2016 Şubat Anneleri

Günde ortalama kaç bez değiştiriyosunuz? Ben 10 12 kez değiştiriyorum, bazı bezler çok ıslak ve ağır oluyo bazıları hafif ama pişik olmasın diye dolmayan bezi de atıyorum

canım

canım huggieste 3 numarasından itibaren ıslaklık göatergesi yok..1 ve 2 numaralarnda var...ben huggies kullanıyorum prima premiumdan geçtim ve dahaçok memnun kaldım
evet canım benim aldığımfa 2 numara zaten netten aldımben

Günde ortalama kaç bez değiştiriyosunuz? Ben 10 12 kez değiştiriyorum, bazı bezler çok ıslak ve ağır oluyo bazıları hafif ama pişik olmasın diye dolmayan bezi de atıyorum
Günde 2 kez, nadiren (kaka yaptığı günler) 3 kez . Sık sık değiştirmekte iyi değil bence. Bebeğin poposu temiz beze alışıyor en ufak bi fazla çişte hemen pişik oluveriyor

BENIMKI de öyle su gibi oluyor kafası niye oluyor bilen varsa söylesin
Can'ım ben reflüden dolayı yastık kullanıyorum yastıgı elyaftı onun içini yün yaptım onunla da olmazsa pamuk yapacagım çünkü elyaf terletir diye biliyorum daha da olmadı dr a soracağız artık sırtında ya da göğsünde yok ama kafa sırılsıklam

Sabahtan beri gram uyumadi benimkiz saat 7 ve agla agla ici cikti ..babannesi salliyo ben isyan bayragi cektim..sirtim kirildi

Sut diyetini bozdum..sabah peynir yedim.4 gundur zaten agliyodu aksam 5e kadar bugun katlandi 7yi buldu..peynirin etkisi mi bilinmez..karni taş gibi dokundurtmuyo sirti yere geldigi an ciglik cigliga.. anlatirken fenalasiyorum yasarken daha fena.elimi attigim heris yarim.kaldi..gerildim yoruldum..arkadslar bebislerle parkta bahcede pozlar atiyo biz evde agliyoruz ..bu yaz bunalima girmezsem daha girmem..oglum ac susuz geziyo
Yaza gelene kadar duzelir cocuklarimiz insallah canim benim ikizlerden biri biraz duzene girdi digeri her gun sabah en gec 7 aksam 9 hatta cogu zaman 11i buluyor uyumuyor ara ara resmen aglaya aglaya yorgunluktan bayiliyor 5 dksuruyor uykusu sil bastan devam. Benim ilk kizim 50.gune kadar oyleydi 50.gunden itibaren gunduz de cok guzel uyumaya basladi ikizlerim 3aylik oldular insallah bir an once hepsi duzenli bi sekilde uyur
Ayy simdi de gunduz uyuyani salla salla uyumuyor gunduz uyuyor diye 4bucukta kalkiyor uyumuyor yaaa

1 saattir uyutmaya ugrasiyorum hatunun derdi varmis kalkayim altini degistireyim belki uyur

Sabahın körü uykusu acilmasin diye emzirirken konuşmuyorum hic, benim oğlan klima ile konusmaya başladı :KK53: maksat muhabbet olsun canli cansiz farketmiyor :KK48:
Benimki de konusacak kimse bulamayinca kaka yapti gulup duruyo yaklastikca :KK48: uyu kizzim yaa

Günde 2 kez, nadiren (kaka yaptığı günler) 3 kez . Sık sık değiştirmekte iyi değil bence. Bebeğin poposu temiz beze alışıyor en ufak bi fazla çişte hemen pişik oluveriyor
Gunde 2kez de cok az degil mi ben sabah oglen aksamustu gece yatarken fiks degistiriyorum kaka yaptiginda ya dadisari ciktigimizda tekrar degistiriyorum zaten 1degistirmeyi biraz aksatsam badisi pijamasi nemleniyor hemen hatta dolu beze kaka yaparsa tasiyor

