebek-arabasi_JOI-S1112DBMDN0
Biz de bayıldık bu modele kafamıza yattı sadece yine buna yakın Graco evo diye bir araba gördük eşim ona tav oldu onu çift taraflı kullanabiliyorsun joie de sadece ana Kucağı çift taraflı ya o yüzden 2. Sıraya attı ama joie benim de favorim

Ellerimde benimde uyuşma oluyor dolaşım sıkıntısı mı yoksa geceleri ters mi kalıyor kolum anlamadim.

Canım birebir aynı durumu yaşıyoruz. Demek ki yalnız değilmişim. Evde tansiyonum 12-8 in üzerine çıkmıyor. Hastanede en son 16-10 çıktı. Doktor Nefrolojiye yönlendirdi 15 Ekim'de bana da holter takılacak sanırım.
Hastanede tansiyonum öyle çıktıkça iyice stres oluyorum ben de daha da yükseliyor hastanenin Kapısı'ndan çıktığım anda düzeliyor çok ilginç valla. Umarım tansiyonumuz yoktur heyecandandır.
Haberlerini merakla bekliyorum canım.

Kızlar bir de 15 ekimde benim bebişim kalp EKO'su çekilecek doktor ta 1 ay önceden randevu aldırmıştı. Detaylı ultrasonda kalbin her detayına bakılamıyor diye şart dedi ama çevremde hiç duymadım. Var mı aranızda çektirecek olan?
Canım hastaneden geldim holter sonuçlarını da aldım bir sorun çıkmadı,tansiyonum 11in üzerine çıkmamış hiç doktorda heyecana bağladı inşallah seninde öyledir. Bana takılan hem tansiyon hem kalp ekgydi kalp biraz düzensiz 135lere kadar çıkmış gün içinde onada gebelikte normal Yinede tuza ve yağa dikkat et dedi sanada takılacaksa Allah kolaylık versin çok rahatsız bişey ne düzgün oturabildim ne uyuyabildim

Benim 3 hamis pantolonm ve taytlarim var 2 tane hamile kalmadan önce ki üstlerim oluyor ama arkadaşlarım çok hediye getirdiler bana resimli tişörtüm cok

Göğüs kalkanı emzirme sonrası göğüs ucunu kremlemek ve çatlamasını önlemek için kullanılıyor.
iç çamaşırı içine konulup ucun çamaşıra deymesini ve hava alarak kremi emmesini sağlıyor. Emziren annelerin tavsiyesi.
göğüs ucum normalde de çok çatlar Emzirebilirsek inşallah sorun olmasın diye aldım. Chicco marka almıştım, ikilisi 15liraydı. Aventın da var ama şuan indirimsiz50tl

Ellerimde benimde uyuşma oluyor dolaşım sıkıntısı mı yoksa geceleri ters mi kalıyor kolum anlamadım.

Yaşadığın sıkıntılardan ötürü almaya başlamaman normal. Garanti olsun istiyorsundur. Biz biraz aceleci olabiliriz:) ben ileride kendimde güç bulacağıma inanmıyrm o yzden başladım.
Sağlıklı olsunlar da birlekilde eksikler tmamlanır:KK66:
Bugün sordum uyusmayı ödemden sinirlere baskı yapıyor normal çok kötü artık duramazsan ağrıdan atel takarız dedi karpel tunnel sendromu oluyormuş ileri safhası

Ben Bella B diye bir krem kullanıyorum kimyasal yok içinde tamamen doğal .. genelde lierac önerirler ama içinde sözüm ona paraben yok ama gırla koruyucu var
Catlak kremini dun doktoruma sordum sadece badem yagi onerdi kokusunu sevmediyim icin kullanamiyorum maalesef ne yapicagimi bilmiyorum gerci su an catlagim yok ama olusucagindan korktugum icun onlem almak istiyorum

kızlaaaaar
21 haftalık bebegım uzun zamandır hareketsizliğinden şikayetciydim, ama ultrasona girdikten sonra aşırı hareketlendi normal mi

Benim de cok kasiniyor karisim yag kullaniyorum ben. Herhangi bi kuruluk da yok ama kasiniyor valla bugun milli egitim mudurunun karsisinda kasiya kasiyor yoruldum kendimi tv karsisinda gobek yapmis tembel adamlar gibi hissediyorum
Mümkün oldukça kaşımamaya çalış canım kaşıntı=çatlak demek çünkü

Back
X