2016 Şubat Anneleri

Kızlar 29+3te bebeğim 1500 gram.doktor kilosu iyi dedi ama geçen muayenede bir hafta önden gidiyordu şimdi haftasıyla aynı.benim sıkıntı ettiğim kilo alımı niye yavaşladı bide çok hareket eden bebeğim son iki haftadır çok az kımıldıyor dün gece hatta oturup ağladm uzun süre hissetmeynce tam hastaneye gidecektk hareket etti şükür. Acaba bi sıkıntı mı var :KK43:son iki haftadırda hiç kilo almamşm off offf alsan dert almasan dert

merhaba kızlarr ekteki hırkayı komşum torununa almış kayınvaldem örecek kızıma inşallah ama modelini çıkaramadı aranızda bilen anlayan bize yardımcı olabilirmi

Eklentiler

• IMG_20151205_192807.webp
    IMG_20151205_192807.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 135
Yatarken mi bolaltıyosun tuvalete giderek değil heralde? Sezeryanda mı zor oluyor gaz çıkarmak
Ayy yok canım tuvalete gidiyorsun :) 5 dk sonra normal tuvalet hissi geliyor gidiyorsun tuvalete. ameliyattan sonra gazın oluyor ama çıkaramıyorsun hemen biraz sıkıntı yapıyor. Büyük tuvalete çıkabilirsen ne ala :KK48: zaten 2 gün kalıyorsun normalde birçok anne 2 günde gazı çıkarıyormuş. Ama gaz çıkarana kadar normal yemekde vermemişlerdi bana hoşaf çorba... 2. Gün şükür çıktı. Ammaann doğum ile bitmiyor herşey :KK48: birde gaz ile uğraşıyoruz. Hemşire gidiyor geliyor gaz çıkardınmı diye soruyor. Sezeryan olanlara tavsiyem bol bol kayısı suyu için. Biraz yardımcı oluyor.

kan sayımı ıcın kan vermıstım bugun sımdı sonuclarına baktım da vucudumda enfeksıyon var sanırım
Lenfosit dusuk Nötrrofil yuksek cıktı bu enfeksıyon anlamına gelıyormus, doktor pazartesı sonuclar ıcın ara demıstı enfeksıyon cıddı bır durum degılmı

Kan sayımı, otomatize (22 parametre
Hemogram) *
WBC (Akyuvarlar) *13,4 10^3/mm^3 4,5 - 11
RBC (Alyuvar) *3,73 10^6/mm^3 3,9 - 5,2
HGB (Hemoglobin) *11,8 g/dl 12 - 16
HCT (Hematokrit) *34,2 % 36 - 46
PLT (Trombosit) 270 10^3/mm^3 130 - 400
PCT 0,24 % 0,05 - 0,5
MCV (Ort.Aly.Hacmi) 91,9 um^3 75 - 98
MCH (Ort.Hücre Hb) *31,7 pg 27 - 31
MCHC 34,5 g/dl 32 - 36
RDW 13,2 % 10 - 17
MPV (Ort.Tromb.Hacmi) 8,86 um^3 6,5 - 11
PDW 17,8 % 10 - 35
LENFOSİT% *16,3 % 20 - 45
MONOSİT% 6,36 % 4 - 8
NÖTROFİL% *75,8 % 45 - 70

Birde kasıgım da bu damar atması gibi rutin bi şekilde pıt pıt olan şey nedir acaba aynısından olan var mı?? Özellikle akşam yatağa uzanınca oluyor tekme desem değil rutin aralıklarla oluyo çünkü bebekten mi geliyo acaba??

bizde 32. haftadayız cnm ben 47 kilo ile hamile kaldım en son 57 olduğumu öğrendim ama yaklaşık 3 hafta önceydi şimdiye kadar 2 kilo aldığımı düşünüyorum. yani bende yaklaşık 12 13 kilo aldım. ve bende de pıt pıt pıt diye damar atışı tarzındaki olay oluyor son bikaç gündür. karnımda, sağ yanda, ve kasığıma doğru bir yerde oldu. bende çok merak ediyorum ne olduğunu bilen varsa, yazarsa bende cok sevinirim..

