2016 Şubat Anneleri

Tilililiii oğlum pirt yaptı :))) gaz için biogaia almıştık pek faydası olmadı sonra bide nurse harweys aldik ve o beklenen bombalar patladı :))) ayy çok şükür akşam 6 dan gece2 ye kadar araliksiz uyudu elhamdülillah yavrum da rahata erdi.

Çok sık giremiyorum @bskn karincam karincam okuduğum kadarıyla bebisler rahatsız sanırım Allah şifa versin hepsine
Hepiniz duamdasiniz
Hepinizi opuyoruz Allaha emanet olun
O pirt yapinca oyke mutlu oluyorum ki :))) ayy ne tatli olmuş öyle yakışıklı maşallah :)

karincam karincam canjm bizde dun oyleydik akşam beşten saat 9 a kadar ağladı kucakda mafolduk arabayla dışarı çıktık yok hala agliyor , gittik Dr.a lavman yapıldı öyle doldurduki bezi yavrum oysa kaka yapmıştı gündüz.. Velhasıl sabaha kadar deliksiz bir uyku bende 3 saatte 9occ -1oocc mama verdim öyle mutluydum kj bu gece ')

Benimki okadar gezmeci ki kanguruda evin içinde yürüsem uyuyo :KK70: Ağlaklıkları aynı aslında da çok gezgn benmki ozaman sakinşeliyo :) Markası ne canm senin kangurunun belki ucuzcudur bebiş :KK53:

Canm sonunda yaptı hem yeşildi hemde biraz katıydı herzamanki cıvıklıkta değildi mahvetmiş yavrumu.. Yaoar yapmaz uykuya daldı nasıl rahatladı. Çok sağol :KK19:
Gözünün aydın Can'ım. Şimdi bi güzel uyur valla. Benim ki hiç uyulmadığı kadar uyumuştu o gün

karincam karincam canjm bizde dun oyleydik akşam beşten saat 9 a kadar ağladı kucakda mafolduk arabayla dışarı çıktık yok hala agliyor , gittik Dr.a lavman yapıldı öyle doldurduki bezi yavrum oysa kaka yapmıştı gündüz.. Velhasıl sabaha kadar deliksiz bir uyku bende 3 saatte 9occ -1oocc mama verdim öyle mutluydum kj bu gece ')
Canim yapiyo kaka ama berbat bi kaka alerji olayi vardi hos diyeti bozdum..ama derdi popoyla belli ikinip duruyo habire kivraniyo delircem yakinda

Canim yapiyo kaka ama berbat bi kaka alerji olayi vardi hos diyeti bozdum..ama derdi popoyla belli ikinip duruyo habire kivraniyo delircem yakinda

Oyyy fena ozaman canjm. Alerji var ise diyet yapman gerekli ama işiniz kolay değil tabii ki Allah yardimciniz olsun . dün Dr z.yağı verebilirsin dedi. Ben mamada kullanıyorum surekli değil tabii , sende istersen poposunu uyar z.yağ ile

ayy cnm bnm geçmiş olsun bebişinizin tırnağı batıyor hemen doktoruna götürün baksın bnce
[QUOTE"keryneia, post: 46104057, member: 64393"]Oy yavrummm :KK43: bu kadar da kucuk tirnak batmaz ki ama ya, insallah cok aci hissetmiyodur :KK43:[/QUOTE]
Bugun dr a gittik krem verir sanırım tahlik yapti kabizligi icin

Kizlar kanguru kullanıyor musunuz
Momfortbaby hakkında bilgisi olan var mı
Bebek arabası geçen hafta aldık .. Dedemiz alacaktı beeenn teee hamileyken.. Hastanelerden cikmadigim için kucakta çok zorlanıyordum arabayla rahat edebildim ama hastanede tekbir katta veya bölümde kalmiyorsun oradan oraya gez dolaş e kaldırım desen ülkenin sorunu valahi biz zor yururken bebekle arabayla dolaşmak bana hiç kolay gelmiyor ki ben arabalardan korkuyorum :( 2 seneyi.geçti benim korkum gecmedi :(

