2016 Şubat Anneleri

Benimkilerin biri sagda biri solda birinin kafasi digerinin ayaklari gobek deligimin baya ustunde. Kafasi ustte olanin ayaklari dedigin gibi disari cikacakmis kadar altta. Uzun zamandir boyle. Cuma gunu gitmistim dr.a bi sorun yoktu canim. Sanirim bebekler buyudugunden daha genis alana yayildilar yaklasik 700gr.dilar. kocaman oldular :KK19:
Gece ben de biraz kk nün eskilerine baktım.böyle hissedenler çokmuş.hatta birinin haftası benle aynıydı.rahim bebek büyüdüğünden sarkıyormuş aşağı.dr a gitmiş de..sorun yok ,3-4 hafta sonra bakalım toparlar kendini demiş.bir bayan da bu sebepten ultrasona girmiş.onun bebişinin de senin dediğin gibi canım,Ayakları aşağıya doğru olduğundan tekmeleri öyle hissediyormuş.sağol canım:KK66: rahatladım biraz.çok da hareketli güm pat indiriyor,sürekli wc deyim tabii aşağıda olunca :KK46::KK200:

Ne zordur bilirim. Oğlumu eksi 11 ile doğurdum. Rabbim yardımcın olsun. Kusarken dikkat et. Ben 36. Haftamda zorlandim gece 4 te kanamam başladı. Sıkma kendini ve fazla eğilme.
Tamam cnm dikkat ederim kaç kilo doğdu oğlum cnm bana hep kusuyorsun bebek kilo almaz diyorlar moralimi bozuluyor

Kızlar günaydın. 3 gündür çok hastaym grip olmuşum sağlık ocağında tetrnoz aşısı yaptırmadm henüz. Yarın 21+1 olacağm yarın gitsem sorun olur mu .. 20. Haftada yapıldığını öğrendim burdan ama hasta olunca gidemedm. Bugün eşimde tüm gün evde yok yanlızda gidemem
Cnm 24. Haftaya kadar yapılıyor

Ben herdefasinda kilomu sormayi unutuyorum cok kilo alicam yaa 52den 58 e ciktim sonunda gene 70i bulurum..ben seker yuklemesi istemiycem henuz konusmadik ama..benim birinci sezaryen oldugundan buda oyle olcak subatin ilk haftasi gibi ..doktor bey iyi yani sempatik suratsiz degil umarim ameliyathanedede birokadar sempatik olur ben baya korkuyorum..hem korkup hem spinal istiyorum bakalim ..bakarsin dogumdan sonra yanyana odalara denk geliriz tarihler cok yakin:))
Tansiyon odasına tartı var ya o 1-2 kilı fazla tartıyor ben evde tarılıyorum kontrolden önce sabahları onu yazdırıyorum ben 5 kilo aldım canım çokda parlak değil ben şimdi 63 üm 70 le kapatırsam çok mutlu olucam. Doğumda çok daha iyiymiş taylan bey çok ilgili şefkatli ılduğunu söylediler zaten rahat biri :) bence biz kesin yan yana oluruz belki doğum bile aynı güne gelir. Hayırlısı ile o günleri görelim de

ya evet hamileyken çalışmak çok zor. hem kıyafet olarak büyük sıkıntı büyük masraf hemde kışın mont derdi zor. bende şimdilik bi panço ile idare ediyorum ama kasım aralık ocakta mecburen hamile montu alacağım çok pahallı oluyor onlarda ama hastada olmamak zorundayız mecbur alacağız :KK43:

Aynen öyle canım... hamile kıyafetleri çok pahalı oluyor. gebe giyime gittim mecbur ordan aldım bi tayt bi de gömlek tunik tarzı.. öyle pahalıki bi gömlek 149 tl olur mu bi de rayt aldım 60 tl ye.. dedim bu ne böyle... LCwaikiki de de hiç bşy yok bana göre.. güzel şeylerde yok.. ucuzdur die gidip alayım desen bişey bulamıyorsun bedenleri bana çok büyük... Sanırım normal mağazadan L beden almak zorunda kalcam artık napiiim..... bazen ablamdan alıyorum mesela M beden kıyafetleri bana oluyor şuan ama o da dar gelcek zamanla.... bakcaz artık.

