Anladım canım. Evet taylan bey her defasına çok inceliyor 20-25 dk sürüyor. Banada söyledi ben bi problem görmüyorum ama bakılsın demişti. Eveet baya sık çağırıyor beni ilk haftalar 2 haftaya bir çağırıyordu 3 e çıkınca iyi bari dedik :) şeker yüklemesi şu an içib istemiycem dedi tansiyon nırmal kilo alımı iyi dedi ailedede yok şimdilik kalsın ilerleyen haftalarda bakarız demişti. Ama olsun arkadaşım doktorumuz çok iyi şükür katlancaz artık bunlara :) inşallah hep böyle devam eder. Bi arkadaşım doğum yaptı kendi ısrarla sezaryan istedi ama taylan bey kabul etmemiş her şey yolunda diyip normal doğum yaptırdı. Bu durum beni çok mutlu etti :)Sagol cnm tesekkur ederiz...alt katta farkli bir doktor bakiyor 10 dk felan surdu herhangi ekstra ücret istemediler 62 lira disinda..aslina bakarsan gereksiz bir uygulamaymis taylan bey zaten gayet detayli bakiyor ..ben ondan farkli bi cihazla bakilcak sanmistim ama ayni ultrason cihaziyla farkli bir doktor bakiyor.7 kasima bida gitcez yalniz cok sık cagiriyo degilmi 3 haftada bir ...