firkan firkan senin bebis masallah uslu olsa gerek ..grubun en uslusu burdan bakilirsa.biz paso sikayet edip duruyoruz baksana..En Büyük TÜRKİYE bizimkilerede dua et uslansinlar gari :110: inan buyuge evde bakamiyorum.yemesi tuvaleti..dün namazlari zor kildim düsün baska hic bi is yapmadim saat 7ye kadar...Allahim cok sukur sagliklilar ama bazen vidalar gevsiyo benim :KK49::KK49:
Canım Allah yardımcın olsun. Evde çocuk oldumu zor. Küçük dahada zordur eminim benim büyük en azından laftan anlıyor. Hamileyken birçok şeyi kendi başına yaptırmaya alıştırmıştım tuvalet falan. . Tabi yaş çok önemli.. seninki benimkinden küçük. O yönden çok sıkıntım yok. Ama tabi eşim eve geç gelirse zorlanıyorum oğlanın yatması gerekiyor küçük uyumak istiyor büyüğü yatırmadan küçüğü yatıramıyorum. Gece sessizlik istiyor. Ses olsa gece uykusuna yatmıyor.
Benim bebişde gündüzleri uyumuyor. Bütün gün toplasan 1 veya 2 saat anca uyuyor. Bende uğraşmıyorum artık iyice uykudan pert olunca uyutuyorum. Biraz oyun halısına koyuyorum mızıldarsa az alıyorum kucagımda dolaştırıyorum sonra anadizine koyup odayı degiştiriyorum.iş yaparken anadizinde yanımda duruyor Yine mızıldarsa alıp dolaştırıyorum bazen emziriyorum yatagımın üzerine yatırıyorum. Yerini her degiştirdiğimde karşısına farklı renkli birşeyler koyuyorum öyle öyle oyalanıyor işte.. benimkinin öyle aman aman gaz problemi yok çok şükür. Burada çok dillendirmek anlatmak istemiyorum. Sonuçta birçok kişi bununla uğraşıyor bunları yazmak nisbet yapmak gibi olmasın diye yazmıyorum. Çünkü anne olmak çok zor birçoğumuz kafayı sıyırmanın eşiğindeyiz.
Ama ikincide şunu anladımki gaz ve kaka çok çok büyük problem gaz olmazsa bebek birşekilde oyalanıyor.
İnş herkesin bebekleri biran önce rahat rahat gaz çıkarmayı öğrenirde herkes rahatlar. :KK36::KK36:
Ay sabah sabah güldürdün beni:) ikizler olunca ne desen teselli olmadı dimi :KK70:
Ayy ikiz zor ya söyleyecek teselli edecek birşey bulamıyor insan :KK14:
Kızlar 2 aylık bebeğim dışarı çıkınca nefesini tutuyor çok korkuyorum evde de bunaldım artık gezmek istiyorum Bebek Arabasına koyup iki gündür gezdiriyorum ancak 5-10 dk durabiliyoruz.benimle aynı durumda olan varmı ?
Canım yüzüne esinti geliyordur. Bütün bebekler tutar nefesini.. ona göre önlem al esintinin geldiği tarafa sırtını çevir. :KK66:

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben kanguru almak istiyorum. Artık eşim yokken de dışarı çıkmak istiyorum. Kanguru kullanan arkadaşlar var. Hala yenidoğan aparatları ile mi kullanıyorsunuz? Bacakları sarkıtıp dolaştırmak için erken değil mi? Bugün 2.5 aylık oldu kızım. Bazı doktorlar 6 aydan önce önermiyorlarmış.
Benimki hala cenin pozisyonu istiyor açınca rahatsız oluyor yavrum... Bi 4 ayı bulur diye düşünüyorum açması

Saat 2 de ilçedeki hastaneye toplantıya gitmem gerek.. Müdürlükten aradılar öğleden sonra yıllık denetim var aşağıda sağlık ocağında eşim yazık koşturuyor yardımcı kız daha hiç denetim görmedi napacağını bilmiyo... Dün gece 3 de geldik eve mersinden poşetler dahi ortada... Bi saat oğlumun yanında dursun die aşağıya temizleyen kadını çağıracağım ev rezalet..
Oğlumu uyutmaya calısıyorum ve o bana gülücükler atıyo uyumamaya direniyor... İki ayak bir pabuçta yani... Ha bu arada dünden kalmış makyajla yataktan kalktığım gibiyim :/ ne halt edecem herşey üst üste geldi

Benim oglumda enfeksiyon var ondan reddediyor diyorlar ama bilmiyorum cok iştahsız. Sütum çok azaldı ilaca başladım 2.günde arttı çok sukur. İçerken alttan sağdan soldan puskurtuyor içim gidiyor süt ziyan oluyor diye
Benimki de biberonla içerken yandan atıyor, bende üzülüyorum ne zorlukla sagiliyor.

4 yasindaki oglum ve sabahki muhabbetimiz..

Yigit -keşke bende bebek olsaamm
Anne-neden kuzum
Yigit- ee seninle kalirdim ( bu arada bebid kucagimda gezdiriyodum.onuda giydirdim krese gidecek)

Anne-elini yikamazsan hasta olursun (lavabodayiz karni agriyodu)
Yigit-ama sen hep bebekle ilgileniyosun elimi yikayamiyoruz kiii...

Bu muhabbetten olan biten gayet net anlasiliyor:KK43:

Korkarim ishal oldu hafif ateside vardi yolladim yinede krese kiz nefes aldirmadigu icin cocuk evde ac kalir o derece..
ah kıyamammmmm ne kadar içerlemişşşşş:KK43:

Günde ortalama kaç bez değiştiriyosunuz? Ben 10 12 kez değiştiriyorum, bazı bezler çok ıslak ve ağır oluyo bazıları hafif ama pişik olmasın diye dolmayan bezi de atıyorum
4-5 bez değiştiriyorum ben genelde kaka çok yaparsa bazen daha fazla olabiliyor
Benim oglumda enfeksiyon var ondan reddediyor diyorlar ama bilmiyorum cok iştahsız. Sütum çok azaldı ilaca başladım 2.günde arttı çok sukur. İçerken alttan sağdan soldan puskurtuyor içim gidiyor süt ziyan oluyor diye
İlacın adı ne canım

Back
X