2016 Şubat Anneleri

Arkadaşlar günaydın
Beni hatırlardınız bebeğimin çok kustugundan söz etmiştim süt alerjisi çıktı maması değişti haliyle dr benimde tüm süt ürünlerine karşı diyet yapmamı söyledi özellikle kahvaltıda çok zorlanıyorum benimle aynı durumu yaşayan var mı neler yiyorsunuz
Beeeennn bennnn hic bisey yemiyorum ben tum hayvansal gidalara karsi diyetteyim sut ve sut urunleri et tavuk yumurtaaa hic bisey yiyemiyorum maalesef hersey yasak

Arkadaşlar günaydın
Beni hatırlardınız bebeğimin çok kustugundan söz etmiştim süt alerjisi çıktı maması değişti haliyle dr benimde tüm süt ürünlerine karşı diyet yapmamı söyledi özellikle kahvaltıda çok zorlanıyorum benimle aynı durumu yaşayan var mı neler yiyorsunuz
Canim yiyicek o kadar cok cesit var ki ama yasak diye insan onu ariyor.. ben genelde haftasonlari sarkuteri, yumurta tuketiyorum.. sutumde protein bulunsun diye.

Kizlar birsey diyicem.. un helvasi acayip sut yapiyor, daha once demismiydim bilmiyorum ama.. dun ofiste iki goyusumden uc seferlik sut cikti.. eve gecince tek gogusumu bebege digerini sagdim iki seferlik daha cikti.. ve gece ve sabah sagmaktan kurtulmus oldum. Bu soyledigim olculer bebegi emzirince olmuyor, haftasonu bu kadar cikmiyor haftasonu bir gunde 3 seferlik sagabiliyorum oda zorlana zorlana.. cunku bebek emmekten firsat vermiyor :/

Bu asiyida goturyorsun saglik ocagindq yapiyolar
Sen yaptırdınmı canım yaptırmadıysan düşünüyormusun? Eczanedenmi alıyoruz aşıyı?
Tek umudum senden gelecek cevaptı :)
Gece Hafifledi. Belki tam emmediği içindir. Neyse biraz daha gözlemliyeyim:KK66:

firkan firkan sen bez işini naptın?
sabah bezden kaka çıkmıltı aklıma sen geldin valla yanlış yönlendirmeyryim diye :) yandan çıkmış, bğlamayı da özenli yapmamış olabilirim, gece yarısı değişmiştim o bezi.

Çocuğumun kaka yapması ile banyonun ilişkisi var:) 4gündür aşıdan sebep banyosuzdu,kaka yaptı denemezdi. Dün akşam banyodan sonra :KK70: oda bende rahatladım:KK66:
Ben agrırken ısrarla o memeyi veriyorum. O çektikçe agrısı azalıyor. Bazı damarlarda süt fazla birikiyor gibi...

Ben bezde prima pampersdan memnunum canım. Hatta hala 2 nunaradayım bitince 3 e geçecegim. Gece kaka yapmazsa sabaha kadar hiç degiştirmiyorum. Sabah 6 da kalkınca bezi dolmuş oluyor eğer onu degişmeden kaka yaparsa sırtından biraz çıkabiliyor. Yoksa bacaklarından hiç çıkmadı daha.

Biz yumurta et de yiyemiyoruz yasak o yuzden yesil mercimege devammm
Aa onlardami yasak:confused:.. ay bilemedim birsey kalmiyor ki kahvaltiya.. e zeytin, domates, salatalik ve patates salatasi filan yenebilir.. kv kahvaltiya fava yapardi super olurdu, bak aklima geldi bende bir ara yapiyim :)

Aa onlardami yasak:confused:.. ay bilemedim birsey kalmiyor ki kahvaltiya.. e zeytin, domates, salatalik ve patates salatasi filan yenebilir.. kv kahvaltiya fava yapardi super olurdu, bak aklima geldi bende bir ara yapiyim :)
Fava ne cnm daha once hic duymadim tarif verebilirmisin

