2016 Şubat Anneleri

Masallah diyelim devami gelsin tabi biraz da para meselesi. Benim teyzem de torununa(oglunun ogluna) kendi ve esi icin ayri ayri besibiyerde takti ve bebegin herseyini aldi ördü gelini hastanedeyken hastaneye de gitti sonra evine geldi gelinin evini temizledi :KK52: tabi kiymetini bildi mi gelin dersen bu sefer de kv degil gelin pirt cikti :KK43:

Ay bizdemi pırt olsak acaba belki değerli oluruz :)))))) öyle kv olsun ben onun afedersiniz kıcını yalarım :D

Ya kızlar bu bebeğin saatte 10 kere hareket etmesi meselesi nedir? Benim gün içinde mümkün değil 10'u bulmaz. Çalışıyorum çoğu Zaman ayakta ya da masabaşındayım nadir hissediyorum o yüzden saatte 10 u mümkün değil bulmaz benim hissettiklerime göre ama ne zamanki akşam eve gidip ayaklarımı uzatıyorum başlıyor fıldır fıldır hareketlenmeye en net o Zaman hissediyorum.
Valla eğer gündüz de her durumda (ayakta otururken yürürken flan) hissetmek gerekiyorsa bende bir problem var :KK43:

Cnm o zaman bende de problem var bende gündüz pek hissetmiyorum akşamları hissediyorum anne karnındaki bebekler 12 saat uyurmuş demekki bizimkiler gündüz uykusunu seviyorlar

Ayyy alın bendende o kadar bacım. bende çalışıyorum masabaşı hep. inanır mısın gündüz hareketi 1 kese oluyor ya da hiç olmuyor. sabah alarm çalarken benimki hareketleniyor. uyanıo o da hemen :D hazırlanıyorum ewden çıkıyorum işe geliyorum bebekte tık yok çok nadir bazen hareket ediyor o da saniyeler sürüyor. akşam ewde ayaklarımı uzatıyorum hareketleniyor. sonra babası geliyor bazen hiç durmuyor bazende babası konuşunca hemen hareketleniyor ya da karnımı öpünce :D benimki maşallah herşeyi anlıyor da çok mu tembel keyfine düşkün anlamadım gitti :D:D

ilgiyi seven bi bebek ama konuşmazsan hareket yok canı sıkılıyordur kesin işyerinde :D:D

Vakti zamanında yapmış romantiklik bana gelince böyle oldu . Pasta aldi doğumgunumde hemde cok güzelde son nefesim ol yazdirmis kalp pasta. Hediyede aldı ama süpriz degil bilerek ihtiyacim olanı ama benim icimi acitan evlilik yil dönümü bu arada ağustostaydi ama hatirladikca deli oluyorumm . Ben hamileykem bile onu sevindirmek icin ne şebeklikler yaparken onun bu hali beni üzüyor. O istedigi bi zamanda özel bi gün yookken alirmis iyide öyle birgün hic olmadı.

Aynen öyle neler yapıyoruz kıymet bilen yok hep ben veriyorumm . Kibar biri ama memnuniyet problemi var bna verdiğim karşılığı vermediği düşündugum icin sabaha kadsr oturdum. Sabaha karşı uyudun ilkkez kahvalti hazirlamadim ugurlamadim 1.5 yıldır.

Ayyy bide kp kv var oda iki hirka orcem dedi birini ormus digerini bilemem dedi vaz gecti heralde kimsenin beni düşündugune inanmiyorum artik. Psikolojim cok bozuk goz yaşım durmuyo

Benimde agustosdu aynen öyle normal zamanda alirmis ay sinirlerim çok bozuk çok çok. E dün bilezik al dedim aleni doğumda diyo ah aklıma gelmedi ki normal zamanda al ne doğumu diye dün zaten hep bana dediklerini dedim yani davrandigi gibi davrandigim icin konusmuyoruz.
Iliskiyi yürüten polyanaymisim ben işte

Ya bebeğimiz cok hareketli onla bile ilgilenmiyo 1 dakika izlemek zor geliyo ben cok Üzgünüm hic iyi degilim . Allah sonumuzu hayr etsin.