Ayyy ben de yattım şimdiiiiii:) Allahımmmm sırtımmmmmm...odada nefes almaya korkuyorum uyanacak diye.burnum aksa Kalkıp peçete alamam cesaret edip:KK70: etim zonkluyor.ay sende bir tane daha çocuk vardı dimi? Ne zormuş.Allah kolaylık versin.
Bizde oyle odayo birak evin diger odalarinda bile rahat degiliz..evet 4 yasinda bi oglum var kuzum kendi kendine oynayip duruyo tv bakiyo yazik ona bu cingene dursa azicik

Aynen, zaten sadece dolmasiyla alakali degil ki bekleyen bez bakteri uretir ve deriyi tahris eder.. En basit ornegini ben kendim gunluk pedlerde yasiyodum, fazla bekleyince pisik oluyodum :/ Kim ne derse desin en buyuk yatirimin bezler olucak :))

Saat 5 tem beri insan bir uyır annem yaaaa. Nasıl uykusu var ama storlarla muhabbet daha cazip geliyor :) tam 3 kere kAka yaptı 5 ten beri. O kadar uykum var ki :(

Bizde oyle odayo birak evin diger odalarinda bile rahat degiliz..evet 4 yasinda bi oglum var kuzum kendi kendine oynayip duruyo tv bakiyo yazik ona bu cingene dursa azicik
benim kızımda 4.5 yasında.çok üzülüyorum ona zaman ayıramamaktan.bebeğim hep ağlıyor,evin içinde gezmek istiyor,sağa sola bakıyor,eşyaları inceliyor meraklı.geçen kalabalık misafirlerim geldi bebeğim onları görür görmez çığlık attı ve onlar gidene kadar haep ağladı.arkadaşlar çayınızı ikramlıklarınızı mutfaktan kendiniz alın dedim.sağolsunlar kendileri servis işini yaptılar.

Sabahtan beri gram uyumadi benimkiz saat 7 ve agla agla ici cikti ..babannesi salliyo ben isyan bayragi cektim..sirtim kirildi

Sut diyetini bozdum..sabah peynir yedim.4 gundur zaten agliyodu aksam 5e kadar bugun katlandi 7yi buldu..peynirin etkisi mi bilinmez..karni taş gibi dokundurtmuyo sirti yere geldigi an ciglik cigliga.. anlatirken fenalasiyorum yasarken daha fena.elimi attigim heris yarim.kaldi..gerildim yoruldum..arkadslar bebislerle parkta bahcede pozlar atiyo biz evde agliyoruz ..bu yaz bunalima girmezsem daha girmem..oglum ac susuz geziyo

Ahh canımm öyle anlıyorum kı seni anneyi bitirme noktasına o hele saatler sürüyorsa insan dayanamayıp isyan edıyor gececek bu gunler üzülme yalnız değilsin benim sezaryen dikişlerım acıyor artık ayakta durmaktan mı bilmiyorum :(

Amaan napsin canim ya ağlak bir bebek yapmışım sürekli ağlayıpduru :KK53: ayy ne sanslisin yaw ben dışarı çıkarken bin kere düşünüyorum acaba yine yaygarayı basacak mı diye :KK48: bigun midtown da buluşup kangurulari tokusturalim:KK48:
Benimki okadar gezmeci ki kanguruda evin içinde yürüsem uyuyo :D Ağlaklıkları aynı aslında da çok gezgn benmki ozaman sakinşeliyo :) Markası ne canm senin kangurunun belki ucuzcudur bebiş :KK53:
Biliyorum Can'ım aynısı yaşadım. Bende kattım yapamadı ens son popoya yaptım sonra da masajla bir ağlama ile geldi. Sonra bir yaptı ama Nasıl rahatladı. İnş seninki de yapar da rahatlarsınız ikinizde. Ama ben doktora sorduğum da 10 gün bile yapamayan var demişti. İçin rahat olsun
Canm sonunda yaptı hem yeşildi hemde biraz katıydı herzamanki cıvıklıkta değildi mahvetmiş yavrumu.. Yaoar yapmaz uykuya daldı nasıl rahatladı. Çok sağol :KK19:

Back
X