2016 Şubat Anneleri

Sen yaptırdınmı canım yaptırmadıysan düşünüyormusun? Eczanedenmi alıyoruz aşıyı?

Ben agrırken ısrarla o memeyi veriyorum. O çektikçe agrısı azalıyor. Bazı damarlarda süt fazla birikiyor gibi...

Ben bezde prima pampersdan memnunum canım. Hatta hala 2 nunaradayım bitince 3 e geçecegim. Gece kaka yapmazsa sabaha kadar hiç degiştirmiyorum. Sabah 6 da kalkınca bezi dolmuş oluyor eğer onu degişmeden kaka yaparsa sırtından biraz çıkabiliyor. Yoksa bacaklarından hiç çıkmadı daha.
Ben de pampers kullaniyorum 3 numara hatta ekonomik paket vardi toplam 90 tane 50 kusure aldik. Aktif bebek diye geciyor ve benim de sirtindan cikiyor bazen yanlis mi bagliyorum diye kizimi evirip ceviriyordum ben de demekki olabiliyormus.

hangi marka uc kullaniosun uclerde premium varmi? baska birsey kullanmak istemiyorum simdilik hic sorun yasamadik cunku bununla :KK73:
Premiumun da 3 u var ama normalini de tavsiye ederim ilk basta ben de gicik oldum ama kullandikca daha rahat daha esnek geldi.

Ben de pampers kullaniyorum 3 numara hatta ekonomik paket vardi toplam 90 tane 50 kusure aldik. Aktif bebek diye geciyor ve benim de sirtindan cikiyor bazen yanlis mi bagliyorum diye kizimi evirip ceviriyordum ben de demekki olabiliyormus.
Bendede bazen belden kakasi cikiyor :/ sanirim bu bir cok kiside var, ama artik bacaklarcan cikmiyor cok sukur..
Normalini denemek isterim aslinda ama benim korkum dokunun farkli olusu ve bununda pisige yol acmasi :/

Sagol canım peki çocuk doktoru mu yaptı aşıyı? Çocuk doktorunamı randevu aldın direk hastaneye gidip aşı yaptırmak istiyorum mu dedin?
Canim bizim tum asilari cocuk dru yapiyor insaallah da yapacak. Kendisi ayarliyor herseyi asi falan hep muayenehanesinde kendisi ayarliyor yapiyor bir de saglik ocagi gibi ucretsiz yapiyor. Ankaradaysan kendisini tavsiye edebilirim cok iyi niyetli isinde cok iyi bir prof takiplerimizi de ona yaptiriyoruz.
Üç doz birden ağır olmaz dimi?
Tek doz olunca ikinci üöüncü dozlar yapılmıyor mu?
Canim uc doz birden degil ilk doz 2. Ayda 2. Doz 4. Ayda 3. Doz 6. Ayda yapiliyormus agizdan yapiliyor zaten.
Bendede bazen belden kakasi cikiyor :/ sanirim bu bir cok kiside var, ama artik bacaklarcan cikmiyor cok sukur..
Normalini denemek isterim aslinda ama benim korkum dokunun farkli olusu ve bununda pisige yol acmasi :/
ya tabii bilemem nasil tepki verir cildi ama hakketen de kupkuru oluyor. Bezi aliyorum cisten agirlasmis oluyor ama ici kupkuru. Hafif kizarikligimiz var ama premiumda da oluyordu artik sebamed pisik kremini bir de arada bir hametani boca ediyorum poposuna napiyim.

Canim bizim tum asilari cocuk dru yapiyor insaallah da yapacak. Kendisi ayarliyor herseyi asi falan hep muayenehanesinde kendisi ayarliyor yapiyor bir de saglik ocagi gibi ucretsiz yapiyor. Ankaradaysan kendisini tavsiye edebilirim cok iyi niyetli isinde cok iyi bir prof takiplerimizi de ona yaptiriyoruz.

Canim uc doz birden degil ilk doz 2. Ayda 2. Doz 4. Ayda 3. Doz 6. Ayda yapiliyormus agizdan yapiliyor zaten.
ya tabii bilemem nasil tepki verir cildi ama hakketen de kupkuru oluyor. Bezi aliyorum cisten agirlasmis oluyor ama ici kupkuru. Hafif kizarikligimiz var ama premiumda da oluyordu artik sebamed pisik kremini bir de arada bir hametani boca ediyorum poposuna napiyim.
Keske deneme urunleri olsa, boylede koca paketi aldiktan sonra bitirmesi zor oluyor ufak paketlerde pahaliya geliyor.. pff :/

Kizlar bakiyorumda bir cok kisi artik foruma giremiyor :(

Oyy yine kızarıyo popomuz. :( :( her şeyi denedim bez de değiştim:( napıcaz ya off

Kızlar bugün aşımızı olduk çok şükür şimdilik kurtulduk umarım bebisim ateşsiz atlatir. ama gelecek hafta 1 aşımiz daha var verem aşısı hemşire tüm bebekleri öyle çağırıp yapacam dedi gelen aşı paketini açtıktan 4 saat sonra bozuluyormus o yüzden herkesi o güne çağırdı . bebisim haftayada aynı şeyi yaşayacak çok üzülüyorum ve Alişamıyorum:( eşim paniksin deyip her seferinde konuşuyor ya:(

125 tl canim. Iki cesiti var bu ignenin bir tanesi 2 doz uygulaniyor birtanesi 3 doz drumuz uc doz olani tercih etti rotateq hatta ismi de.
Bizde yaptırdık rota aşısını 2 doz uygulanandan yaptırdık rotarix doktorunuz 3 dozu tercih etmiş ya neden acaba aralarında bir fark var mı

Aa onlardami yasak:confused:.. ay bilemedim birsey kalmiyor ki kahvaltiya.. e zeytin, domates, salatalik ve patates salatasi filan yenebilir.. kv kahvaltiya fava yapardi super olurdu, bak aklima geldi bende bir ara yapiyim :)

Favizm diye bi rahatsızlık sebebiyle yeni doğan döneminde bakla tavsiye edilen bir yiyecek değil bildiğim kadarıyla.yine bi araştırın isterseniz..

sanırım bende yaptıracam rota aşısını.
Rota virüsünün çok zor olduğunu bebekleri çok hasta ettiğini çoğunluk hastaneye yatmak zorunda olduklarını okudum,açıkçası ne kadar hijyene dikkat etsekte insanlardan koruyamıyoruz birde ben ne kadar şişe su da olsa güvenemiyorum en çok salgında sular yüzünden oluyormuş ben yaptırdım 2.ayda yapıldı birde 4.ayda ikinci doz yapılacak

Oyy yine kızarıyo popomuz. :KK43: :KK43: her şeyi denedim bez de değiştim:KK43: napıcaz ya off

Bizim de popo surekli kizariyordu sonrasi yara oldu. Kac defa dr gittim butun kremleri kullandim ama gecmedi. Her alt degistirmede moral bozuluyordu. Sonra herseyden vazgectim butun kremleri kestim. Sabah aksam poposunu yikadim. Alt acma bezi üstünde surekli acik biraktim. Sut urunleri ve kuruyemisi yemegi kestim. Arada hematen mavi olabi surdum şükür gecti. Ama ara ara kizariyor maalesef bizimkinin cildi cok hassas. Ayrica su ve pamukla temizle bebisi.

Merhaba arkadaslar ikinci ay aşısı yaptiranlar bebisleriniz nasil ateş oldu mu

Back
X