2016 Şubat Anneleri

11 kilo nasi verdin cnm yaa...bende 4 kilo verdim ama bitti cok sukur..seninki niye gecmemis :KK43:
Çok kötü olmuştum canım ilk üç ayda verdim o kiloyu çok halsiz ve yorgun düşmüştüm. Halen de devam ediyor bulantılarım eskisi kadar çıkarmıyorum ama yinede halen kusuyorum

Çok sagol canım. Şimdilik kalsin dedim be de kendi kendime.. Belki alisirim. Evet, pişman oldum bende.. Bütün gün üzüldüğume :KK43:../ ama sağolsun burada ki arkadaşlar, rahatlattilar beni. Daha sakinim.
Onun on tarafı açılıyor. Belki oyle yatagimin kenarına da koyabilirim

On tarafı açılıyorsa çok iyi değil mi gece daha rahat ilgilenirsin. Hiç üzme canım. Valla o kadar alınca şey var ki daha farklı bir şey alırsın yeni bir beşik alacagina :)

benım de cok fena canım. hamıle kalmadan zaten yemek borusu ıltıhabı vardı bende, hamılelıkle yanma artmıstı ama 1 aydır cok fecı durumda. Gavıscon advanced de fayda etmıyor artık
Aynen bana da :( psikolojim bozuldu yanı uyuyamiyorum gece hiç sinirle utanıyorum yaniyo gözlerim gerçekten artık bebek çıksın istiyorum içimden depresif oldum sırf bu mide yanmasına sebep :( inşallah geçer böyle iki ay geçmez yani

Civilim de bunlar var mı canım birde külotlu çorabı kaç ay grubu aldın canım

Canım internet sitesi olarak soruyosun galiba, valla siteye bakmadım ki, burda mağaza var diye gittik aldık:) külotlu çorap 0-6 ay aldım canım

burda civil yok malesef :KK43: bende dün netten sipariş verdm civilin sitesinden.güle güle kullanın canım aldıklarınızı

Çok teşekkür ederim canım sen de aldıklarını güle güle kullan inş

Hanımlar bugün e bebeğe gittim birde ne göreyim bende bu ürünün aynisini pazardan aldim e bebek urunleri satan tezgahlar var kadıköy pazarinda ben 7.5 tl ye aldim e bebek etiket fiyati bayağı kazık.

Ayrıca bu şekeri yapmayı düşünüyorum Sipariş verdim birmadan parayi da yatirdim ama daha cevap filan gelmedi

Eklentiler

• 20151206_155358.webp
    20151206_155358.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 142
  • Screenshot_2015-12-06-21-13-31.webp
    Screenshot_2015-12-06-21-13-31.webp
    10 KB · Görüntüleme: 136
Kızımın cicilerinin bir kısmını yıkadım

Bugün aldığım takı yastığı da şu:)

Ayrıca kapı süsümüzü astık:)

Eklentiler

• 2015-12-06_22.53.38.webp
    2015-12-06_22.53.38.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 138
  • IMG_20151205_171521.webp
    IMG_20151205_171521.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 136
  • 20151206_210511.webp
    20151206_210511.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 137
  • 20151206_210431.webp
    20151206_210431.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 134
Canim her konuda oldugu gibi hamilelikte de en cok yapmamiz gereken rahat olmak. 34e kadar donme sansi var donmezse de sez.la alirlar eskisi gibi degil anne bebek olumleri onceden cok oluyormus ama su anki teknoloniyle bebisin saglikla dogsun normal yada sez.farketmez :KK54:
o sağlıklı doğsunda her türlüsüne razıyım :)

Kızlar bu bebek karyolasinnasil sizce. İkeanin ürünü. Ya bir tanıdığım var, sabahleyin getirmiş. Ben henüz beşik almadigmi söylemiştim. Oda çocuğuna oda yaptırıyor. Sabah aradi beni eşiyle göndermiş. Bir bak begenirsen kullan yoksa ihtiyacı olan başka birine verirsin dedi. Bu beşik sallanmiyor. Ya birde bir tuhaf oldum ben :KK43: eşim begendi beşiği, temiz kullanılmış Allah var yukarda. Yanıma sallanan birşey alsam diyorum, eşim gerek yok diyor bu sefer, sanki bebeğim durmazsa o sallayacakmis gibi..
Bana birşeyler söyleyin, mutsuz hissediyorum kendimi
Ben bunu çok begenmstm esimde begense bundan almayı dusunrdm şahsen cok güzel duruyo

evet ben de öyle biliyorum. hamileliğimin başında ben de 4 hafta proluton depot ve 2 ay kadar Progestan itil kullandm. bi aydr fitili yine kullanıyorum. sen neden kullanıyosun

