2016 Şubat Anneleri

Merhaba Can'lar
Ben de bugün üye oldum. Aranızda bel fıtığı olan ya da tanıdığı bel fıtığı olup normal doğum yapabilen var mı? Doktorum henüz net bir şey diyemem diyor da bilgi edinmek istedim
Bi arkadasimda var doktor normal dogum.onermedi canim.

Benimki de oyle pahalisi ucuzu hepsi birbirinin aynisi niye kaziklanalim diyor daha kozmetik adina hic bi sey almadik ben dogurunca evden cikamicam kendi bildigini alacak gelecek tabi :110:
Ben netten sipariş veriyorum çoğu şeyi onla çıkıp kavga gürültü alışveriş yapmaktan iyi.ben sinir olacağıma kart ekstresi geldiğinde o sinir olsun sonuçta biz iki o tek :-)

Doktorum ne Sezeryan ne de normal doğum diyor. L4 l5 te fıtık yırtığı varmış risk almak da istemiyorum bakalım keşke normal yapabilsem
Canım ben geçen hastanede sezeryan doğum yapan biriyle karşılaştım yanında kimse yoktu ve her işini yapabiliyordu.biraz acıyor ama iyiym diyordu. tabi normal olsa daha iyi ama emin ol yerine göre sezeryanda hayat kurtarıyor kendini ve bebeğini riske atma bence.son bir ay kala doktorunla karar verirsinz

Slm kizlar bugun dr dayiz.30+3 1681 gr olmus yavrum.Kasilmalarim var deyince nst ye aldi ama orda birsey cikmadi cunku hic kasilmadim.36 da cati muayenesi yapacakmis.Dogum fiyatlarini sordum normal 1250 sezaryan 1750 dedi,ayni hastanede 2014 de 650 ye dogurmustum.Iki kati olmus :110:
Ben başkent hastanesine gidiyorm normal 400 sezeryan 600 burda doğumhanesini ve odalarını da gezdm çok güzel.4000 5000 alan yerler bile var

Canım ben geçen hastanede sezeryan doğum yapan biriyle karşılaştım yanında kimse yoktu ve her işini yapabiliyordu.biraz acıyor ama iyiym diyordu. tabi normal olsa daha iyi ama emin ol yerine göre sezeryanda hayat kurtarıyor kendini ve bebeğini riske atma bence.son bir ay kala doktorunla karar verirsinz
29. Haftadayım canım inşallah hem biz hem de bebişlerimiz sağlıkla kurtulalım. Çünkü biliyorum kimseden hayır beklememek lazım. Anneler bile bir yere kadar maalesef

Selam kızlar bende inşallah Şubat annesi olcam. İstanbul Anadolu yakasındaki anneler bana yardımcı olur musunuz? Ben 2 ay odu buraya taşındım çok karşıya gidiyorum kontrole birkaç kez burdaki hastanelere gittim memnun kalmadı. Bildiğiniz hastane doktor varsa memnun olan bana tavsiye edebilir misiniz? Çok teşekkür ederim şimdiden

ya kızlar. benim göğüs uçları çok kaşınıyor. Göğüslerim de çok sızlıyor. Bi göğsümde diğerine oranla daha büyük. Acaba bi problem mi var. Normal midir bu durum?

Öyle ya.. Sanki bugün daha güzel geldi gözüm e. İse gidemedim. Rahatsızim :KK43:/ sabah kalkıp odaya baktim da.. Fena değil.hani

Canım gayet kullanıslı temizse bunda sorun yapacak birşey yok sende senden sonra baska birine verirsin. Eger bebegın sallanmak isterse o zaman sallanan alırsın bunuda elinden çıkarırsın bosa masraf etmemıs olursun ben ikeada bunu cok beğenmiştim ama ne olur ne olmaz sallansın diye düşünerek sallanan bir beşik aldım. Güle güle kullan :*

?
Konu Hakkı'nda bilgisi olan yok mu acaba?

Merhaba cnm benim çevremde bel fıtığı olup normal doğuran cok var ailede bel sıkıntısı cok olunca .. Ama senınkı ne derecedir bilemiyorum. Ben gittiğim tüm doktorlara sormuştum benimde omuriliğimde 3 disk te dönme kuyruk sokumunda da kayma var ilk öğrendiğimde doktor bana normal doğurman sakıncalı demişti ama kadındogumcuların hiç biri bana olumsuz birşey soylemedi en ağır bel fıtığı bile normal doğururken sende dogurabılırsın demişti medıpoldeki dr. Rahat ol :)

Bebek yagini ben kullanmistim kizimda cok kuruyor cildi ama bebek yagi cok kimyasal iceriyor onun yerine normal krem kullanin diyorlar ne yapmak gerekiyor ben de kararsizim acaba aktardan karisim yag mi alsam diye dusunuyorum kuru ciltler icin vardir heralde oyle bi yag

bebek cildi için doğal zeytiyağı kullanın diyorlar canım. Hep bebeğin cildini güzelleştiriyormuş hem de kimyasal değil sonuçta.

Selam kızlar bende inşallah Şubat annesi olcam. İstanbul Anadolu yakasındaki anneler bana yardımcı olur musunuz? Ben 2 ay odu buraya taşındım çok karşıya gidiyorum kontrole birkaç kez burdaki hastanelere gittim memnun kalmadı. Bildiğiniz hastane doktor varsa memnun olan bana tavsiye edebilir misiniz? Çok teşekkür ederim şimdiden

Canim ben Delta Hospital Hakan Gurbuz e gidiyorum. Kucukyali da. Doktorumdan cok memnunum

Benmde kuyruk sokumunun ucundaki kemiğim eğri doktora sormuştum önemsiz bi kemik engel olursa doğum esnasında ben kırarım onu çok yaptm dedi :KK57: Keşkee sormasaydım :KK51::KK47:

Canım o süre içerisinde izin alorsan çalışmadığın için o üç haftayı atamıyorsun diye biliyorum. fiilen çalışman gerekiyor arkaya atacak haftaları. sen bir araştır istersin sonra sürpriz olmasın
Sağol canım uyarın için.ilk çocuğumda da aynını yaptım.rapor kullanamıyorsun yıllık iznini alabilirsin.

Back
X