2016 Şubat Anneleri

Huggıes kullanan arkadaşlar bende yeni primadan huggıese geçtim ama w bebekten aldım daha önce kullanmadığım içinde bilmiyorum gerçek mi değilmi elimdeki çünkü ıslakluk göstergesi göstermiyor hiç ve kaka yaptığında kuzımn poposuna yapışıyor ve zor temizleniyor ben primadan beli sızdırıyor ve kakayı çok emmiyor diye huggıesi denemek istedim
Canım ben prima pampers kullanıyorum başından beri hiç premium almadım. Çokda memnunum
Kakayı sünger gibi hemen emen bez yokki zaten. Yapar yapmaz açarsan poposunda kaka görmen çok normal. Birde bez kupkuruyken kaka yaparsa hemen emmiyor o an ememez. Bezde biraz çiş varsa kakayı emmesi daha kolay oluyor.
Ama kaka yaptıktan 5.10 dk sonra açıpta hala hiiç emilmemiş kaka görüyorsan o zaman bez iyi degildir.
Ben kaka yaptığını duysam bile bikaç dk bekliyorum belki yine yaparsa diye.. yapmazsa açıyorum. Bezini daha açmadan dışından baktığında kakanın emilmiş olduğunuda görüyorsun zaten..
Ayrıca sırtından kaka çıkmasının sebebi çiş dolu beze yapması yada kaka yaptıktan sonra ayaklarını çok hareket ettirmesi yada anakucagında oturur pozisyonda yapması..

Çok kakalı bir post olmuş kusura bakmayın :KK70:
Yaza gelene kadar duzelir cocuklarimiz insallah canim benim ikizlerden biri biraz duzene girdi digeri her gun sabah en gec 7 aksam 9 hatta cogu zaman 11i buluyor uyumuyor ara ara resmen aglaya aglaya yorgunluktan bayiliyor 5 dksuruyor uykusu sil bastan devam. Benim ilk kizim 50.gune kadar oyleydi 50.gunden itibaren gunduz de cok guzel uyumaya basladi ikizlerim 3aylik oldular insallah bir an once hepsi duzenli bi sekilde uyur
Ayy simdi de gunduz uyuyani salla salla uyumuyor gunduz uyuyor diye 4bucukta kalkiyor uyumuyor yaaa
Canım birde iyi yönünden düşün ya ikisi birden aynı saatlerde uyanık olup mızıldasaydı.
Gerçi davulun sesi uzaktan hoş gelir derler. Bize konuşması kolay ama ikisi birden aynı zamanlarda huysuzlansa senin için daha zor olur gibi. Polyanna gibi hissettim kendimi :KK48:
Ama tabi ikisi birden uyudugundada çok rahat ediyorsundur. Öff aman en iyisi susayım ben :oops:

4 yasindaki oglum ve sabahki muhabbetimiz..

Yigit -keşke bende bebek olsaamm
Anne-neden kuzum
Yigit- ee seninle kalirdim ( bu arada bebid kucagimda gezdiriyodum.onuda giydirdim krese gidecek)

Anne-elini yikamazsan hasta olursun (lavabodayiz karni agriyodu)
Yigit-ama sen hep bebekle ilgileniyosun elimi yikayamiyoruz kiii...

Bu muhabbetten olan biten gayet net anlasiliyor:(

Korkarim ishal oldu hafif ateside vardi yolladim yinede krese kiz nefes aldirmadigu icin cocuk evde ac kalir o derece..

firkan firkan senin bebis masallah uslu olsa gerek ..grubun en uslusu burdan bakilirsa.biz paso sikayet edip duruyoruz baksana..En Büyük TÜRKİYE bizimkilerede dua et uslansinlar gari :110: inan buyuge evde bakamiyorum.yemesi tuvaleti..dün namazlari zor kildim düsün baska hic bi is yapmadim saat 7ye kadar...Allahim cok sukur sagliklilar ama bazen vidalar gevsiyo benim :KK49::KK49:

Anne-neden kuzum
Yigit- ee seninle kalirdim ( bu arada bebid kucagimda gezdiriyodum.onuda giydirdim krese gidecek)

Bu muhabbetten olan biten gayet net anlasiliyor:KK43:

Korkarim ishal oldu hafif ateside vardi yolladim yinede krese kiz nefes aldirmadigu icin cocuk evde ac kalir o derece..
Oyyyy kıyamam :( :( içim gitti :( nasıl zaman ayıracaksın ki:( benim ilk bebeğim.bazen tuvalete gidemiyorum.bir Çözümü olsa keşke de küçük de memnun kalsa.
Ben de Dr dan geldim tahlil yapmadı.çok sinir oldum.kskasını da götürmüştüm yanımda.gerçi bir daha kan görmedim ama insan bir yapar yani.

Canım ben prima pampers kullanıyorum başından beri hiç premium almadım. Çokda memnunum
Kakayı sünger gibi hemen emen bez yokki zaten. Yapar yapmaz açarsan poposunda kaka görmen çok normal. Birde bez kupkuruyken kaka yaparsa hemen emmiyor o an ememez. Bezde biraz çiş varsa kakayı emmesi daha kolay oluyor.
Ama kaka yaptıktan 5.10 dk sonra açıpta hala hiiç emilmemiş kaka görüyorsan o zaman bez iyi degildir.
Ben kaka yaptığını duysam bile bikaç dk bekliyorum belki yine yaparsa diye.. yapmazsa açıyorum. Bezini daha açmadan dışından baktığında kakanın emilmiş olduğunuda görüyorsun zaten..
Ayrıca sırtından kaka çıkmasının sebebi çiş dolu beze yapması yada kaka yaptıktan sonra ayaklarını çok hareket ettirmesi yada anakucagında oturur pozisyonda yapması..

