2016 Şubat Anneleri

Atleti tavsiye ederim sütyene gerek kalmaz bile. Ben bi tane sütyen aldım. Bir tane de atlet atleti denedim sütyen yeri gayet iyi toparlıyor. Sütyene gerek bile yok. Bir kaç tane daha alcam tavsiye ederim
Tavsiyeni dikkate alıcam canım :) peki sen kaç numara aldın? Şuanki bedeninle mi
Ben önceden 85 bazen 90 giyiyodum
Gene 90 aldım
Benim sütyenlerim hala oluyo bana daha değişmez diye düşünüyorum :) atlette dediğim gibi esnerse Zaten aynı beden alırım benimde 85-90 değişiyo :)

Tavsiyeni dikkate alıcam canım :) peki sen kaç numara aldın? Şuanki bedeninle mi

Benim sütyenlerim hala oluyo bana daha değişmez diye düşünüyorum :) atlette dediğim gibi esnerse Zaten aynı beden alırım benimde 85-90 değişiyo :)
Yok ya nerdee :KK35:85 di bedenim 90 aldım şimdi tam oluyor kullanıyorum zaten çok rahat:KK48: yani doğumda dar gelir 95 falan alsam daha iyiymiş. Benim göbekten önce gögüslerim büyüdü hemen. Atlette ML beden aldım o esnek zaten rahat oluyor.

Benimde aklımda atlet var açıkcası emzirirken göbeğim açıkta kalmasın istiyorum havalarda soğuk :) ama yengem sütyen çok kullanışlı oluyo deyince kafam karışmadı değil. Atletlerinde aslında üst kısmı sütyenli oluyo . Çarşıda sormuştum atletlisi 20tl sütyen 28 dedi fazla geldi bana acaba kaç tane almamız lazım.. Ölçüsünüde nasıl alcam bilmiyorum ama şimdiki ölçümle alırım sanırım atlet alırsam esneme payı vardır çünkü
Atleti şuan ki bedeninle alsan olur esnek oluyorlar zaten. Birde vücudu sarıp sarmalıyor. Gögüs kısmı sütyensiz gayet iyi duruyor zaten lastiği oluyor. Alttan birde sütyen takarsak zor olcak açıp kapatmak. Ben o yüzden 3 tane alcam atlet.

Atleti şuan ki bedeninle alsan olur esnek oluyorlar zaten. Birde vücudu sarıp sarmalıyor. Gögüs kısmı sütyensiz gayet iyi duruyor zaten lastiği oluyor. Alttan birde sütyen takarsak zor olcak açıp kapatmak. Ben o yüzden 3 tane alcam atlet.
Atletlerin sütyen kısımları, normal emzirme sütyenlerinin ki gibi olmuyo mu canım ben resimlerde öyle görüyordum :KK64:

Atletlerin sütyen kısımları, normal emzirme sütyenlerinin ki gibi olmuyo mu canım ben resimlerde öyle görüyordum :KK64:
Evet cnm aynı açılışı falan aynı gögüs altından lastiği de oluyor topluyor göğsü. Sarkma falan olmuyor. Esnek kumaşlı olduğu için topluyor zaten.

Emzirme utyeni vs demisken benim gogsum sarkti ilkinde bunda dahada kotu olcak diye hayiflaniyorum.napmaliyimki

Bende ilk zamanlar tüp bebek diye kullandım sonra ilacı kestik aradan 1 hafta geçmeden kanama olunca igne ve hapa başladık 1 ay önce hapı kestik 34 e kadar igneye devam edeceğiz haftada 1 yapıliyor zaten

Canım tüp bebek tedavisi gormustun değil mi? Peki nerde? Bir kardeşimiz de tüp bebek tedavisine başlayacak inşallah. Su an hastane tip merkezi vs arayışında

