- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buyuk ihtimal elyaftir bi sey olmaz ins.
Canim kilo alma olayi degil de ayaklarimi cok sarkittigim zaman yani oturdugumda cok sisiyor misafirlige gittigimizde de mecbur oturuluyor uzanacak degilimKızlar elleri ayağı şişen varmı ? Acaba şişmeden geçiren varmı hamileliği ben şişmek istemiyorum kendimi çok sisman hissederim .):
Canım günaydın, kalemdekiler idare ediyorlar onlarda sıkıntı yok, sıkıntı yeni verilen geçici müdürde, ben en az 6 az kullanmak istiyorum ücretsiz izin ama dahasını bilemiyorum şuanCanimmüzüldüm.. Halbu ki böyle olmaması gerek .. Ya aslında konussan yuzyuze mudure Hnm ile. Sağlıklı hissediyorsan kendini 35 de ayrılmak daha iyi tabii bebekle daha çok.vakit geçireceksin. Kalemdekiler idare etme imkânı yok mi peki?
Ya baktın oluru Yok cik canım izine, havalar da bozuyor iyice, evde dinlenirsin..
Ücretsiz doğum iznini ne kadar kullanacaksin bu arada
Evde de kullacaksan en az 3-4 tane al canim ama ben evde sutyenli kismindan dolayi kullanamiyorum bunaltiyor sadece disaricikarken sutyen kismina emzirme pedi koyup sutyensiz kullanirim yine. Evde hamilelikte kullandigim geniiiis atletlerimi ustten asagiya siyirip kullanmayi dusunuyorum yinepeki kızlar toplamda bi annenin kaç emzirme atleti olmalı acaba?
Evde de kullacaksan en az 3-4 tane al canim ama ben evde sutyenli kismindan dolayi kullanamiyorum bunaltiyor sadece disaricikarken sutyen kismina emzirme pedi koyup sutyensiz kullanirim yine. Evde hamilelikte kullandigim geniiiis atletlerimi ustten asagiya siyirip kullanmayi dusunuyorum yine
Aynen canım bende çok sık gitmedim bebek tepik atana kadar :)).. Sen güzelce dinlenirsin ohh.. Hiç birşeycikte olmazBir de zamanlar aynı seninle nerdeyse. Buyuduler artik madallah. Benim doktor rahat biri. Bir hafta sonra 32 raporunu alacagim. Artı bir agrim olmadıkça oğlum icimde tepindikce gitmeyeceğim inşallah. Zaten babamizda şehir dışında. Onsuz hiç gitmedim doktora .
Ya ben fazla uyumluyum imzamla ya.. Bu kadar olur haa![]()
![]()
![]()
Buyuk ihtimal elyaftir bi sey olmaz ins.
Canim kilo alma olayi degil de ayaklarimi cok sarkittigim zaman yani oturdugumda cok sisiyor misafirlige gittigimizde de mecbur oturuluyor uzanacak degilimayakkabilarimi zor giyiyorum canim aciyor resmen ama evde oldugum surece en ufak firsatta ayaklarimi uzattigim icin sorun olmuyor cok sukur
Kızlar üni baby den alacagim su pamuk vs olanları. Şampuan vs de. Peki temizlik ürünlerinde neleri alayim neleri almayayim? Tavsiye :) e bebekten gelen indirimi kullanayim onlara. Molfix alacaktim yokmuş orda.
En uzun keratalardan kullaniyorum ve genelde spor ayakkabi giyiyorum bot falan giydigim zaman dedigin gibi yandan egilmek suretiyle degisik bi sekil aliyorumAyakkabi giyme olayi bende de cok sorun olmaya basladi yahu
Sislik pek yok ama egilmek sorun
Bebek yagini ben kullanmistim kizimda cok kuruyor cildi ama bebek yagi cok kimyasal iceriyor onun yerine normal krem kullanin diyorlar ne yapmak gerekiyor ben de kararsizim acaba aktardan karisim yag mi alsam diye dusunuyorum kuru ciltler icin vardir heralde oyle bi yagbebek bakım ürünleri olarak olmazsa olmazlar neler kızlar
ben dalin sıvı deterjan aldım
dalan roxy sabun tozu aldım
pişik kremi olarak sebamed aldım
şampuan olarak da uni baby aldım
ıslak mendil de uni baby saf su pamuk alcam
bebek yağı almaya gerek var mı ya da başka ürünler?
Ikinci gebeligim ama ben de bilmiyorumvalla şu an ben de bunları düşünüyorum daha ne alcaz ne kaldı ilk gebelik olunca insan bilemiyo![]()
üstünde bebek yazan her ürün maalesef güvenilir değil paraben yok yazıyorlar paraveni millet iyice öğrendi diye paraben yok ama başka bir sürü koruyucu kimyasal var hele bebe yağında benim önerim saf kayısı yağı güvenilir bir aktardan hem kuruluğa birebir ayrıca saçında konak falan olursa da çok iyi geliyor.Bebek yagini ben kullanmistim kizimda cok kuruyor cildi ama bebek yagi cok kimyasal iceriyor onun yerine normal krem kullanin diyorlar ne yapmak gerekiyor ben de kararsizim acaba aktardan karisim yag mi alsam diye dusunuyorum kuru ciltler icin vardir heralde oyle bi yag
tam bilmiyorum ama kendi adına aç bence. 2. çocuk olunca ona ayrı hesap falan derken abaya karışır. kendine hesap aç orada biriktir.bi sorum daha var arkadaşlar
yeni doğan bebeğin adına bankada vadesiz mevduat hesabı açılabiliyo mu birikim yapmak için yoksa kendi adımıza mı açmamız lazım
bebişlerin geleceği için 20 30 elime ne geçerse yatırmak istiyorum ilerde lazım olur diye