Çok kakalı bir post olmuş kusura bakmayın :KK70:

Canım birde iyi yönünden düşün ya ikisi birden aynı saatlerde uyanık olup mızıldasaydı.
Gerçi davulun sesi uzaktan hoş gelir derler. Bize konuşması kolay ama ikisi birden aynı zamanlarda huysuzlansa senin için daha zor olur gibi. Polyanna gibi hissettim kendimi :KK48:
Ama tabi ikisi birden uyudugundada çok rahat ediyorsundur. Öff aman en iyisi susayım ben :oops:
Ay sabah sabah güldürdün beni:) ikizler olunca ne desen teselli olmadı dimi :D

Oyyyy kıyamam :KK43: :KK43: içim gitti :KK43: nasıl zaman ayıracaksın ki:KK43: benim ilk bebeğim.bazen tuvalete gidemiyorum.bir Çözümü olsa keşke de küçük de memnun kalsa.
Ben de Dr dan geldim tahlil yapmadı.çok sinir oldum.kskasını da götürmüştüm yanımda.gerçi bir daha kan görmedim ama insan bir yapar yani.
Su dr lardaki gevsekligi anlayamiyorum zaten

Anne-neden kuzum

Bu muhabbetten olan biten gayet net anlasiliyor:KK43:

Kiyamammm :( yavrum benim ya.:(

O premium nedir ya paketi bitiremeden eskiye dondum..cocugun totosuna yapisiyodu file gibi ici..hiicc beenmedim cikkk :KK12::KK12:
adı premium olunca en iyisidir diye düşünmüştüm ama bizd2 pişik yapmıştı:KK12:
huggies kullanmaya başlayınca hemen kesmişti pişik

Ben yine mastit oldum :( off 22 gunlukken olmustum birde. Bu sefer igne yaptirmama gerek kalmaz ins. antibiyotik vermisti doktor gecen sefer :(

Arkadaşlar ben kanguru almak istiyorum. Artık eşim yokken de dışarı çıkmak istiyorum. Kanguru kullanan arkadaşlar var. Hala yenidoğan aparatları ile mi kullanıyorsunuz? Bacakları sarkıtıp dolaştırmak için erken değil mi? Bugün 2.5 aylık oldu kızım. Bazı doktorlar 6 aydan önce önermiyorlarmış.

Tilililiii oğlum pirt yaptı :))) gaz için biogaia almıştık pek faydası olmadı sonra bide nurse harweys aldik ve o beklenen bombalar patladı :))) ayy çok şükür akşam 6 dan gece2 ye kadar araliksiz uyudu elhamdülillah yavrum da rahata erdi.

Çok sık giremiyorum bskn bskn karincam karincam okuduğum kadarıyla bebisler rahatsız sanırım Allah şifa versin hepsine
Hepiniz duamdasiniz
Hepinizi opuyoruz Allaha emanet olun

Eklentiler

• FB_IMG_1459737014309.webp
    FB_IMG_1459737014309.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 63
"serppp, post: 46105032, member: 695163"]1 hafta mi bizimki her asida en fazla 2 gun diyor 1 hafta cok uzun degil mi[/QUOTE]
Evet cnm ya banada çok geç geldi nie öyle dediyse

Günaydın tatlı annişler
Aynen, zaten sadece dolmasiyla alakali degil ki bekleyen bez bakteri uretir ve deriyi tahris eder.. En basit ornegini ben kendim gunluk pedlerde yasiyodum, fazla bekleyince pisik oluyodum :/ Kim ne derse desin en buyuk yatirimin bezler olucak :))

İyi bari çok sevindim yalnız değilmişim:)

Kızlar 2 aylık bebeğim dışarı çıkınca nefesini tutuyor çok korkuyorum evde de bunaldım artık gezmek istiyorum Bebek Arabasına koyup iki gündür gezdiriyorum ancak 5-10 dk durabiliyoruz.benimle aynı durumda olan varmı ?

Kizlar sanirim 2 ayin sonunda bunalima dogru sürükleniyorum..uyumayan genelikle aglayan bir bebek ihtiyaclari giderilemeyen baska bir cocuk ..surekli besik salliyorum kucagimda gezdiriyorum yoruldum disari cikamiyorum zaten b.k gibi bi ilcede yasiyorum bi park dahi yok oglumuda aliyim gidelim illa aracla sehirmerkezine gidecen...

2gun sonra kv gitcek iyi kotu bebegin besigini salliyordu ondada durmuyor zaten..suan agliyorum sinirlerim bozuldu artik sirtlarim agriyor..kizim gozunu kapatmiyo ya cit sese uyaniyo.disarda kut pat ust kattan felan supurge sesi uyuycak aha diyorum hopp uyaniyo..napayim ya buyugume yetisemiyorum cok canim skiliyor..

Kizlarrr acillllll yardimm kanguru aldim sevi bebe nin pek icime sinmedi kullanan varmi veya baska marka tavsiye edecek olan varmi
Ben boba 4 g aldım ve cok memnunum oğlum içine koyar koymaz susuyor uyuyor buda onun rahat oldugunu düşünmemi sağlıyor

Kizlar hiç yapmadigim bir şeyi yaptım :KK43: çok ağlıyordu emziği verecektim telaşla ağzıma aldım toz vardit ki hiç yapmam yikarim :KK43: ve agzimda dudağin içinde kabarık bir yer var ya ucuksa diye içim içimi yiyor :KK43:
Gecen tv ye bi cocuk dr u cıktı emziği eğer ağızda çürük yoksa ve hasta değilse annenin arada ağzımda temizlemesi bağışıklık açısından faydalı bir durum dedi

Back
X