2016 Şubat Anneleri

Çok kızıyorum su an kendime hüngür hüngür ağlıyorum :KK43:

Karsi komşu da tepsim vardi, borek yapcam diye alayım dedim gittim kapıyı çaldım kocası açtı ve hemen içeri girdi karşıda ayna var kendimi gördüm meğerse eşarp takmayı unutmuşum koşa koşa eve geldim. Eşime söyledim niye dikkat etmedin ki dedi işine geri döndü her iki durumda çok üzdü beni :'(

Unutkanliklsr sanırım hepimiz de had saffada. :(

Yok canım,eşim çok iyi yaklaşıyor.o sadece beni yalnız bırakıp gitmek istemediği için birisi olsun yanında diyor tamamen iyi niyetle.o yüzden annemi çağırmak istiyor ara ara.eğer kastettiğin buysa...neden öyle davranıyor derken neyi kastettiğini anlamadım?iletişim ile ilgili? Canım onu da anlamadım:) Bir problemimiz yok çok şükür.Allah bir taraftan alıp öteki taraftan veriyor.
Herşeye rağmen depresif değilimdir aslında:) ara ara o evde yokken yalnızlığım,ailem aklıma geliyor hepsi o.
Ben yanlış anladım demekki canım K bakma bende işleriyle cok ilgili bebek olacak diye heyecanlı değil karnımı bile sevmiyor gibi anladım K bakma nolur belkide o an baska mesaj okudum karıştırdım... Cok sevindim canım Allah mutluluğunuzu bozmasın kat kat artırsın :)

Ben yanlış anladım demekki canım K bakma bende işleriyle cok ilgili bebek olacak diye heyecanlı değil karnımı bile sevmiyor gibi anladım K bakma nolur belkide o an baska mesaj okudum karıştırdım... Cok sevindim canım Allah mutluluğunuzu bozmasın kat kat artırsın :)
:)))) yok o annem:) olur olur öyle şeyler.ben de acaba dedim o duygu yoğunluğuyla başka bişey mi yazdım da yok canım eksik okumuşsun.olsun:))

Kek yaptım yandı evde sinirden patlıyorummmm kocam gülüyor yaaaaa. Ayy ne Zaman normale döncem
yaklasik 2 aydir haftada 1 sasmadan yemek yakiyorum... gecen gun balik kizartirken yaktim... hemde mutfaktayken... inanilmaz bi durum ama oluyor... esim de alisti... gecici durumdur ins...

yaklasik 2 aydir haftada 1 sasmadan yemek yakiyorum... gecen gun balik kizartirken yaktim... hemde mutfaktayken... inanilmaz bi durum ama oluyor... esim de alisti... gecici durumdur ins...

Kafamız mı dalgın nedir anlamadım şimdide ev yanık kokuyor dıe bütün camları actım :D adamcagız donuyor. Ee napalım Can'ım olcak o kadar :))

Evet ya. Oturmaya gitmistik oyle tatli tatli kasiniyordu elleyemedim de hic insanlarin icinde. Eve gelince acip bir baktim tam gobek deligimin alti parlak beyaz beyaz iki cizgi :KK43:
Geçmiş olsun canım ne diyeyim :( krem felan kullanıyor muydun? Ne kullanıyordun devam et de daha kötü olmasın

Catlaklar icin en pahali kremler bile fayda etmiyor.ne yaparsanz yapın anneniz catlamissa siz de catlarsnz.genelde oyledr.genetikle alakali
Maalesf bende krem kullanmama ragmen bayagi catlamistim.kirmizi kirmizi.feciydi.zamanla o kirmiziliklar beyaza dönüştü.simdikinde bisey surmuyorum nasilsa yine catlicak.
Olsun bu da hamilelik hatiramz olsun;)

Kafamız mı dalgın nedir anlamadım şimdide ev yanık kokuyor dıe bütün camları actım :D adamcagız donuyor. Ee napalım Can'ım olcak o kadar :))
en kotusu de bir gun arkadas gelcek yemege corbadir pilavdir yaptim ana yemegi yaktim... sonra dedim yarim saat bekleyin... buzluktan fasulye cikarip yeniden onu pisirdim... evin kokusu da cabasi :))

