2016 Şubat Anneleri

Çok kötü olmuş geçmiş olsun canım...Maddi imkan varken böyle olması cok uzucü bide anne faktörünün böyle olması... Yine herşey bi şekilde oldu bittiye gelerek tamamlanacak bitip gidecek herşeyin beni içimde kaldığıyla kalacak alıştım artık... Üzülsemde üzülmesemde değişen birşey yok...
Canm iyi yönlerinden bakmaya bak.. Şimdi dünyalarıda alsan en iyisini de bebeğn zaten bilemiycek ki annesi.. Büyüdüğü zaman telafisini yapabilirsn yani istediklerini alırsın oda farkında olacaktr bunun.. Sen kendini üzmeki bebeğn etkilenmesin

Kizlar bebegimi görmege gittik, sukur rahimle alakalı bir kanama yok, rahim ağzıda kapalı, yalnız yalacı sancılarım var onu önlemek için ilaç verdi birde vajina içinde ki kahverengi akıntı için tahliller temiz çıktı ama bazı bakteriler gözükmeyebiliyormuş fitil yazdı, buda kasılmalara sebep olabiliyormuş, önümüzdeki hafta istirahat verdi bolbol dinlenmemi tavsiye etti.. Bebeğim erken gelicek belli hiç durmuyor, ama en azından bir ay daha sabretse keşke :KK51:
Bizimkilerin bi gelesi var heralde ama dursunlar zamaninda gelsinler :KK53: oglum subattan once gelmek yok diye konusuyorum kendisiyle :KK48:

Afra48 Afra48 nasilsin canim buranin havasina alisabildin mi birden sogudu ilk kisini gecireceksen zorlanabilirsin :KK48:

merhaba herkese,doktordan geldim,27+6 1285gram olmus. cok az önden gidiyor dedi.suyum onceki kontrole gore biraz azalmis yani normale donmus ama sekee dikkat et dedi. Myomu sordum sezeryan mi olcak dedim,sonradan ikinci bi ameliyat olmamak icin dogumda cikarabilmek icin sezeryan yapiyoruz genelde ama onu simdi dusunme bakariz dedi
esneyip durdu pozumuzu da aldik bu arada
Ultrason cok güzelmis bebegede maşallah
Arkadaslar 29+6 da bebegim tam 1,5 kilo ve 37-38 cm. Normal mi ?
Ayrica bende kansizlik cikti :KK43: hgb 10,7 cikti. Saglik ocagindaki hemsire kan ilacini ikiye cikar dedi. Ama doktorum gunde bir tane icmeye devam et dedi. Arada kaldim resmen. Tek bebek anneleri aranizda gunde iki tane icen var mi ?
Bacaklarimda da varisler buyudu. Embole onleyici Corap kullnmaya basladim.
Benimde 1441 gram çıktı 30+0 da internetten haftalik hesaba baktığımda normal çıkıyo.
Doktor zayif dedi . Bu standart kilo tablosuna giderse gayet iyi bence .

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-03-17-57-12.webp
    Screenshot_2015-12-03-17-57-12.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 166
Afra48 Afra48 nasilsin canim buranin havasina alisabildin mi birden sogudu ilk kisini gecireceksen zorlanabilirsin :KK48:
Valla canm inanır mısın üstümde kısa kollu atletim bile yok :D Rahatımda yani. Ben kayserili olduğum için etkilemedi galiba soğuk beni bizm orda şuan -10larda gidiyo hava kâr yağıyomuş ve Aralık 16da ordayım :D Orası inanılmaz soğuk olduğu için çok güzel geldi buranın havası :) .. Ama yağmuru çok korkutuyo :eek:

Arkadaslar 29+6 da bebegim tam 1,5 kilo ve 37-38 cm. Normal mi ?
Ayrica bende kansizlik cikti :KK43: hgb 10,7 cikti. Saglik ocagindaki hemsire kan ilacini ikiye cikar dedi. Ama doktorum gunde bir tane icmeye devam et dedi. Arada kaldim resmen. Tek bebek anneleri aranizda gunde iki tane icen var mi ?
Bacaklarimda da varisler buyudu. Embole onleyici Corap kullnmaya basladim.
Canım imzanda haftalık kilosu yazıyor. Haftanla uyumlu gidiyorsun maşallah..