Kızlar bu bebek karyolasinnasil sizce. İkeanin ürünü. Ya bir tanıdığım var, sabahleyin getirmiş. Ben henüz beşik almadigmi söylemiştim. Oda çocuğuna oda yaptırıyor. Sabah aradi beni eşiyle göndermiş. Bir bak begenirsen kullan yoksa ihtiyacı olan başka birine verirsin dedi. Bu beşik sallanmiyor. Ya birde bir tuhaf oldum ben :KK43: eşim begendi beşiği, temiz kullanılmış Allah var yukarda. Yanıma sallanan birşey alsam diyorum, eşim gerek yok diyor bu sefer, sanki bebeğim durmazsa o sallayacakmis gibi..
Bana birşeyler söyleyin, mutsuz hissediyorum kendimi
Canim benim de eşim mobilya teknikeri beşiği kendi yapiyo bende sallanan olmasin dedim ona herkese gore degisir tabi ama ben dogumdan sonra calisacagom icin cocugun sallanmaya alismasini istemiyorum ki cevremde hem sallayanlar hemde sallamadan uyatanlar var o tamamen sana kalmis bisey ama salkayan kisilerin cogu heveaten salliyo sonra pismanlik duyuyorlar ama bebis alismis oluyo ben begendim besigi ama onemli olan senin dusuncen

Karnım 10 dakikada bir taş oluyor yine kasılmalar neyseki Ağrı'm yok sadece kasıldığında içimin çok gerildiğini patlatacak gibi oldugunu hissediyorum .. Ama bu gece daha sık geliyor sanki yine uyku yok. Ben sanırım erken doğuracağım ..

Karnım 10 dakikada bir taş oluyor yine kasılmalar neyseki Ağrı'm yok sadece kasıldığında içimin çok gerildiğini patlatacak gibi oldugunu hissediyorum .. Ama bu gece daha sık geliyor sanki yine uyku yok. Ben sanırım erken doğuracağım ..

Canım iki üc gundur benim de öyle. Taş gibi . sol tarafim çok geriliyor. Erken olmaz inşallah. Doktor kontrolümde bir hafta sonra.

Burda herkes uzman sekerim :)) bazen arkadaslara okuyorum yorumlari gulmekten oluyoruz. Bazen de insani delirtiyorlar mesela benimde en delirdiklerim: basta ikiz bebegim vardi biri oburunu yemis! Tetenoz asisi yaptirmiycam doktorum bebek sakat olur dedi! Edim arada diyor ki bi hesap ac sen de onlari trolle. Valka ben burayi baska bir baslikta kesfettim ve ordaki kizlari tanimasamda benim icin cok degerliler. Bebekten sonrada aliskanlik yapti hamile basliklarini takip ediyorum bide ciddi aliskanlik yapti bende O yuzden cikamiyirum da. Ama bazilari hakkaten adami delirtiyor onlari da okumadan geciyorum artik okursam da turkiyenin boyle bir gercegi var diyorum. İlk iki kontrole zekai tahurin riskli gebeligine gittim ve gercekten buradaki o garip karakterlerin gerceklerini gozumle gordum
Bende hep görüyorum :) hayatın renkleri diyorum :) renkliler güzeldir... Bende aynı sekilde burayı okumaya başladım bebek olunca da üye oldum :) ama gerçekten takdir edilecek karakterler de var :)

kızlar zaman azaldıkça stres de artıyor sanki dimi? 2 gün önce misafirlerim vardı biraz fazla yordum kendimi sanırım temizlik yemek derken. dün hep karnımda toplandı kızım ve nerde toplanırsa orayı sertleştirdi. sancı nedir nasıl olur onu da bilmiyorum ilk bebiş olunca. tedirgin olmalı mıyım erken doğum belirtisi değildir dimi bu şekilde sertleşmesi??

Canım progestanın yan etkisi neymiş
Canım akıntım var diye whatsupp'tan doktorumla irtibata geçmiştim, banada Progestan önerdi ama ben kullanmadım yan etkilerini öğrenince.. Zaten boş yere kullanacakmışım, benim durumum farklıymış.

