- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Arkadaşım geçmiş olsun ben de aynı durumdayım tek arter tek ven. 5 tane dr ile görüştüm durumu, buna benzer çok doğum yaptıklarını kimisinin sadece doğumda belli olduğunu söylediler. detaylıya gir , fetal eko çektir. senin ikiz gebelikmiş bir de ikiz gebeliklerin %5inde görülebiliyor bu durum. ilk öğrendiğimde yerlere göklere sığamadım seni çok iyi anlıyorum. drun elbetteki yönlendirecektir seni. 20. haftada öğrendim ben de. stres yapmayacaksın iyi beslenmeye çalış. internette o kadar çok konu var ki anlatamam. hepsini okudum tıp makalelerine kadar. hatta detaylıyı yapan dr bana çok hastam verdı bölyle dedi sadece bir tanesi erken doğum yaptı o da hem miyomu vardı ve gebelikle büyüdü hem de 6. ayda annesini kaybetti, şimdi erken doğumunu tek damara mı miyoma mı annesini kaybetmesine mi bağlayalım dedi. kendi dr umda bana teşhis koyulduğu sabah böyle bir doğuma girmişti. biraz küçük doğdu ama sağlıklı dedi. seni çok iyi anlıyorum canım dua edicez inşallah sağlıkla sıhatle kucağımıza alıp sağlıkla sıhatle büyütürüz... yalnız 28. hafta sonrası daha sık muayeneye gitmemiz gerekiyor aklında bulunsun.bugun agrım oldugu ıcın doktora gıttım... carsamba detaylıya gırcem ama emın olmamakla bırlıkte bır bebegımın tek atardamarla beslendıgını soyledı... cok uzuldummgelişim geriliği yapabılıyormus... yarısı normal dogarken yarısında bir cok anamolılıkler gorulebılıyormus... sımdı ısteyım ogleden sonra farklı bı doktora daha gıdeyım dıyorum... carsamba da detaylı ıcın gıtcem...
bırı 21+2 bırı 21+3 kıloları 424 ve 427 gr haftası uyumlu dedı ama bakalım... tedırgın oldum...