2016 Şubat Anneleri

Nefes darlığı gibi bişiler bende de var, kilo aldığımız için galiba hantallaştık, normal yemek yesem de nefes nefese kalıyorum, özellikle merdiven inip çıkmak bu aralar zor geliyor, hareket olsun diye asansör kullanmak istemiyorum ama bu gidişle mecbur kullancam
merdi
Canım jilette karartıyor.valla bnde şimdilik rahatm ama ilerleyen zamanlarda naparım bilmiyorum.kimseden yardm almak istemiyorum sonuçta mahrem bölge.bnce illa yardm alınacaksa da eşten yardm istenmeli.ama bende jilete geçcm bayanlar için olanını öneriyorlar hem kesme riski olmadığından bakmadan da alabiliyormuşsn.
ben geçtim bile :/
eldiven ile en son denediğimde belim çok ağrıdı bükülemedim bükülmeden zorlandım falan en sonunda aldım jileti :( bütün emeklerim boşa gitti onca zaman sürmedimde ne oldu. tabi bebeğim için herşeye razıyım da. bende kadınlar için olanını kullanıyorum ilerde karnımız iyice büyüyünce göremesek bile kesme tehlikesi olmaz aynaya bakarak alırız en son haftada da eşimiz yapacak mecburen :/
yinede inşallah kendimiz beceririzde gerek kalmaz

Elimi ne zaman karnıma koysam bebiş hareketli oluyor.iş yaparken falan da hissediyorum çok hareketli bir bebek bende çok merak ediyorum bnmki gibi olan var mı :KK64:gebe kalmadn önce hiç göbeğim yoktu bu yüzden hareketlerini erken hissettm doktorda bebeğin çok hareketli hissetmn normal demişti o zmanlar acaba neden bu kadar hareketli :KK46:tabi buna seviniyorm ama normal mi diye merak ettm
yaa çok kıskandım
ben hareketlerini hissedince altın bulmuş gibi seviniyorum çok az hareket ettiği için. benimkisi biraz tembel bebiş :=)

Evet tatlım bi de zayıfımdır neden üğle oluyor bilmiyorum yok baya haraketliydi benimki dünden beri azaldı

Allah yardımcın olsun canım annem de 9aya kadar kusmuş sende öğle olmaz inşallah
CNM hareketi vardır da sen hissetmiyorsundur. Saol kuzummm

Kızlar bn hiçbir şey beğenmiyor um çok kararsız kalıyorum bu gidişte hiçbir şey alamayacağı m:KK14:

Ha buldum canim guzelmis begendim bi yere giderken goturmesi zor olur ama cantadan yer fazla tutar ogle geldi bana
Eşim vermiş siparişi diğerlerini götürebilirmiyiz bn bunu yerde sürekli duracak diye alalım demiştim altını değiştirirken kullanmam

Eşim vermiş siparişi diğerlerini götürebilirmiyiz bn bunu yerde sürekli duracak diye alalım demiştim altını değiştirirken kullanmam
Evde guzel canim bi de bebekler 4-5 aylarini doldurduklarinda boyle biseye ihtiyac oluyor eve ben de alirim belki bogle bisey

O kadar saat bekleyis ve Sonunda detaylı ultrasona girdim
oğlum hamd olsun saglikliymis :)

vajinal yanma ve kaşıntı icin mantar demedi sadece fitil verdi

Evde guzel canim bi de bebekler 4-5 aylarini doldurduklarinda boyle biseye ihtiyac oluyor eve ben de alirim belki bogle bisey
EWET cnm çünkü kanepeye koyamayız sürekli ana kucagın da da duramaz o yüzden böyle birşey güzel olur die düşündüm

Back
X