Kızlar 31+1 haftalık benim bebişim 60kg ile hamile kaldım şu an 72 kiloyum 12 kilo aldım şimdiden en çok son haftalarda kilo alınıyor diyorlar acaba kaç kilo daha alırım ortalama tecrübeli anneler cevaplarsa çok mutlu olurum korkmaya başladım :/

Birde kasıgım da bu damar atması gibi rutin bi şekilde pıt pıt olan şey nedir acaba aynısından olan var mı?? Özellikle akşam yatağa uzanınca oluyor tekme desem değil rutin aralıklarla oluyo çünkü bebekten mi geliyo acaba??

bu erkek analari ne fena ya .... bizde mi oyle olacagiz .... vermeyi birak almasa o bile kafi...
Hepsi oyle degil canim sagolsun benim kv.in o yonu iyi cok hevesli almaya aliyor bi de begenmeyiz diye korkuyor ben heveslendim de aldim diyor para veriyor bi de kendi begendigimizi alalim diye. En azindan bizler su anki buyuklerin dustigu hatalara dusmemeye calisiriz

Benim ilk doğumumda hastaneden ekstra ucret almamışlardı. Topuk kanı tahlil .. bunlar içindedir. Hatta 1 hafya sonra kontrole çagırırlar seni ve bebişi.. çoğu hastane böyle seninkide farklı degildir herhalde :KK66:

2. Sezeryan ise yapmıyorlarda normalse bakıyorlar canım. Açılma varmı diye..

Hadii yaaa.. İnsallah öyledir kuzum. Ben yine de eşime uyanık ol dedim, extra ücret alınırsa sebebini sor da dedim

Geçmiş olsun canım ne diyeyim :KK43: krem felan kullanıyor muydun? Ne kullanıyordun devam et de daha kötü olmasın
Beyaz vazelinle badem yagi kullaniyordum donusumlu olarak. Ben cok zayif hamile kaldim ve 13 kilo aldim hepsi gobege gitti. Catlamadim diye seviniyordum ama aci gercekle yuzlestim bugun :) oglusum icin deger diyorum ama cirkinlesecegim diye de uzuldum bir an.

Zaten çok hareketli bir yaşantım var. Sabah çocuğu okuluna bırak oradan kendi okuluna geç. Okul bitince evin eksiği için market fırın vs işlerini hallet, sonra çocuk al eve gel , ev işleri başlasın. Zaten gün içinde okulda ayakta ve dolaşır vaziyetteyim. Gerçi okul ev aralarını araba ile gidiyorum ama bu hareket bana yetiyor.
Oooo bana gore super hareketlisin ben evden bile cikmiyorum

en kotusu de bir gun arkadas gelcek yemege corbadir pilavdir yaptim ana yemegi yaktim... sonra dedim yarim saat bekleyin... buzluktan fasulye cikarip yeniden onu pisirdim... evin kokusu da cabasi :))

:D :D hemde ana yemek. Olsun Canım kurtarmışsın durumu :)))

Evet canım. Kendimi de korkutmak istemiyorum. Çok risk olsa bi şey yapardı heralde. Öylece yollamazdi eve heralde. BAşka bi doktora da görüneyim diye geçiyor aklımdan. Erken dogurmaktan çok korkuyorum. Minicik daha yavrularimiz. Bol bol yatisş yapacak bir şey yok gibi
Canım istirahat çok önemli elbette ama 2 önemli şey daha var acaba doktorun sana önerdi mi 1. si progestan fitil kullanmak servix boyunu uzatıyor açılmayı engelliyor 2. si bebeğin erken doğuma karşı ciğerlerini geliştirmek için celestone diye bir iğne yapılıyor onu yaptılar mi sana bunlardan biri özellikle 2. si yapilmadiysa başka doktora gitmeni öneririm ben

Back
X