2016 ocak şubat anneleri diye arattığında çıkıyor cnm dışarı kapalı bir grupp orada resimleşerek kendi aramızda muhabbet ediyoruz. oradaki herkeste buradan transfer oldu zaten

Kapalı grup nasıl oluyor arkadaşlar. ?ben göremedim onu

Kızlar bebeğinizi nerede hissediyorsunuz? Daha birkaç gün önceye kadar sağdaydı.şimdi kasıklarımın br tık altında hissediyorum.çok aşağıda :KK17::KK17: keşke Dr U arasaydım bugün.yarın ararım dedim ama....detaylıyı ctesi yaptırdım.sonrasında da bişey yoktu.ne oldu da indi yaaa :KK43:

Canim günaydın ben 24 deyim daha yeni yukarı çıkmaya başladı yani hala.kasiklarin da olması normal.merak etme

Bende hep klozet kullanıyorum ama ona rağmen hem sancı oluyo hemde ayaklarım çok kısa sürede uyusuyor
bide bu halde tasincagim evin temizliği yaklaştıkça gözümde büyüyo işler :KK17:
Bebisin hareketliyse ne mutlu sana :KK54:
Ben dışardan hissedilmesinden vazgeçtim kendim bile hissedemiyorum ki daha:KK43:

Ben bu halinizle temizlik yapmamanıZi öneririm imkanınız varsa birilerini getirin yoksa da arkadaş es Dost yardım isteyin bence ağrınız olabilir normal evi temizliyorum ağrım oluyor bide tasinma temizliği daha kötü olacaktır

Benimde ilgimi emzirme sütyeniyle,bebek nevresim takımı çekti bir de yorgan yastık var ona bakacağım bende
Emzirme sutyenini cok kullanamamistim ben 20ay emzirdigim halde ugrastiriyor. Eski sutyenlerimi asagiya siyirip kullanmak daha kolay geliyordu yada emzirme atletinin icine gogus pedi koyuyordum sutyen varmis gibi gorunuyordu

Arkadaşlar 23. haftanın içindeyim siz birşey sorucam dün geceden beri sağ tarafımda ağrı var dinlenince geçer dedim geçmedi halen devam ediyor. böyle durumla karşılaşan var mı?

Kizlar gunaydin detayli ultrasona giricem bugun alttan muayne etmiyorlar dimi karindan bakiyorlar

GÜNAAYDIINN HERKESEEE :KK46::KK46::KK46: Kızlar sizinde pijamalarınız rahatsız ediyor mu? gece yatarken ne giyeceğimi şaşırdım, pijamanın bel kısmını kasıklarıma indiriyorum rahatsız ediyor, yukarı çekiyorum yine rahatsız ediyor, ne yapmak lazım, hamile pijaması mı almak lazım, siz napıyorsunuz?

Ben herdefasinda kilomu sormayi unutuyorum cok kilo alicam yaa 52den 58 e ciktim sonunda gene 70i bulurum..ben seker yuklemesi istemiycem henuz konusmadik ama..benim birinci sezaryen oldugundan buda oyle olcak subatin ilk haftasi gibi ..doktor bey iyi yani sempatik suratsiz degil umarim ameliyathanedede birokadar sempatik olur ben baya korkuyorum..hem korkup hem spinal istiyorum bakalim ..bakarsin dogumdan sonra yanyana odalara denk geliriz tarihler cok yakin:))

Tansiyon odasına tartı var ya o 1-2 kilı fazla tartıyor ben evde tarılıyorum kontrolden önce sabahları onu yazdırıyorum ben 5 kilo aldım canım çokda parlak değil ben şimdi 63 üm 70 le kapatırsam çok mutlu olucam. Doğumda çok daha iyiymiş taylan bey çok ilgili şefkatli ılduğunu söylediler zaten rahat biri :) bence biz kesin yan yana oluruz belki doğum bile aynı güne gelir. Hayırlısı ile o günleri görelim de

kızlar Taylan bey hangi hastanede çalışıyor, soyadı nedir? Bende normal doğum istiyorum ve normal doğum destekleyen bir doktor arıyorum

GÜNAAYDIINN HERKESEEE :KK46::KK46::KK46: Kızlar sizinde pijamalarınız rahatsız ediyor mu? gece yatarken ne giyeceğimi şaşırdım, pijamanın bel kısmını kasıklarıma indiriyorum rahatsız ediyor, yukarı çekiyorum yine rahatsız ediyor, ne yapmak lazım, hamile pijaması mı almak lazım, siz napıyorsunuz?

kızlar Taylan bey hangi hastanede çalışıyor, soyadı nedir? Bende normal doğum istiyorum ve normal doğum destekleyen bir doktor arıyorum
Cnm bn XL aldım beli gevşek lastikli olandan aldım

Back
X