2016 Şubat Anneleri

Ben tayin geldim geldiğim sırada hamileymisim is yerime alışamadım insanlara alışamadım herkes bi tuhaf psikolojik olarak iyi değilim ittire ittire ise geliyorum bi an once zaman dolsun diye bekliyorum. Valla yarım saat erken çıkmak bile mutlu eder beni.bizdede geçerlimi acaba bu 7.5 saat olayı

Öğle arası hariç 7,5 saatten fazla çalışan tüm bayanlar için geçerli canım.

Kızlar ben de bir kaç gün önce renkli usg ye girdim ayrıntılıya. çok şükür hiç bir sorun çıkmadı. Tek yumurta ve ikisi de kız olduğu kesinleşti :) hareketlerim baya kısıtlandı çünkü hemen ağrılarim başlıyor. Sanırım bu aydan sonrası çok zorlucak beni. Elimden geldiğince eksiklerimizi tamamlamaya çalışıcam :)
Canim ben de ayni durumdayim bazen kendimi kaptirip okulda kosa kosa cikiyorum merdivenleri 3.katta tikanip kaliyorum simdiden agirlastim ilerleyen haftalarda ne olacak bilmiyorum :110:Benimalisveris icin cok acelem yok cunku 1kizim var ondan kalanlar erken dogum da olsa uzuun sure idare eder ikizleri

Selam kızlar nasılsınız hersey yolundadır umarım. morincim morincim hoş geldin tekrar aramıza ama buralar pek değişmiş :) tanıdım pek kimse kalmadı
evet canım eskiler genelde dağılmış yeni arkadaşlar yeni hamişler gelmiş. herhalde eskiler facede toplandılar :) ama ben kk yı çok seviyorum ya

Ben tayin geldim geldiğim sırada hamileymisim is yerime alışamadım insanlara alışamadım herkes bi tuhaf psikolojik olarak iyi değilim ittire ittire ise geliyorum bi an once zaman dolsun diye bekliyorum. Valla yarım saat erken çıkmak bile mutlu eder beni.bizdede geçerlimi acaba bu 7.5 saat olayı
Sorman lazim tatlim ya.. banada maalesef geri donmediler, ne zormus arkadas bir avukatla konusmak yada bakanligi aramak!!!
bizde öyle bi olay yok malesef..devlet bize mesai vermeyi bile gereksiz görüyo yarım saat erken çıkmamam için para mı ödeyecek :KK48::KK48:
Canim hakkin varsa neden odemesinler ki? .. yarim saati topla bakalim tum hamilelik aylarina, iyi saat ediyor yani :)

Ayy bende bazen hiç dikkat etmiyorum. Ewde temizlik yapmıştım bi keresinde baya detaylı yapmıtım cam silmedim ama mutfak dolpalrını temizleyip toz alıp süpürüp silmiştim.. işten çıkıp ewe gittim saat 3 ten aksam 9 a kadar temzlik yaptım ve bu arada hiç oturup dinlenmedim hep ayaktyadım.. akşam otrdum ondan snra yerimden kalkamadım bacaklarım tutmadı belim ağrıdı çok kötydüm doktora gidicektim nerdeyse... sonra dedim aman aman yapmam bi daha temizlik falan.. yapsamda bu kadar ormam kendimi...
Aynen canım ya bazen ben de abartıyörum ama çok dikkat etmemiz gerek dikkat et kendine

Kizlar bu 7,5 saatlik calisma suresi sadece 6 gun calisanlari kapsiyormus.. ben 5 gun calisiyorum beni kapsamiyormus.. bir bilginiz varmi acaba? Daha detayli bilgi alabilicegim bir yer varmi, 170 bana ayri muhasebeciye ayri sey anlatmis :KK57:

canım o hastaneyi ben bilmiyorum ama. sen anadolu yakasındasın sanırım. zeynep kamil hakkında bi fikrin veya bilgin var mı acaba ?
Canim onada denedim ama randevu 15 gun sonrasina veriyo tamm 12 de bakmakisin ama arayarak al bence randevu cunki internetten aen onaylayana kadar baskasi aliyo gidenler iyi dedi ama bilmiyorum tam olarak yinede

Kizlar bu 7,5 saatlik calisma suresi sadece 6 gun calisanlari kapsiyormus.. ben 5 gun calisiyorum beni kapsamiyormus.. bir bilginiz varmi acaba? Daha detayli bilgi alabilicegim bir yer varmi, 170 bana ayri muhasebeciye ayri sey anlatmis :KK57:

ben ilk defa duyuyorum bu 7,5 saat üstü olayını. özel sektörde böyle şeylerin olacağına inanmıyorum.
ben normalde (öğle molası hariç) 9 saat çalışıyorum zaten, 1,5 saat çalışmama hakkım var dersem kapı önüne koyarlar :KK70:

belli başlı şeyler var.
*iş ortamının iyileştirilmesi,
*gebeler gece çalıştırılmaz
* periyodik kontrol için izin vermesi zorunlu,

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/08/20130816-8.htm

Kizlae seker yuklemesini haftaya oluyorum.ama eczacı zor geçiyor o tahliller dedi.allahim yardim etsin :(

ben ilk defa duyuyorum bu 7,5 saat üstü olayını. özel sektörde böyle şeylerin olacağına inanmıyorum.
ben normalde (öğle molası hariç) 9 saat çalışıyorum zaten, 1,5 saat çalışmama hakkım var dersem kapı önüne koyarlar :KK70:

belli başlı şeyler var.
*iş ortamının iyileştirilmesi,
*gebeler gece çalıştırılmaz
* periyodik kontrol için izin vermesi zorunlu,

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/08/20130816-8.htm
Eee sen 1,5 saat sut izninde ne yapicaksin, bize onu veriyorlar.. onu veriyorlarda bunuda vermek zorundalar.. ama beni kapsamiyormus.. cok tuhafima gitti gerci, arastiricam..

Kizlar kafam cok karisti su 7,5 saat olayina.. bunu buldum :KK17:

Çalışma saatleri

MADDE 9 – (1) Gebe veya emziren çalışan günde yedi buçuk saatten fazla çalıştırılamaz.

Trabzon'da yaşıyorum.

Canım ben Samsun Bafradayım ilçede bi tane özel hastane var ona gidiyorum 100lira ayrıntılı ultrason. Muayene de 30lira sadece. Samsun merkezde de o kadar uçuk fiyat yoktur bence samsun uzak olabilir sana ama Giresun ya da Rize ye gidebilirsin uygun fiyata var ise

kızlar bugün çamaşırımda bir avuç kadar su gibi birşey olduğunu farkettim.zaten gidişinin hissetmiştim kahvaltıda. biraz beyaz bi akıntı gibiydi ama hiç bu kadar çok olmuyordu. suyum mu geldi acaba diye korktum. o saatten beri yatıyorum ama şimdi de adet sancısı gibi bi sancı var rahmimde. ama bebeğim baya hareket ediyor o beni rahatlatıyor. bunlrı yaşayanınız var mı. sizce ne ola ki:KK61:
Canim doktorunu ara bilgi al yine de umarım mühim bi şey değildir. Bazen benim de iç çamaşırımda ıslaklik oluyor

Back
X