Yemege götürdü çünkü zaten açlıktan ölmek uzereydim bulantilarim vardi disarida bazi seyler yiyordum ama sevildigimi hatirlatacak bi bileklikdi bekledigim ne alayim diyo ne istiyorsun . Hele o soru beni delirtiyor altın takı dedim utanmadan ama almadı.

Evet benim hep geri geç döllenme zaten siklus araligimda geniş yani hep geç oluyordu yumurtlama tarihim. Birde kimyasal gebelik gecirdim hamile kalmadan önceki ayda onun kanamasi gec olmuştu döllenmede gec oldu.
Önemli olan gelişim geriliği yok oluşumuyla uyumlu gidiyor elhamdurillah
Canım erkeklerin hepsi aynı bizimde yıldönümünde hiç birşey almadı bn üzülme yemeğe götüreyim dedi gitmedim. Doğum hediyesi ile yıl dönümü n hediyesini bir alacam dedi mantığa bak işte

Ayyy alın bendende o kadar bacım. bende çalışıyorum masabaşı hep. inanır mısın gündüz hareketi 1 kese oluyor ya da hiç olmuyor. sabah alarm çalarken benimki hareketleniyor. uyanıo o da hemen :KK70: hazırlanıyorum ewden çıkıyorum işe geliyorum bebekte tık yok çok nadir bazen hareket ediyor o da saniyeler sürüyor. akşam ewde ayaklarımı uzatıyorum hareketleniyor. sonra babası geliyor bazen hiç durmuyor bazende babası konuşunca hemen hareketleniyor ya da karnımı öpünce :KK70: benimki maşallah herşeyi anlıyor da çok mu tembel keyfine düşkün anlamadım gitti :KK70::KK70:

ilgiyi seven bi bebek ama konuşmazsan hareket yok canı sıkılıyordur kesin işyerinde :KK70::KK70:
Aynen Bnmde öyle canım bazen korkuyorum valla

önemsizlik değil canım ya bazı erkeklerde o kultur yok ilginçtir... bak bir istediğim iki olmaz kartlar elimde hrcarım sınırsız ne aldın ne kadara aldın olmaz ama bu konuda eksik erkeklerin coğu öyle... çevremde bir sürü es var hepsi öyle diyebilirim tek bir istisna gördüm böyle taksitle felan yılda 2 defa esine pırlanta felan alır...onun dısında hiç bir erkek bizleri yani eşlerini değil öyle değerli şeyleri önemsemiyorlar.. keyfin yerinde mutluysan hiç te üzülme maddiyata maddi şeylere takılma.. sana nasıl hissettirdiği önemli olan..
Işte ben his olarakda benim cabalarim doğrultusunda mutlu oldugumuzu düşünüyorum. Evliliğimin mutluluk amelesi oldum . Simdi bende ona onun olduğu gibi davranicam geldiğinde ben konusmasam hic konusmaz normal zamanda haber okur hep bakalım ne olcak inatlasiyorum yani .
Ben hep onu güldüren şımartandim icimden geldigi icin yapardim ama onun bana yapmayisi beni yipratti sinirlerimide . );

Istiyorim tabi istemez olur muyum doğumda diyo ama doğum hediyesiyle mihiri aynı ana getirmeyi planlıyor heralde bugün çok mutsuzum bu hediye mevzusu yüzünden bana evlilik yıl dönümü hediyesi bile almadı . Hemde ilk yılimiz ve 4aylik hamileyken . Ne istiyorsun diyo altin bileklik birseyler diyorum almadı. Ben onu bu kadar sevip önemserken yaptığına bak arkadaşlarim kocalarinin agzina ederken ben bunu tepemden indirmem bak yine agliyom ya moralim cok bozuk ki parasida var ): demekki yeteri kadsr degerli degilim

Benimde alyansimdan başka birsey yok yeni evli kocasina öküz gibi aşık daha 1.5 yilda his bana süpriz yapmadi ki istedigim beklediğimi dile getirdigim halde bugün bu yüzden hep ağlama modundayim. Anlamamazliktan geliyo beni demekki önemsizim .

