2016 Şubat Anneleri

Gunaydin kizlar :) yaa yeter ki bi çişe kalkmayim. :) Bi daha uykuya dalmakta öyle zorlaniyorum ki. Bi de gribim. Bogazim yaniyo. Ballu sut, sicak suya bal limon falan yapiyorum ama hala gecmedi. Bel ve sirt agrilarini saymiyorum bile. Neyse napalim saglikla dogsunlar da insallah katlanicaz.

Kasılma ne anlamıyorum ben ya. Karnim özellikle sağ tarafta hareketleri çok şiddetli, gerdiriyo. Mesela bu kasılma mi? Orası çok sert oluyor? Bazen i kısım canimi yakıyor. Doktora bu yüzden gitmem gerekli mi

Gunaydin kizlar :) yaa yeter ki bi çişe kalkmayim. :) Bi daha uykuya dalmakta öyle zorlaniyorum ki. Bi de gribim. Bogazim yaniyo. Ballu sut, sicak suya bal limon falan yapiyorum ama hala gecmedi. Bel ve sirt agrilarini saymiyorum bile. Neyse napalim saglikla dogsunlar da insallah katlanicaz.

Ben de o tuvalete kalkıp uyuyamayab :) günaydın.

Ayy yok canım tuvalete gidiyorsun :) 5 dk sonra normal tuvalet hissi geliyor gidiyorsun tuvalete. ameliyattan sonra gazın oluyor ama çıkaramıyorsun hemen biraz sıkıntı yapıyor. Büyük tuvalete çıkabilirsen ne ala :KK48: zaten 2 gün kalıyorsun normalde birçok anne 2 günde gazı çıkarıyormuş. Ama gaz çıkarana kadar normal yemekde vermemişlerdi bana hoşaf çorba... 2. Gün şükür çıktı. Ammaann doğum ile bitmiyor herşey :KK48: birde gaz ile uğraşıyoruz. Hemşire gidiyor geliyor gaz çıkardınmı diye soruyor. Sezeryan olanlara tavsiyem bol bol kayısı suyu için. Biraz yardımcı oluyor.
Benim ilk dogumumda masallah hemen cikmisti ama hemsireler inanmamisti bana:KK48: biraz daha bekleyelim biraz daha cikar demislerdi ins bunda da oyle olur :KK17:

Günaydın yalnız degilsin.. valla gözümü açmaya korkıyırum yaaa sıkı sıkı kapıyorum belki yine uyurum diye. Ama nafile.. :KK61:
Benim ilk dogumumda masallah hemen cikmisti ama hemsireler inanmamisti bana:KK48: biraz daha bekleyelim biraz daha cikar demislerdi ins bunda da oyle olur :KK17:
:KK70::KK70: inanmamaları normal çoğu kişi bir gün geçtikten sonra çıkarıyormuş. Yani bana öyle demişlerdi. Ayy inş hemencecik çıkarıveririz. Bu hayatta gaz çıkarmak bile ne büyük nimetmiş diyor insan. Ayrıca insan biran önce normal yemeklere başlamak istiyor. :KK59:

sipariş numarasını da yazmıştım diye hatırlıyorum ben ama. siparişini onayladıysan bi onay kodu vermiş olmaları gerek

Yaşar Alp
Yaşar Ege
Yaşar Eren
Yaşar Kaan

Olabilir cnm

Canım ben internet bankacılığı ile ismimi belirterek havale yaptım işlem ücreti yoktu ertesi gün aradım hesabınıza geçmiş mi dedim evet dediler sıkıntı olmadı

Sağolun kizlar atmden yatırdim dedim ya atmde yazma şansım yoktu inşallah karışıklik yaşamam mail attim siteye..

Kasılma ne anlamıyorum ben ya. Karnim özellikle sağ tarafta hareketleri çok şiddetli, gerdiriyo. Mesela bu kasılma mi? Orası çok sert oluyor? Bazen i kısım canimi yakıyor. Doktora bu yüzden gitmem gerekli mi
Evet kasılmalar öyle oluyor. Bebek içerde fazla gerinirken sen kasılıyorsun. Ama bunun için doktora gerek yok zaten artık kasılmalar çok artıyor. Çünkü yeri darlaştı.o ittirse bile kasılıyorsun. Artık ittirirken resmen kaburgalarım kırılacak gibi oluyor bazen. Yalancı sancıların çoksa gittiğinde nst ye bağlayıp bebişin kalp atışları düzenlimi diye bakıyorlar.

