Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kararsızım ama yaptırmayacağım sanırım.çünkü bir ay kadar önce Açlığa da tokluğa da bakılmıştı.şüphelenecek bişey çıkmadı.bizim Dr daha ilk randevuda rengini belli etmişti gerçi:) Canan karatayı eleştiren bir makale asmıştı kapıya.kardiyalog nasıl karar verir şeklindeydi :) ama cidden onu yapmak ben de istemiyorum.midem zaten hassas...evet 2si bir değil de işte şu Canan Karatay hoca yüzünden yaptırmaya korkuyorumbugün öğlen mercimek çorbası, mantı ve tulumba tatlısı vardı hastanede,onları yedim
Orkiedog un çok güzel.tavsiye ederim.İyi akşamlar kızlar nasılsınız ? Ben bebek bakım çantası araştırmasındayım ama beğendiğim bi model bulamadım henüz büyük olsun istiyorum hafta sonları anneme gidiyoruz diye ama modeller genelde küçük geliyo gözüme tavsiye edebileceğiniz marka var mı ?![]()
Ben koruda aylin anil arslan hocaya gidiyorum ve cok memnunum.tavsiye ederim.cok ilgili ve pozitif bir insanben aydan biriyi bıraktım ama canım. ilk dr.umdu o. çok pahalı geldi. sonra meltem h. a geçtim. ama oda gidiyor. yani şuan koru ya da başka bir hasatanede iyi bir dr. arayışındayım. doğum vs. hiç konuşmadım şimdilerde canım.
sen aydan h. ya mı gidiyorsun sürekli ? risk mi var ?
Evet öylede onun dediklerine karşı çılan doktorlarda çok... bilemiyorum ama şeker yüklemesi yapmazsam ve bende daha sonra şeker çıkarsa bebeğime bişey olursa kendimi affedemem o yüzden ben yaptıracagım canım.. herkesin kendi kararıevet 2si bir değil de işte şu Canan Karatay hoca yüzünden yaptırmaya korkuyorumbugün öğlen mercimek çorbası, mantı ve tulumba tatlısı vardı hastanede,onları yedim
Ben de Aylin hanıma gitmeyi düşünüyorum. Bu haftadan sonra da gene bakar değil mi? Doğuma da ona gidicem inşallah ikizlerim olacakBen koruda aylin anil arslan hocaya gidiyorum ve cok memnunum.tavsiye ederim.cok ilgili ve pozitif bir insan
biz eryamanda oturuyoruz canım. bize çukurambar çok uzak. diğerine 10 dk da gidiyoruz. yine gidilir tabi zorda kalsak ama izin almak vs. zor oluyor. hemen ulaşmak istiyorum açıkçası. doğum içinde aynı ileriki aylarda fazlaca git gel oluyor. yollarda vakit geçmesin istiyorumBen koruda aylin anil arslan hocaya gidiyorum ve cok memnunum.tavsiye ederim.cok ilgili ve pozitif bir insan
Hoşgeldin canım:)Hoşbuldum canım.. haklısın galiba en iyisi ben 21. haftamda gideyim..
Yarın da tetanoz aşısı olcam.. ilk doz bakalım nasıl olacak ...
Bahar alerjisinin cok cok ilerlemis haliydi sikayetim...nefes alamiodum...goz yasarmasi, burnum akiodu ama selale gibi.halsizlik falan oyle isteCanım şikayetin neydi
Canim ben de ayni durumdayim bazen kendimi kaptirip okulda kosa kosa cikiyorum merdivenleri 3.katta tikanip kaliyorum simdiden agirlastim ilerleyen haftalarda ne olacak bilmiyorumBenimalisveris icin cok acelem yok cunku 1kizim var ondan kalanlar erken dogum da olsa uzuun sure idare eder ikizleri
Bundan 1 ay önce gene kan tahlili istemişti şeker yüklemesi de yapmami öneriyor.sen sor canım bazen unutuyorlarKızlar bnm doktorum şeker yüklemesi nden bahsetmedi kan değerleri de istemiyor sizinkiler
Evet dün görünce eşime söyledim oda şaşırdı güzel isim :)Bebeklerimizin adi ayni :) cok sevindim ya pek kimse koymuyor sahabe ismi :)
Evet canım benimki tüylendi:)Kızlar göbüşünüz tüyler di mi
Çok yok aslında kilim boyuma göreYaptirmayanlar da var cnim. Kilo problemin var mi?
bizim de mus'ab affan olacak inşAllah :) Rabbim isimleri gibi güzel eylesin ömürleriniEvet dün görünce eşime söyledim oda şaşırdı güzel isim :)
Canim tüy Dökücü krem zararlı bildiğim kadarı ile önermıyorlar. Sararticilarda aynı şekildeCanım su emla krem var ondan alsana agdaya gıtmeden. son aya kadar agdaya gıdebılırsın o sekılde
Ben kendım makıneyle alıyorum sımdı ama bundan sonra makıneyle orayı gormem zor cunku cok egılmek de zararlı karnıma baskı yapıyor. Ben hıc agdaya gıtmedım ckeınıyorum ama mecbur gıdıcem gıbı. Ya da tuy dokucu kremle alırım doguma kadar
Sağlık ocağında yaptırabilirsin canım kan tahlilini . Toplum halk sağlığı kuruluşları tahlilleri Acıbadem hastanesine gönderiyor :) yani sonuçlara Acıbadem bakıyor:)Ewet cnm. Bn yine kan verecem yine 110 gidecek
Amin n inşaallah canım yalnız Musab bizde düşünüyorduk ama isabete uğramış musibet uğramış manalarına geliyor vazgectkbizim de mus'ab affan olacak inşAllah :) Rabbim isimleri gibi güzel eylesin ömürlerini
aaaaa gercekten mı ben de okadar arastırdım musab bin umeyr den dolayı cok ıstıyorduk . biraz daha arastırayım en iyisiAmin n inşaallah canım yalnız Musab bizde düşünüyorduk ama isabete uğramış musibet uğramış manalarına geliyor vazgectk