yahuu ne alakası var önemsizlikle. Değer derecesi aldığı hediyeye değil sana bakışlarına , davranışlarına bağlı. baksana çok zengin adamlar ne hediyeler alıp alttan alttan ne işler karıştırıyorlar. Ben eşimden birşey talep etmedim. açıkçası o da sormadı. ama bir şey de talep etmiyorum. bana saygılı ve dürüst bir eş çocuğumada ilgili ve sevgi dolu bir baba olsun. huzurumuz hiç bozulmasın o yeter. diğerleri hep maddi şeyler. takılmayın böyle şeylere. ki biz kadınlar gururlu yaratıklarız. 2 pırlantaya tav olmayız :p

Evet özelde yapcam umarım istediğim gibi olur. Sezzeryan istiyorum özellikle bakalım hayırlısı...

Evet burç özelliklerini taşır veya taşımaz bilemiyorum ama çevremde kova burcundaki kişiler hep dengesizler o yüzden balık olsun dedim ne bilim sakin düşünceli bi insan olur dedim hiç olmazsa :KK70:

ayy bu arada isim olarak oğluma Ömer Kaan ya da Kaan Ömer düşünüyoruz.

eşim Ömer ismini bende Kaan ismini istiyorum. şimdi ikisini bir yazdırdığımızda jangisi daha uyumlu olur??
Balıklar daha dengesiz emin ol ve çok duygusal oluyolar ben asla balık olmasını istemiyorum sulu gözlü ağlayarak geçer ömrü bir de sezeryan olcak diye erken almazlar beklerler bi sıkıntı olmadıkça çünkü içerde geçrdiği 1 saat bile çok önemli

Canım erkeklerin hepsi aynı bizimde yıldönümünde hiç birşey almadı bn üzülme yemeğe götüreyim dedi gitmedim. Doğum hediyesi ile yıl dönümü n hediyesini bir alacam dedi mantığa bak işte
Benimde mihirle doğum bide yıl dönümünu bir getircek galiba
10 aralık doğum günüm bana bi pasta alcam dedi tabi bende pastayi zaten alcan dedim yani hediye bekledigimi evlilik yil dönümündeki gibi olmasin diye 10 kere dedim surat da astin ne istiyorsun diyo ki ne bekledigimi biliyo bakalim. 7 gün sonra ne olacak

Günaydın kızlar benim kasılmalar gece ara ara devam etti ve bu yüzden işe gitmedim eşimide göndermedim, şuan yatakta şekerleme yapıyoruzz hihi :p
Canim kasilmalara bi kac gundur benimde kasilmalarim var bebek bir yerde toplaniyor degil mi bildigin yamuluyor gobegim.2 gebeligim ama su kasilma isini bi cozemedim.

10 aralık doğum günüm bana bi pasta alcam dedi tabi bende pastayi zaten alcan dedim yani hediye bekledigimi evlilik yil dönümündeki gibi olmasin diye 10 kere dedim surat da astin ne istiyorsun diyo ki ne bekledigimi biliyo bakalim. 7 gün sonra ne olacak
İnşallah istediğin birşeyi alır gelir.

Balıklar daha dengesiz emin ol ve çok duygusal oluyolar ben asla balık olmasını istemiyorum sulu gözlü ağlayarak geçer ömrü bir de sezeryan olcak diye erken almazlar beklerler bi sıkıntı olmadıkça çünkü içerde geçrdiği 1 saat bile çok önemli

Aaaa hadi yaa ayyy ne bilim aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık.. yanlış zamana denk gelmiş... hahah bkalım hayırlısı artıkk en iyisi burç önemli değil önemli olan onu doğru yetiştirebilmek... Allah hayırlı sağlıklı evlat naisip etsin inşallah hepimize ...

