2016 Şubat Anneleri

Canım bende böyleyim pzrts randevum var bekliyorum. Bebek gayet normal hareket ediyor ama kasılmalarım çok bel agrımda oluyor. Bakalım ne olacak. Şubatı beklemeyecek gibi geliyor bana :KK43:

Çok geçmiş olsun ama 1.2 cm açıkla gezen çook. İnş seninkide bekler.

Canım inş bişey olmamıştır. Sen hareketlerini takip et. Akşama kadar hiç hareket etmezse gidersin doktora...

Canım kasilmalarini aman ihmal etme. BenOnların kasılma olduğunun çok farkında değildim malesef. Doktor dayken denk geldi neyse ki. İnşallah dayanır bakalım. Allah ne gösterecek. Dualarimizi kabul eder inşallah

Ya ben donence almak istiyorum bebeğin karyolasina ama hiç model begenemedim tavana ışık yansitan uzaktan kumandalı ve müzikli olsun istiyorum bide renkleri kız bebek için uygun oyuncaklari pelus olsun varmı aranızda böyle bir dönence alan

Hamişler, ben doğumdan sonra hediye için fidan dağıtmak istiyorum. Oğlumuzun adı Toprak, isteyenler de her yere O'nun vasıtasıyla bir ağaç ekmiş olsun istedik. Fakat fidanlar kaç gün saklanabilir bilemiyorum. Sonuçta doğumdan mevlüde kadar çok sayıda bekletsem ziyan olabilirler, az sayıda sık sık alsam bebiş varken zırt pırt süslemekle uğraşamam. Fidanları alacağım yerdeki kişi de cevap olarak elle tutulur bir şey diyemiyor. Var mıdır bilgisi olan acaba?
Canım eşim ziraat mühendisi.ona sordum.kökü topraksız olarak saklama durumunda bu mevsimde 3-4 gün soğuk havada muhafaza edilir dedi.ne fidanı olduğu da önemli gerçi dedi.

günaydın kızlarrr... ateşölçer kulaktanmı tavsiye edersiniz yoksa temassızmı?

biz ırt braun kulaktan ateşölçer aldık cnm

Ben dün bitirdim ütü isinide küçük küçük olunca cok oyalıyor ama hayatımdaki en keyifli utuydu :) hepsini kendim yavaş yavaş yaptım içime sine sine kimse karissin istemedim :) çok sukur bitti kafamda rahatladi :)

ohh mis ellerine sağlık cnm

Hamişler, ben doğumdan sonra hediye için fidan dağıtmak istiyorum. Oğlumuzun adı Toprak, isteyenler de her yere O'nun vasıtasıyla bir ağaç ekmiş olsun istedik. Fakat fidanlar kaç gün saklanabilir bilemiyorum. Sonuçta doğumdan mevlüde kadar çok sayıda bekletsem ziyan olabilirler, az sayıda sık sık alsam bebiş varken zırt pırt süslemekle uğraşamam. Fidanları alacağım yerdeki kişi de cevap olarak elle tutulur bir şey diyemiyor. Var mıdır bilgisi olan acaba?

tema vakfı sitesinden min 5 fidan sipariş edilebiliyor cnm

Ya ben donence almak istiyorum bebeğin karyolasina ama hiç model begenemedim tavana ışık yansitan uzaktan kumandalı ve müzikli olsun istiyorum bide renkleri kız bebek için uygun oyuncaklari pelus olsun varmı aranızda böyle bir dönence alan

ben peluş oyuncaklı alıcam cnm 47 liraydı burda bi avmde

Canım çok yogun bir dr oldugundan kendne sanırım o sekılde bir harf alarak savunma mekanızması olusturmus o tavırlarını bosvericez artık kesi olayını duydum ya suan senden daha bişe istemem :))) arkadaslar yazmıs doktorlar açılma olunca gelir diye dogum sürecinde bir sıkıntımız yok o halde hersey olması gerektıgı gibi ilerliyor demekki.. Sıkma canını bizde en ufak detaya takılıyor olabiliriz :)) hastane süper zaten ama diğer doktorlarında numara verdgnı sanmıyorum orda baska bir doktora gitmiştim fatmanur hanıma başlamadan onca cok yogun oldugundan o da numarasını veremiyordu.. Hakkımızda hayırlısı olsun kafanı bulandırma olumlu düşünelim sende bir dahaki randevunu bana anlat Böyle böyle doguma yaklasıcaz:)) bu arada bana sen 7 ayı bitirdin artık dedi ben hala kendimi 7 aylık sanıyordum.
olabilir:)
kesi olmamasını ben çok istiyoum bana 37 haftadan sonra bunun için perine masajı yap dedi son haftalar pilates topu üstüne hafif hafif zıpla dedi ama çok hafif günde gerkirse 2 saat 3 saat yürü dedi çömel kalk dedi inşAllah kesi olmayacak diye umut ediyorum zaten o yüzden muallakta kaldım söylediklerinden sonra çünkü aynı konuları tekrar başkası ile konuşmak çok zor zaten fatmanur hnmla bile zor konuştum. hani hem normal doğum istiyorum hemde eski haline aynen dönsün istiyorum malum yerin:)))

evet aslına bakarsan şuan için herşey olması gerektiği gibi evinin hastanenın karşısında olmasıda benım için avantaj doğuma yetişememe gibi bir durumu olmayacak. ama o tavırlar insanı korkutuyor neyse ben bu pazartesi azıcık zorlıyayım özellikle şu telefon konusunda bakalım :=)))

Canım eşim ziraat mühendisi.ona sordum.kökü topraksız olarak saklama durumunda bu mevsimde 3-4 gün soğuk havada muhafaza edilir dedi.ne fidanı olduğu da önemli gerçi dedi.

