Eki Görüntüle 1815118
Çok sıkıldım artık insnaların bana pimpirikli sorun aramaya çalışan biriymişim gibi davranmasından, tavırlarından.
Ben ki geniş insan! Gebeliğimde aman birşey olmaz diyip neredeyse vitamin kullanmamaya çalıştım doğal kaynağındn almaya çalıştım. Kafaya takmamaya çalıştım. Bana sonra gelip pimpirikli muamelesi yapılmasından hoşlanmıyorum.
Hayır pimpirikliysemde bu benim çocuğum, ve benim pimpirikliğim.
Aacaba benim çektipim pişik ile kendileri uğraşaa neolurdu halleri?
İki kere iki dört eder.
Öksüren ateşi çıkan çocuk doktra götürüldüğü gibi bende çocuğuma şifa arıyorken bulunan hastalık bu.
Napayım çocuğun bağırskları kanamaya devam mı etseydi?
Nasıl rahat edebilirim ki hal böyleyken!
Sütü kesip mamaya başlama seçeneğim de varken, aç kalmayı göze aldığım için millet onu bunu yerken ben patates yiyorsam oğlum için yapıyorum. Sırf biraz daha anne sütü alabilsin diye...
Ben gazdan hiç dert yanmadım, gazdan çocuğumun kıvranmasına rağmen. Çünkü her çocukta gaz vardır. İlk ay kontrolünde dr gaz ilacı verelim dedi. Aldım üç beş gün kullandım. Fayda etmiyor nasılsa diye.
Ben aman öksürdü aman aksırdı tıksırdı diye dert yanmadım.
Ben pişkten dert yandım evet!
Ama pişik sizin bildiğiniz pişik değildi.hani her çocuğun olduğu pişik değildi yani!
keşke yıllar boyu hafif pişik çekseydik de üç hafta boyu bu pişiği çekmeseydik. Ömrümden ömür gitti.
her bez açmam da içim kahroldu. Bez bağlamadım, ilça kull. Alternatif tıpşa yöneldim. Neler yptığkmı yazdığım kadarki kısmını okuyan bilir. Ben biliyorum ya o da yeter zaten.
Cinsel organ olmasındna ötürü paylaşımda bulunmamıştım hiç.
Mukuslu kaka, kanlı kaka fotoğraflarımızla da neden pimpiriklenğimizi neden evham yaptığımızı gösterebilirim.
insanları yargılamadan acaba ne yaşıyor ki bu kadar çaresiz diye düşünmek lazım!