Ay kızlar şu hediye olayı ne kadar göreceli :)) eşim çok düşünceli ve hediye almayı sever, o ne kadar harcamayı seviyorsa bende o kadar pintiyim.. Sebebi ise yeni ev almış olmamız artı araba kredisi.. Böyle olunca çok açılmaktan yana olamıyorum.. Şimdi birde bebek geliyor, bana pahalı birşey alıcak diye ödüm kopuyor, gerek yok şuan için en büyük hediye bebeğimiz ve huzurumuz olucaktır..

Vakti zamanında yapmış romantiklik bana gelince böyle oldu . Pasta aldi doğumgunumde hemde cok güzelde son nefesim ol yazdirmis kalp pasta. Hediyede aldı ama süpriz degil bilerek ihtiyacim olanı ama benim icimi acitan evlilik yil dönümü bu arada ağustostaydi ama hatirladikca deli oluyorumm . Ben hamileykem bile onu sevindirmek icin ne şebeklikler yaparken onun bu hali beni üzüyor. O istedigi bi zamanda özel bi gün yookken alirmis iyide öyle birgün hic olmadı.
Benimde agustosdu aynen öyle normal zamanda alirmis ay sinirlerim çok bozuk çok çok. E dün bilezik al dedim aleni doğumda diyo ah aklıma gelmedi ki normal zamanda al ne doğumu diye dün zaten hep bana dediklerini dedim yani davrandigi gibi davrandigim icin konusmuyoruz.
Iliskiyi yürüten polyanaymisim ben işte
Ya bebeğimiz cok hareketli onla bile ilgilenmiyo 1 dakika izlemek zor geliyo ben cok Üzgünüm hic iyi degilim . Allah sonumuzu hayr etsin.
Yemege götürdü çünkü zaten açlıktan ölmek uzereydim bulantilarim vardi disarida bazi seyler yiyordum ama sevildigimi hatirlatacak bi bileklikdi bekledigim ne alayim diyo ne istiyorsun . Hele o soru beni delirtiyor altın takı dedim utanmadan ama almadı.
Oyyy canım benimmm seni o kadar iyi anlıyorum kiii....
Aynı şeyleriyaşıyoruz resmen. Ben de yüzgörümlüğü olarak ince bir kolye istedim basit 200 TL olanlar. O ara masrafım çok biraz sonra alayım dedi tamam dedim. Evlilik yıldönümünde alır diye çookkk bekledim ama almadı yüzümü kararttım sordum neden almadın diye param yoktu dedi ki yalan. Çünkü hem sarrraf akrabası istediği zaman altın alıp 10 gün sonra ödüyor hem de evlilik yıldönümüzden önce annesi ve ablası tüm yorganlarını yeniden yıkayıp köpüttüler kılıflarını değiştirdiler falan ve yorgancıdan bu aldı 400 TL ye yakın tutmuş annesi ve ablası ne kadar tuttuysa verelim deyince yok yaa bişey değil ben ödedim o da benden olsun dedi. Allahın odunu gidip yorgana 400 TL verip benden olsun diyene kadar düşün de karına 200 liraya bi kolye al beee. Benim kardeşim sevgilisine aldı da ben bi kocama aldıramadım.
Bana doğumdan sonra işte ssk dan para yatacakmış muhasebeci 3,000 lira civarı yatar demiş. Gelmiş diyo ki onunla sana doğum hediyesi bilezik alırım. Avcunu yala dedim alacaksan git kendin al benim paramla bana hediye alma o devletin bana verdiği bir para.

Benimki de sevgililer gününde almadı bişey ki ben önceki sene ona hayal bile edemeyeceği bir gün yaşatıp sabahtan akşama kadar sürprizlere boğmuştum. Ertesi senede o emek versin diye yapmadım ben ne oldu yine KOCAMAN BİR HİÇ. Sebep? Evlilik yıl dönümü ile birlikte yapacakmış çok mutlu olacakmışım. Evlilik yıldönümü geldi sonuç? KOCAMAN BİR HİÇ yanında ağla ağla yüzü burnu şişen salak ben.