Çok teşekkür ederim yardımın için. Benim alacağım kökü toprağıyla birlikte sıkıca poşetlenmiş çam fidanı. Köklerinin olduğu poşeti çuval benzeri kumaş ile katlayarak saracağım ve kurdale ile bağlayacağım. Fidanları alacağım adam bana 1 ay saklarsın dedi ama dediğim gibi bilgisiz biri. İnternette de araştırdım epey, kimse bahsetmemiş. Temsili resimcik :)

Eklentiler

• temsili.webp
    temsili.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 63
gunaydın hanımlarr bugun ııcmde acayıp bir sevinc var bugun kizimin kiyafetlerini yikamayi dusnuyorum erken mi bilemedim ama bugun tam 31 haftalik olduk siz ne;er yaptiniz yikayip utulediniz mi yoksa daha erken oldugunu mu dusnuyosunuz ?
Ben yikadim ama henuz utuleyemedim yalniz ben biraz acele ettim ikiz olduklari icin. Erken gelirlerse doye simdiden hazirladim ilk kizimda 34.hf.da hazirlamistim yalniz annem kizkardeslerim yanimda onlar yardimci olmuslardi eger yardimcin yoksa agirlasmadan hallet aklindan ciksin dolaba yerlestirdikten sonra ustlerini buyuk bir carsafla ort tozlanmaz

Günaydın canım ben yıkadım ütüledim bi önceki hafta sadece çantayı yerleştirmesi kaldı bence erken değil sende yıka ütüle küçük küçük çok kıyafet olduğu için benim belim ağrımaya başlamıştı sonlara doğru
evet kizlar haklisiniz bende basliyayim bugun yavas yavas yikamaya .. uyku seti, battaniyesi iviri ziviri yine bikac gunumu alir . ustelik erken dogum riskim var :( icimden hep yikayip utuleyince hmen dogucakmis gibime geliyo o yuzden acele etmek istemiyodum

Canım kasilmalarini aman ihmal etme. BenOnların kasılma olduğunun çok farkında değildim malesef. Doktor dayken denk geldi neyse ki. İnşallah dayanır bakalım. Allah ne gösterecek. Dualarimizi kabul eder inşallah

benimde kasilmlarim vardi bende pek farkinda degildim senin gibi doktorum fark etti .. evde 2 gun serum yedim kendime geldim :D duzenli olarak magnezyumlarimi kullaniyorum simdi daha rahatim sanki eskisi kadar sertlesmelerim olmuyor. inslah bebeklerimiz zamanini beklerler

günaydın canlarım, sabah şerifleriniz hayr olsun :KK22:
altta vajinamın azcık yukarısında kesilmiş yara gibi yanma ve acı var
doktorda randevum yarın ama 2 gündür fazlalaştı korkmaya başladım
sancı normal de kesil yaralar gibi olan nedir biliyor musunuz

cnm gittim acile 34 mm iyi dedi vajinal muayene yapti... bebeklerde iyi dedi... nst girdim ilk kez sancin yok dedi idrara bakti normal dedi... parol kullanabilirsin ama hamilelikte cok da etkisi olmaz dedi... ikiz oldugu icin bu agriyi son 6-7 hafta yasayacaksin dedi... yani boyle artik son haftalar yorcak baya... dinlen dedi...
Ay canm Allah yardimcin olsun. İnsaallah hafifler . Hayirlisiyla kucagina alirsn evlatlarni

günaydın kızlarrr... ateşölçer kulaktanmı tavsiye edersiniz yoksa temassızmı?
Canım ben braun marka kulaktan ölçerini aldım hatta eşim baya hastalanıp ateşlenmişti o zaman kullandık çok beğendim ve memnun kaldım saniye de ölçüyor zaten ölçü alan yer için plastikten değiştirilebilir uçları da var

evet kizlar haklisiniz bende basliyayim bugun yavas yavas yikamaya .. uyku seti, battaniyesi iviri ziviri yine bikac gunumu alir . ustelik erken dogum riskim var :KK43: icimden hep yikayip utuleyince hmen dogucakmis gibime geliyo o yuzden acele etmek istemiyodum

benimde kasilmlarim vardi bende pek farkinda degildim senin gibi doktorum fark etti .. evde 2 gun serum yedim kendime geldim :KK70: duzenli olarak magnezyumlarimi kullaniyorum simdi daha rahatim sanki eskisi kadar sertlesmelerim olmuyor. inslah bebeklerimiz zamanini beklerler
Kaçıncı haftandasin canım. ? Doktorun magnezyumdan başka ilaç verdi mi? Bi de magnezyumu günde kaç iciyosun? Ben 1 defa içiyorum da ikiye çıkarsam faydası olur mu acaba? Ne çok sordum

Kızlar buara benm başım dönmeye başladı sık sık napmam gerek sizce :KK43:
Canım kan basıncı arttığı için artık iyice,son üç ayda,baya yaşıyoruz bunu.sırtüstü yattığında ya da yatarken ani kalkışlarda yaşarsın bunu.hareketlerini yavaşlat biraz ve az Sıvı tüketiyorsan bolca su içmeye başlamalısın.

Canım kan basıncı arttığı için artık iyice,son üç ayda,baya yaşıyoruz bunu.sırtüstü yattığında ya da yatarken ani kalkışlarda yaşarsın bunu.hareketlerini yavaşlat biraz ve az Sıvı tüketiyorsan bolca su içmeye başlamalısın.
Çok az su içiyorum heryerde karşıma çıkıyo bi sorun olarak :(

Back
X