Canım ben prima pampers kullanıyorum başından beri hiç premium almadım. Çokda memnunum
Kakayı sünger gibi hemen emen bez yokki zaten. Yapar yapmaz açarsan poposunda kaka görmen çok normal. Birde bez kupkuruyken kaka yaparsa hemen emmiyor o an ememez. Bezde biraz çiş varsa kakayı emmesi daha kolay oluyor.
Ama kaka yaptıktan 5.10 dk sonra açıpta hala hiiç emilmemiş kaka görüyorsan o zaman bez iyi degildir.
Ben kaka yaptığını duysam bile bikaç dk bekliyorum belki yine yaparsa diye.. yapmazsa açıyorum. Bezini daha açmadan dışından baktığında kakanın emilmiş olduğunuda görüyorsun zaten..
Ayrıca sırtından kaka çıkmasının sebebi çiş dolu beze yapması yada kaka yaptıktan sonra ayaklarını çok hareket ettirmesi yada anakucagında oturur pozisyonda yapması..
Çok kakalı bir post olmuş kusura bakmayın
Canım birde iyi yönünden düşün ya ikisi birden aynı saatlerde uyanık olup mızıldasaydı.
Gerçi davulun sesi uzaktan hoş gelir derler. Bize konuşması kolay ama ikisi birden aynı zamanlarda huysuzlansa senin için daha zor olur gibi. Polyanna gibi hissettim kendimi

Ama tabi ikisi birden uyudugundada çok rahat ediyorsundur. Öff aman en iyisi susayım ben