Bebişimin dolabını şifonyerini sildim şükür, bi beşik kaldı o da sonra inş

Bugün evde olduğum için epey temizlik yaptım çok yoruldum, kızımın cicilerinin bir kısmını da yıkadım, kuruyunca 2.makine çalışcak, keşke haftasonu tatili hemen bitmese, işe gidince haftaiçi hiç halim olmuyo, oysa haftasonu nasıl heyecanla kızıma hazırlık yapıyorum

Eklentiler

• IMG_20151205_171521.webp
    IMG_20151205_171521.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 175
Kizlar bize chicco living marka bebek arabasi geldi fakat tentesi kayipmis. Buna uygun tente hic goremedim.acaba her marka modele uygun tenteyi bulabilcegmiz biyer varmi bilgisi olanlar yardimmmmm :KK42::KK34:

İşimiz gereği merkeze uzak bir köyde yasıyoruz kaloriferli diye lojmanda kalıyoruz oda yetmez gibi bir haftadır fare dadandı dün gece 4de fare yakalıyorduk belimi ağrıttım sinirlerim iyice bozuldu temizlik yapmam lazım tiksindim her yerden ben yapamıyorum şimdi yapacak kadın bulup ilçeden temizlikçi bulmam getirip götürmem lazım çalışıyorum bide öyle işte :KK43: canım hiç birşey istemiyor
Canım ya istifa etsenize yada ilçede merkezde bir yerde boş kadro açılmıyor mu oraya geçin yazık size de çok gencsiniz daha niye sıkıntı çekiyorsunuz bizde ilçede çalışıyoruz ama merkezde oturuyoruz 47 km mesafe hergün gidip geliyoruz ilçe çok kucuk ve yapacak bi şey yok diye böyle karar aldık sadece biraz masraflı oluyor ama ilçede daha iyi para kazanıyoruz karşılıyor oda onu sizde öyle birşey yapın bence önemli olan sizin mutlulugunuz ve huzurunuz

Biz gittik ameliyat dedi :KK43: bende gece sürekli uyandırıyorum sonrada içim acıyo zaten 5:30 da uyanıyo bide ben uyutmuyorum adamı :KK43: bazen gidip koltukta yatıyorum huzur vereyim diye
Senin esinde mi 5 bucukta kalkıyor.. Ay valla ayniyiz.. Bana da kiyamiyor koltukta yatayim, o gitse ben onsuz yatamiyorum. :( bebek nasıl uyucak eşimin zorlamasına bilemiyorum. Ya yorgun olunca daha çok oluyor ama ben de illaki sessizlik olacak öyle uyucam.. Yüksek sesle nefes alıp verme bile rahatsız ediyor beni

Kızlar kendimi çok çaresiz hissediyorum o yüzden buraya yazıyorum kime anlatsam bilemedim. Kocam beni aldatmış dun gece fotoları gördüm dört gün ukraynaya gitmişti barda kadınlarla öpüşürken fotolar var otrl çıplak kadın fotosu sildim sanmış ama silinmemiş herhalde. Ben ne yapacağım kafayı yicem bebeğime birşey olacak diye korkuyorum. Severek evlendik ve hiçbir sorunumuz yoktu utanmadan hala beni sevdiğini söylüyor
Ayy :((( canım çok üzüldüm.. Ne desem boş. Allah yardımcın olsun.. Yavrunu düşün canjm. O masumun hiçbir günahı yok. Lütfen kendini bırakma, dik dur, senin hiçbir suçun yok karşı tarafim ayıbı sakin olmaya calis

offf bizdede aynı sorun. ben tık sesine uyanıyorum zaten. helede gebelikte gece 30 kez kalk. birde benim eşim diş gıcırdatıyor. hem pskoloğa, hem horlama için dr. a gitçez hep kalıyor. 2 haftadaır çekyatta yatıyor garibim. bende kıyamıyorum ama bende erken kalmak zorundayım ve gerçeketn çok kötü oluyorum uykusuzluktan. mecbur bebeiş doğana kadar böyleo_O

Kızlar kendimi çok çaresiz hissediyorum o yüzden buraya yazıyorum kime anlatsam bilemedim. Kocam beni aldatmış dun gece fotoları gördüm dört gün ukraynaya gitmişti barda kadınlarla öpüşürken fotolar var otrl çıplak kadın fotosu sildim sanmış ama silinmemiş herhalde. Ben ne yapacağım kafayı yicem bebeğime birşey olacak diye korkuyorum. Severek evlendik ve hiçbir sorunumuz yoktu utanmadan hala beni sevdiğini söylüyor
gerçek mi bu ya o_O

30. haftada 1.5 kılo ideal gibi ben bayagidir kan ilacını 2 tane kullanıyorum 12.5 ile başladım 10.8 e düşünce 2 ye çıkardık şimdi 11.4 hemoglobin degerim doğumda bayağı düşecek o yüzden yüksek tutmak lazım canım
Peki gunun hangi zamanlarinda iciyorsun kan ilacini. Ben sabah kalkar kalkmaz iciyorum. 2 saat sonra kahvalti yapiyorum. İkinciyi ne zaman icsem acaba.

Amin. Evet ama izne ayrildim. 2 haftadirda kalan izinlerimi kullandim evdeyim. Evde bile zorlaniyorum yani. Sen calisiyomusun
Ben çalışıyorum canım. Düşün ise tek vesaitlik yolu çift vesait ile yapıyorum, arabalar dolu. Binemiyorum, yer verilmiyor.. Haftaya son benimde insallah. Nöbet izinlerim var onları kullanacağım

Back
X