Fava ne cnm daha once hic duymadim tarif verebilirmisin
Canim bakla ile yapiliyor.. tam tarifi bilmiyorum ama internetten bulabilirsin :)
Birde bezelye ezmesi yapiyordu dere otlu bak oda super oluyordu.. konserve bezeyleyi mikserden geciriyordu, yada taze haslayip mikserden gecirilebilir sonra tavaya biraz zeytin yagi ve dere otu ekleyerek karistiriyodu voila super besleyici birsey ortaya cikiyor :)

Sen yaptırdınmı canım yaptırmadıysan düşünüyormusun? Eczanedenmi alıyoruz aşıyı?

Ben agrırken ısrarla o memeyi veriyorum. O çektikçe agrısı azalıyor. Bazı damarlarda süt fazla birikiyor gibi...

Ben bezde prima pampersdan memnunum canım. Hatta hala 2 nunaradayım bitince 3 e geçecegim. Gece kaka yapmazsa sabaha kadar hiç degiştirmiyorum. Sabah 6 da kalkınca bezi dolmuş oluyor eğer onu degişmeden kaka yaparsa sırtından biraz çıkabiliyor. Yoksa bacaklarından hiç çıkmadı daha.
Geçen 3 numara kullann var mı diye sormuştun ya, ben 3teydim ondan yazdım. İlk kez çıkma yapınca, bacaktan olması zaten bağlama problemidir diye düşünüyorum.

Canim bakla ile yapiliyor.. tam tarifi bilmiyorum ama internetten bulabilirsin :)
Birde bezelye ezmesi yapiyordu dere otlu bak oda super oluyordu.. konserve bezeyleyi mikserden geciriyordu, yada taze haslayip mikserden gecirilebilir sonra tavaya biraz zeytin yagi ve dere otu ekleyerek karistiriyodu voila super besleyici birsey ortaya cikiyor :)
Tmm cnm tesekkur edrim

Geçen 3 numara kullann var mı diye sormuştun ya, ben 3teydim ondan yazdım. İlk kez çıkma yapınca, bacaktan olması zaten bağlama problemidir diye düşünüyorum.
Bende bitsin uce gecicem iki artik dar olmaya basladi

hangi marka uc kullaniosun uclerde premium varmi? baska birsey kullanmak istemiyorum simdilik hic sorun yasamadik cunku bununla :KK73:

Evet ondan olabilir canım.
Mopaşta indirimde diye alayım dedim. 2 degilde 3 numara aldım. Ama elimde zaten 2 vardı neredeyse 1 paket. Onu bitireyim bende 3 e geçecegim.
Sen ne yapacaksın huggiese devammı edeceksin. Onun 3 numaradan itibaren o pamuksu yumuşaklık yok. Normal bez gibi. Aldınmı sen onun 3 numarasını?

Bebeğim 68günlük ben bu vakte kadar silikonla emzirdim 5 gündür boş veriyorum daha rahat bebek ama benim uçlar çok acıyor sızlıyor dokunamıyorum bile emzireceğim vakit oyalıyorum resmen hiç emzirmek istemiyorum o_O:KK43: ne yapabilirim

Öyle.olunca bende yiyorm Canm mevlutte pastaneden baklava sipariş ettk akşam herkes gidince otrdm hepsini yedm :KK70: ki.şerbetli.tatlı hiç sevmem bi tane anca yiyeblrm.normalde.bi 15 tane yedm heralde
Ay ben de serbetli pek sevmem en fazla 1-2tane yerim ben ozel siparis ettim esime girdim ciktim yarim kilonun cogunu ben yedim biri beni durdursunnnn

Bebeğim 68günlük ben bu vakte kadar silikonla emzirdim 5 gündür boş veriyorum daha rahat bebek ama benim uçlar çok acıyor sızlıyor dokunamıyorum bile emzireceğim vakit oyalıyorum resmen hiç emzirmek istemiyorum o_O:KK43: ne yapabilirim
Bu kadar sure alisirdi normal emzirseydin aslinda.. silikona devam et bari..

Back
X