Ahahahahaha
Allah onu netmesin, hakkatten erkekler acayip yaratıklar, ayy şimdi iş yerimde konuşuyoruz bu konuyu, bir arkadaşa sadece kp-kv set takmışlar hediye olarak.. abbooowwwwww
Vayyy kp-kv ye bak sen benimkiler bende olanı istemesin de başka bir şey istemiyorum :KK48:

İnşallah senin sonun bizim gibi olmaz :)

canım benim mihirde hala gelmedi yalnız değilsin :) bence şu an hamileyiz değerli olmadığın gibi hislere lütfen kapılma, tabii ki değerlisin , vaktini bekle canım benimm.. arada bir kapris yap trip at:) ya zaten o diğerlerinin kocaları olayına girersek,, oo oooooooo biz neler neler yapıyoruz da işte.. kıymetimiz yoklar hiç bitmez.. öyle kök söktüren kıymetli oluyor canım. bu hiç değişmiyor ki.
ben mihir almadım.. imam nikahında belirlenmişti ama ne kadar olduguna hatırlamıyorum bile ya 10000 ya 30000 di:( ne zaman almam gerekiyordu ki :)

yahuu ne alakası var önemsizlikle. Değer derecesi aldığı hediyeye değil sana bakışlarına , davranışlarına bağlı. baksana çok zengin adamlar ne hediyeler alıp alttan alttan ne işler karıştırıyorlar. Ben eşimden birşey talep etmedim. açıkçası o da sormadı. ama bir şey de talep etmiyorum. bana saygılı ve dürüst bir eş çocuğumada ilgili ve sevgi dolu bir baba olsun. huzurumuz hiç bozulmasın o yeter. diğerleri hep maddi şeyler. takılmayın böyle şeylere. ki biz kadınlar gururlu yaratıklarız. 2 pırlantaya tav olmayız :p
Mesela pırlanta da değil huzuru saglayan hep benmisim evlilikte beni yoran bu oldu hep benim manevi fedakarligim . Ben onun tirnagini bile keserken onun mana yaptığı masaj 1 dakikada bitince böyle böyle doldum.
Yoksa ben evlendim Takılarımi az bulanlara bozdurmamiza laf edenlere hep parayla saadet olmaz dedim.
Zaten onu madden hic sıkıştırmam
Psikolojik olarak yoruldum .

Oyyy canım benimmm seni o kadar iyi anlıyorum kiii....
Aynı şeyleriyaşıyoruz resmen. Ben de yüzgörümlüğü olarak ince bir kolye istedim basit 200 TL olanlar. O ara masrafım çok biraz sonra alayım dedi tamam dedim. Evlilik yıldönümünde alır diye çookkk bekledim ama almadı yüzümü kararttım sordum neden almadın diye param yoktu dedi ki yalan. Çünkü hem sarrraf akrabası istediği zaman altın alıp 10 gün sonra ödüyor hem de evlilik yıldönümüzden önce annesi ve ablası tüm yorganlarını yeniden yıkayıp köpüttüler kılıflarını değiştirdiler falan ve yorgancıdan bu aldı 400 TL ye yakın tutmuş annesi ve ablası ne kadar tuttuysa verelim deyince yok yaa bişey değil ben ödedim o da benden olsun dedi. Allahın odunu gidip yorgana 400 TL verip benden olsun diyene kadar düşün de karına 200 liraya bi kolye al beee. Benim kardeşim sevgilisine aldı da ben bi kocama aldıramadım.
Bana doğumdan sonra işte ssk dan para yatacakmış muhasebeci 3,000 lira civarı yatar demiş. Gelmiş diyo ki onunla sana doğum hediyesi bilezik alırım. Avcunu yala dedim alacaksan git kendin al benim paramla bana hediye alma o devletin bana verdiği bir para.
Para olmaz olurmu 100 200 liraya bile insan neler alır . Ne diyim allag sağlık versin. Ben hediyeyi bir sekilde unuturum. Ama şu ilişkide benim verdigim degeri o nasıl verecek o benim endişem

İnşallah senin sonun bizim gibi olmaz :)
Şimdi uzun bi mesaj yazdım inşallah beni anlar.

Back
X