Ben de kizima uyandim pit pit ayak sesleriyle geldi yanima yatti yine :KK19: yataktan dusecek korkusuna uyuyamadim onu yatirdim ama benim uykum kacti ama iyi oldu namazimi kilip vakia suresini okudum kac gundur asiri duygusal inis cikislar yasiyorum Rabbim gonlume ferahlik versin. Gecen gun sinirden hickira hickira agladim yanimda bi tek 2yasindaki kizim vardi sasirdi yazik su getirdi anne su anne su diye basimda bekledi icene kadar sanirim yine aglicam :mad:

Günaydın yalnız degilsin.. valla gözümü açmaya korkıyırum yaaa sıkı sıkı kapıyorum belki yine uyurum diye. Ama nafile.. :KK61:

:KK70::KK70: inanmamaları normal çoğu kişi bir gün geçtikten sonra çıkarıyormuş. Yani bana öyle demişlerdi. Ayy inş hemencecik çıkarıveririz. Bu hayatta gaz çıkarmak bile ne büyük nimetmiş diyor insan. Ayrıca insan biran önce normal yemeklere başlamak istiyor. :KK59:
Ins sorun yasamayiz bana inanmadiklari icin yemek vermemislerdi hemen :-) yine ac kalmistim

Bu model yalandan başlanmış cnm bş ters bir düz lastikler koltuk altı na kadar örülmüş alt kısımda pirinç modeli zor değil yani ama hoş durmuş
teşekkür ederim canım sabah anlatıcam kayınvaldeme inşallah yapabilir :)

Ben de kizima uyandim pit pit ayak sesleriyle geldi yanima yatti yine :KK19: yataktan dusecek korkusuna uyuyamadim onu yatirdim ama benim uykum kacti ama iyi oldu namazimi kilip vakia suresini okudum kac gundur asiri duygusal inis cikislar yasiyorum Rabbim gonlume ferahlik versin. Gecen gun sinirden hickira hickira agladim yanimda bi tek 2yasindaki kizim vardi sasirdi yazik su getirdi anne su anne su diye basimda bekledi icene kadar sanirim yine aglicam :mad:
Ayy çocukların bu merhameti yokmu bende üzgünken yada agrım olduğunda yatarken hemen yanıma geliyor sana yiyecek ne getireyim canın birşey istiyormu diyor. Ee tabi ben hemen sulugöz :KK61:
Ins sorun yasamayiz bana inanmadiklari icin yemek vermemislerdi hemen :-) yine ac kalmistim
:KK48::KK48:

Yine kasılmadan uyuyamadım bu gece tam ızdırap tı hiç uykum gelmedi 03.30 da yattım yatmasaydım ev temizleseydim hiç değilse bir işe yarardı onca saat :D Google amcamla baya sohbet ettik anlayacağınız.. Hepinize günaydın :*

Evet kasılmalar öyle oluyor. Bebek içerde fazla gerinirken sen kasılıyorsun. Ama bunun için doktora gerek yok zaten artık kasılmalar çok artıyor. Çünkü yeri darlaştı.o ittirse bile kasılıyorsun. Artık ittirirken resmen kaburgalarım kırılacak gibi oluyor bazen. Yalancı sancıların çoksa gittiğinde nst ye bağlayıp bebişin kalp atışları düzenlimi diye bakıyorlar.

Çok tesekkur ederim. :) alismaliyyz yanı artık :) yalancı sancıları da anlamak lazım :)

Gece cok erken yatmis gibi bu saatte ayaktayim :( benim kiz uyandi once su istedi sonra beni zorla salona getirip cizgi film actirdi oturmus izliyoruz simdi :110:bari bi onda kalkaydik iyiydi yaaa :KK12:

hayirdir cnm aglamalarinin sebebi umarim sadece hormonlardir... ikizlere iyi bak az kaldi...

Çok tesekkur ederim. :) alismaliyyz yanı artık :) yalancı sancıları da anlamak lazım :)
ben hala yalanci sanci ve gercek sanci arasi farki bilmiyorum duzenli olursa dediler hani belli dakikada bi o zaman gercekmis... ama hangi sanci yada nasil kasilma bizi tedirgin etmeli bilemiyorum...

Back
X