Dr bakalim ne diycek yarin canim. Sana da Çok çok geçmiş olsun

Ben de hamileliğin başında düşük riskine karşı kullanmıştım. Ablam da kullanmıştı aşağıda diye. Bakalım yarın ne diyecek Dr çok Merak ediyorum. Sen ne için kullanıyorsun cnm?
Bende ilk zamanlar tüp bebek diye kullandım sonra ilacı kestik aradan 1 hafta geçmeden kanama olunca igne ve hapa başladık 1 ay önce hapı kestik 34 e kadar igneye devam edeceğiz haftada 1 yapıliyor zaten

Hanımlar bugün e bebeğe gittim birde ne göreyim bende bu ürünün aynisini pazardan aldim e bebek urunleri satan tezgahlar var kadıköy pazarinda ben 7.5 tl ye aldim e bebek etiket fiyati bayağı kazık.

Ayrıca bu şekeri yapmayı düşünüyorum Sipariş verdim birmadan parayi da yatirdim ama daha cevap filan gelmedi
Kadikoyde nerde cnm...belli gunlermi kuruluyo

Bugün eşimle civilde gezdik

Aldıklarımız

Emzirme atleti
Bebişime külotlu çorap ve saç bandı
8li zıbın takımı
Takı yastığı
Dalan roxy sabun tozu
3 tane tek alt
Alez
Canım emzirme atletini kaça aldın acaba bende bu sıralar fiyat araştırmasındayım :) bazı yerler çok fazla söylüyor. internet sitesinde uyguna görüyorum ama görmeden almak istemiyorum. Birde atletle sütyen arasında kararsızım

Canım emzirme atletini kaça aldın acaba bende bu sıralar fiyat araştırmasındayım :) bazı yerler çok fazla söylüyor. internet sitesinde uyguna görüyorum ama görmeden almak istemiyorum. Birde atletle sütyen arasında kararsızım
Canım ben 1 tane emzirme sütyeni önceden almıştım 25 liraydı galiba
Ama yorumlara baktım atleti daha çok tavsiye ediyolar ben şimdilik 1 tane aldım 22 tl yıkansın da denicem güzel olursa bikaç tane daha alcam

Bende ilk zamanlar tüp bebek diye kullandım sonra ilacı kestik aradan 1 hafta geçmeden kanama olunca igne ve hapa başladık 1 ay önce hapı kestik 34 e kadar igneye devam edeceğiz haftada 1 yapıliyor zaten
Anlafim canim. İnsallah saglikla kucahimiza aldigimiz gunleri de gorup paylasiriz buradan hep beraber

Atleti tavsiye ederim sütyene gerek kalmaz bile. Ben bi tane sütyen aldım. Bir tane de atlet atleti denedim sütyen yeri gayet iyi toparlıyor. Sütyene gerek bile yok. Bir kaç tane daha alcam tavsiye ederim

Canım ben 1 tane emzirme sütyeni önceden almıştım 25 liraydı galiba
Ama yorumlara baktım atleti daha çok tavsiye ediyolar ben şimdilik 1 tane aldım 22 tl yıkansın da denicem güzel olursa bikaç tane daha alcam
Benimde aklımda atlet var açıkcası emzirirken göbeğim açıkta kalmasın istiyorum havalarda soğuk :) ama yengem sütyen çok kullanışlı oluyo deyince kafam karışmadı değil. Atletlerinde aslında üst kısmı sütyenli oluyo . Çarşıda sormuştum atletlisi 20tl sütyen 28 dedi fazla geldi bana acaba kaç tane almamız lazım.. Ölçüsünüde nasıl alcam bilmiyorum ama şimdiki ölçümle alırım sanırım atlet alırsam esneme payı vardır çünkü

Benimde aklımda atlet var açıkcası emzirirken göbeğim açıkta kalmasın istiyorum havalarda soğuk :) ama yengem sütyen çok kullanışlı oluyo deyince kafam karışmadı değil. Atletlerinde aslında üst kısmı sütyenli oluyo . Çarşıda sormuştum atletlisi 20tl sütyen 28 dedi fazla geldi bana acaba kaç tane almamız lazım.. Ölçüsünüde nasıl alcam bilmiyorum ama şimdiki ölçümle alırım sanırım atlet alırsam esneme payı vardır çünkü

Ben önceden 85 bazen 90 giyiyodum
Gene 90 aldım

Back
X