- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah.. Doğum tarihlerimiz yakın kaç kilo aldınız ?Oğlum bugün çok hareketli . 31+0 olduk. Cok gerdiriyor karnimi. Sol tarafimda kımıl kımıl. Ders anlatırken bile bugün elimle tutmak zorunda kaldım. Bu kadar hiç gerdirmemistiher hafta çok hızlı değişimler oluyor vücudumda. İnanamıyorum...
Maşallah.. Doğum tarihlerimiz yakın kaç kilo aldınız ?
60 kilo ile hamile kaldim su an 71 kiloyum pek dikkat etmedim bir de en cok son haftalarda kilo aliniyor diyorlar sanirim bi 20 kilo alcam bu gidisle :/Evet maşallah da bu kadar hareket bazen urkutuyor. Bir haftadır tartilmadim. 7-8 kilo aldım sanirim. Siz
60 kilo ile hamile kaldim su an 71 kiloyum pek dikkat etmedim bir de en cok son haftalarda kilo aliniyor diyorlar sanirim bi 20 kilo alcam bu gidisle :/
Kocaman olmasi yaninda teklerdeki fonksiyonlarin cogu olmuyor. Tek kriterin en hafifi kucugu hangisi diye secmek oluyor. Acilis gunu gittim bende toker bebeye. Cogu araba icimde kaldi o arabayida birlestirme aparatiyla kullanirmiyiz diye denedik ama cok buyuyordu. Artik ikiz arabasi aldik bizde babymalldenhaklısın canım ya herkes bişe diyor işte. ikizde ayrı zor valla. araba kocaman oluyor :)
Bende senin gibi gecen gece acile gittim. Gun boyu sol tarafimda bi hareket yoktu sag hic durmuyordu. Gece de uyuyamadim esime soyleyince o da korktu sabaha karsi artik acile gittik. Megerse birisi tamamen sagdaymis oburunun de solda sadece kafasi varmis govdesi ayaklari sagdaymis o yuzden sol tarafta hareket yokmus. Seninde bebeklerin konumuyla ilgili olabilir canim ama geme de bi acile gitmeni tavsiye ederim icin rahatlarKızlar bazen karnım sertleşiyor ikiz gebeliğim birini daha çok hissediyorum diğeri daha az neden ki? Napabilirim
Ben de vazelin bebe yagi lierac ve eine mi oyle bi yag kullaniyorum ama karnim harita oldu. Benimkiler ikiz ve birden bire karnim buyudu ve birden bire de catladi ama umrumda degil saglikli dogsunlar bikini giymesemde olurHiç üzülme canım benim her yerim çatladı diyebilirim ki önlem aldığım halde ve en kaliteli kremi kullandığım halde. Boşver bu da anneliğin en özel yanı olsun bebişlerimiz iyi olsun da
Saat 2den beri yatakta donuyorumGünaydın kizlaarrr... Bizim oğlan tüm gece kipir kipr su anda da öyle . gece kuşu olucaz sanırım. Ben uyuyamiyorum esimi de uyutmuyorumsabah 5 bucukta kalkkyir zaten.. Tüm gece sağa dön ogluş birden yumruklasin beni sola dön rahatla.. Ay artık omzum agriyor.. Sırt üstü yatmakda güzel oluyo ama endişeleniyorum işte.
Saat 2den beri yatakta donuyorumsirt ustude yatamiyorum nefesim kesiliyor
daha da agirlasacakmisiz bir de
Günaydın canım. Synı dert bendede var yolculadım eşimi uykumda kaçtı benim oğlanda kıpır kıpır :)Günaydın kizlaarrr... Bizim oğlan tüm gece kipir kipr su anda da öyle . gece kuşu olucaz sanırım. Ben uyuyamiyorum esimi de uyutmuyorumsabah 5 bucukta kalkkyir zaten.. Tüm gece sağa dön ogluş birden yumruklasin beni sola dön rahatla.. Ay artık omzum agriyor.. Sırt üstü yatmakda güzel oluyo ama endişeleniyorum işte.
Haha :) aynen yaa.. İyi ki burası varGünaydın canım. Synı dert bendede var yolculadım eşimi uykumda kaçtı benim oğlanda kıpır kıpır :)
Evet :) aslında eşim horlamasa belki daha rahat uyuycam ama baba oğul uyutmuyorlar beni yaklaşık 3 aydır uykular haramHaha :) aynen yaa.. İyi ki burası var
Ayniyiz kız valla benim esimde horluyor, yan dön diye sinirle bagriyirum bazen sonra üzülüyorum ne oldu Askim diye bi uyanıyorEvet :) aslında eşim horlamasa belki daha rahat uyuycam ama baba oğul uyutmuyorlar beni yaklaşık 3 aydır uykular haram![]()
Biz gittik ameliyat dediAyniyiz kız valla benim esimde horluyor, yan dön diye sinirle bagriyirum bazen sonra üzülüyorum ne oldu Askim diye bi uyanıyorama Dr a gidelim diyorum ona da gelmiyor. Zaten azıcık uyuyorus.