:)) iyi yapmışsin canım.. Bekliyorum bende bakalım ne olacak

valla bende hediye istediğimi ima ettim hatta ima değil direk bana güzel bi doğum hediyesi alırsın artık dedim :KK45: alıcam dedi eşim sağolsun. benmkide ne alacağını bilmez ve çok karasızdır. beni çarşıya götürür sen seç der :KK70: ayy amaan alsın yeter kiii :KK60:

Bayanlar bu bebeklerin isimlerinin olduğu liste nerde? İlk sayfadaki listede sadece isim yas va tdt ve sat var? Bide anket eklesek en basa cinsiyet için ES-ER ES-ER

Ayniyiz kız valla benim esimde horluyor, yan dön diye sinirle bagriyirum bazen sonra üzülüyorum ne oldu Askim diye bi uyanıyor :KK43: ama Dr a gidelim diyorum ona da gelmiyor. Zaten azıcık uyuyorus.

Cnm kulak tıkacı kullanabilirsin:)

kızlar terliğimle tacımı bitirdim az önce :anneadayı: nasıl olmuş

Ellerine sağlık harika olmuş güle güle kullan canım

Selam kızlar. Birmax sitesinde alışveriş yapıp memnun kalan var mı? mevlüd için süslere bakıcamda

Ben memnun kaldım tavsiye ederim canım

Bizimkilerin bi gelesi var heralde ama dursunlar zamaninda gelsinler :KK53: oglum subattan once gelmek yok diye konusuyorum kendisiyle :KK48:
Ay sorma nts'ye girdik benimki hiç durmadı 36 haftalık başka bir bayanda tık yok.. ya uzuleyimmi sevineyimmi.. bana damar genisletici bir ilac verdi.. sag arterde bir darlik vardi, sanirim buda bebege etki ediyor, cok hickirik, cok hareket, bir o kadar kasilmaya sebep oluyor.. Allahtan gelisimi kotu degil, tek tesellim bu.. ayrica bebek icin ciger acici igne vuruldum yarinda digerini vurulucam, olurda erken dogum olursa bebegin cigeri hizla gelissin diye..

Dayan oglummm dayannn..

Benim oğlumun hiç birşeyi olmadığı gibi ismi de yok kızlar... Eşimle hiç konuşmamıştık ne zaman konusunu açsam dur bakalım diyordu gecen bi iki kişi konu açtı tek isim olsun da dedim sadece çünkü iki isim olayından nefret ediyorum ikidir tersledi beni sonradan.. Dedim bende düşündüğün bi isim mi var diye... Babamın adını koyabilirim dedi.. Tek erkeğim dedi ve aileden kesinlikle böyle bi istek yok biliyorum tamamen jest olması için yapacak yanına da baska isim lazım dedi dedin tek olsun o zaman baba adı yaşar... Muhtemelen 2. İsim efeyi düşünüyor ve ben o ismi de sevmiyorum anlamsız geliyor tek yasar adı nasıl? Yada yanına ne olabilir ki :( ben hiç iki isim istemiyorum... Hiç birşey demeyeceğim ama istediği ismi koysun benim fikrim bu kadar önemsiz çünkü... İşin üzüldüğüm yanı bu konu tek konuşmayla kaldı hiç açılmadı bidaha bende açmayacağım :(

Arkadaslar 29+6 da bebegim tam 1,5 kilo ve 37-38 cm. Normal mi ?
Ayrica bende kansizlik cikti :KK43: hgb 10,7 cikti. Saglik ocagindaki hemsire kan ilacini ikiye cikar dedi. Ama doktorum gunde bir tane icmeye devam et dedi. Arada kaldim resmen. Tek bebek anneleri aranizda gunde iki tane icen var mi ?
Bacaklarimda da varisler buyudu. Embole onleyici Corap kullnmaya basladim.

benimde kan değerimin düşük olduğunu söyledi dr. günde 2 tane içiyorum sabah ve akşam aç karnına

Kızlar doğumdan önce lavman yapılıyomuş nasıl yapılıyor acaba bilen var mı?
Makattan ilac veriyorlar, verir vermez bes dakika icinde etki ediyor.. ve bayagi bir saat toiletten cikamiyorsun, bitiyor toiletin ama hala toilet ihtiyacin varmis gibi hissetmeye devam ediyorsun, ben hic yaptirma taraftari degilim.. ama Turkiyede genellikle yapiliyor maalesef.. :/ Dogumdada sancimi cekiyim toiletemi gidiyim bilemiyorum dogrusu, sacma geliyor bana..

Back
X