Olası yan etkileri şunlar:

- Hastanın geçmişinde depresyon tablosu var ise bunu arttırabileceğinden hasta izlenmeli ve böyle bir durumda ilaç bırakılmalıdır.

- Sıvı retansiyonuna neden olacağından ve bundan dolayı şikayetleri artabilecek olan epilepsi, migren, astım, diyabet ve renal fonksiyon bozukluğu olanlarda dikkatli olunmalıdır.

- Ani görme kaybı, diplopi, migren proptozis, embolik rahatsızlıkların belirti veya semptomları gibi ani görülen durumlarda ilaç kesilmelidir.

- Uyku hali oluşturabilme riski nedeni ile gece yatarken alınması tavsiye edilir.

Her 6-12 ayda bir fiziksel muayene (özellikle meme ve pelvik organlara dikkat edilmeli), karaciğer fonksiyon testleri, Papanicolau testi.

Progestan, fıstık yağı (araşit yağı) içermektedir. Bu nedenle fıstığa alerjisi olan hastalar tarafından asla kullanılmamalıdır.

Progestan lesitin (soya) içermektedir. Bu nedenle fıstık ya da soyaya alerjisi olan hastalar tarafından kullanılmamalıdır.

Gebelik dönemi: Progesteron kullanan gebe kadınların bebeklerinde doğumsal defekt riskinde artış olabilir. Bu nedenle ilaç gebelerde hekim kontrolünde kullanılabilir. Gebeliğin ilk 4 ayı boyunca progesteron kullanan kadınlardan doğan çocuklarda görülme riski olan durumlar dişi bebeklerde maskülinizasyon, erkek bebeklerde hipospadias’dır.

cnm ben gecen sali gittigimde sordum... nst icin bana henuz erken dedi... bir sonraki kontrolumde yeniden sorayim saolasin... ins zamanini bekler minikler
Doktorun doğrusunu bilir tabi bende akıntı artı kasılmalar olunca riske atmadı.. Bir hafta dinleniyim baskıyım :) bende nette eksiklerimi arıyorum, çok güzel ciciler buldum.. Ufak bir sponsorla bu iş tamam hihi

kızlar zaman azaldıkça stres de artıyor sanki dimi? 2 gün önce misafirlerim vardı biraz fazla yordum kendimi sanırım temizlik yemek derken. dün hep karnımda toplandı kızım ve nerde toplanırsa orayı sertleştirdi. sancı nedir nasıl olur onu da bilmiyorum ilk bebiş olunca. tedirgin olmalı mıyım erken doğum belirtisi değildir dimi bu şekilde sertleşmesi??
Can'ım endişelenme, yorma kendini, bol bol dinlen, boşver misafirleriii değmez sen ve bebeğin daha önemlisiniz :) Doktoruna muhakkak söyle ama ;)

Canım iki üc gundur benim de öyle. Taş gibi . sol tarafim çok geriliyor. Erken olmaz inşallah. Doktor kontrolümde bir hafta sonra.
Kızlar bendede aynı belirtiler vardı telaşlanmayın doktora muhakkak gidin.. Dilerim Zamanında gelir bebekler ama bu kadar çok kişide olması normalmiş gibi geliyor bana:KK51:

Kızlar bendede aynı belirtiler vardı telaşlanmayın doktora muhakkak gidin.. Dilerim Zamanında gelir bebekler ama bu kadar çok kişide olması normalmiş gibi geliyor bana:KK51:

Evet canim bende yasiyirum ayni seyleri hepimizde var sanirim burayi ondan seviyorum tedirgin oldugunda hemen bakiyosun ki cok kiside var ve normal

Evet canim bende yasiyirum ayni seyleri hepimizde var sanirim burayi ondan seviyorum tedirgin oldugunda hemen bakiyosun ki cok kiside var ve normal
Ya o değilde ben yarın işe gitsemmi onu düşündüm bir an.. Neyse riske atmaya değmez.. :)

Back
X