2016 Şubat Anneleri

Kizlar mesajimi goren arkadaslarimdan dua ediyorum ablamin suyu gelmis suan doguma yatti ne olur dua edin normal dogum yapabilsin saglikla sihhatle bebisimizi kucagina alsin cok endiseli ve heyecanliyim ilk kez teyze olacagim dua edin ne olur.
İnsallah canım Allah yardımcısı olsun. Normal doğum diye sartlamayin bence o an en sağlıklisi anne ile bebek için ne işe o olsun.. Anneye güç versin sabır versin rabbim.. Ayy ne güzel anlar bunlar :)

Saat 1i 1o gece uyandım sütü sagdim icirdim olmadı birazda mama yaptım bezini degistirdim eşime ekmek arası yaptım ben ekmek arası peynir domtes yanında humana still içtim :D ahanda bu saatte yani 2.40 da uyiyacagim..

2 buçuk saat sonra vira bismillah :)))))

Saat 1i 1o gece uyandım sütü sagdim icirdim olmadı birazda mama yaptım bezini degistirdim eşime ekmek arası yaptım ben ekmek arası peynir domtes yanında humana still içtim :KK70: ahanda bu saatte yani 2.40 da uyiyacagim..

2 buçuk saat sonra vira bismillah :)))))
Bende suan humana icmeyi planliyorum cikolatayla birlikte :))) Bebisi banyo yapip uyuttum esimde yeni uyudu,banyo yaptim ortaligi topladim daha bi 20 dk kendime vakot ayirip uyursam ne mutlu bana

İnsallah canım benim. Günde 3 defa 1tane alıyorum ben tok karına. Ya yakınında sağlık kuruluşu var ise emzirme hemşirelerindrn destek almayı denesene bir
Canm önce göğüsleri mi iyi edeyim süt içinmi bişeyler yapıyım yoksa korunmak için içtiğim hap mantar yaptı onu mu halledeyim napacağımı şaşırdım inan ki çook zor geçiyo herşey :(

Bende suan humana icmeyi planliyorum cikolatayla birlikte :))) Bebisi banyo yapip uyuttum esimde yeni uyudu,banyo yaptim ortaligi topladim daha bi 20 dk kendime vakot ayirip uyursam ne mutlu bana
Ohhh misssss ;) ben kendimi yatağa nasıl attigimi çoğu akşam bilemiyorum hatta lensleri çıkarmayı bile unutuyorum.
Süt olsun bol bol.. Humanada sade gitmiyor canim :KK48:

Canm önce göğüsleri mi iyi edeyim süt içinmi bişeyler yapıyım yoksa korunmak için içtiğim hap mantar yaptı onu mu halledeyim napacağımı şaşırdım inan ki çook zor geçiyo herşey :KK43:
Oyy karışmış sende her birşey../korunma için erken değil mi ne ictin ? Esin korunsa ilaç almasan, goguslerini garmason diye bir krem çok iyi bir krem istersen Dr.a danjs kullan goguslerin iyilessin hemen peşine de sut icin gercekten ihtiyaç var ise ilaca başla... Kolaylık versin Rabbim canim

:KK45:Günaydın.uyandık da neden uyandık nasıl uyandık? istedik mi uyanmayı ? Gönül rızasıyla mı uyandık?
Hiç uyumadım.gözlerim kapalı.ömür törpüsü kızım benim Ah LAN canım kızım ölüyorum ya kız ben uykusuzluktan.
Keşke kaka diye birşey olmasaydı.kaka herşeydir susuzluk hiçbirşey:/ açım susadım ama önce kala yapsın.yapcak mı kikzfbnjkh ay Yanlışlıkla gözüm kapalı iken basmışım :D üşendiğim silmeye :D

:KK45:Günaydın.uyandık da neden uyandık nasıl uyandık? istedik mi uyanmayı ? Gönül rızasıyla mı uyandık?
Hiç uyumadım.gözlerim kapalı.ömür törpüsü kızım benim Ah LAN canım kızım ölüyorum ya kız ben uykusuzluktan.
Keşke kaka diye birşey olmasaydı.kaka herşeydir susuzluk hiçbirşey:/ açım susadım ama önce kala yapsın.yapcak mı kikzfbnjkh ay Yanlışlıkla gözüm kapalı iken basmışım :KK70: üşendiğim silmeye :KK70:
:KK70::KK70: sıradaki sorular ben kimim?nerdeyim? bu çocuk kimin? ben doğum yaptınmı? :KK70::KK70:
Yavaş yavaş o kıvama geliyoruz:cool:
He bu arada günaydın. :KK36:

Keşke kaka diye birşey olmasaydı.kaka herşeydir susuzluk hiçbirşey:/ açım susadım ama önce kala yapsın.yapcak mı kikzfbnjkh ay Yanlışlıkla gözüm kapalı iken basmışım :KK70: üşendiğim silmeye :KK70:
Bizde kakaya uyaniyoruz yaa saat 6 ya 5 varken kakasi gelmis beyefendinin uyandi

Oyy karışmış sende her birşey../korunma için erken değil mi ne ictin ? Esin korunsa ilaç almasan, goguslerini garmason diye bir krem çok iyi bir krem istersen Dr.a danjs kullan goguslerin iyilessin hemen peşine de sut icin gercekten ihtiyaç var ise ilaca başla... Kolaylık versin Rabbim canim
Canm adet olduğum için korunmak gerekti.. Göğüslerim için okadar şey denedm ki yarım eczacı ve alternatif tıpçı oldm resmen :(:( biraz emzirmiyorum toparlanıyo iki gün sonra aynı.. Kanamaya başlıyo ememiyo yawrm sonra emsede hemen kusuyo :(:(:
Senin bebişte emmiyo mu canm :(

canım bizde var devlet hast poliklinik gittik ilaç vermedi üşütmüş dedi gönderdi 2 gün sonra acile gittik kan tahlili yapıldı burnunu temizle dedi gönderdi ctsi özel e gittik oda grip olmuş burnunu temizle dedi gönderdi geçmezse 4-5 gün sonra gelin dedi kendi kendine nasıl geçecek bilmiyorum
Geçmis olsun geçmiyo bu nasıl bi seyse bi hafta antibiyotikkullandık yok kafayı yiycem

Kızlar bebeğim de balgam var burnu tıkalı açmaya çalışıyorum yine doluyor balgam nasıl gider bi de bu haftadır antibiyotik kullandık pazar günü bıraktık iki ay aşısı yapılacak sorun olur mu sizce çok korkuom

Veee devreler yanar :) günaydın canım. İnşallah bütün gün uyur minigin :) bizimki de uyandı uyuması lazım bu saatte tekrar yoookkk hiç uyumaya niyeti.

Ahahhahahah :KK70:
Bebeklerini mi getiriyor :KK70: ay koptum yaaa :KK70:

Allah sabır versin canım yaaa :KK43: ben okurken içim daralıyor seni düşünemiyorum :KK43:
Kreşlik yaşta değil dimi? Yanlış bir cümle mi kuruyorum bilmem Ama gün içinde evden bi yarım saat bile çıksa belki sende biraz rahat nefes alırdın( yani gene ikizler peşini bırakmazdı ama en azından koruma duygusu olmadan nefes alma manasında...
Cikariyorlar canim zaten ya annem ya esim hemen hemen her gun cikariyor disari. Ama bi kac gundur esimin cok yogun isleri. Erken gelemeyince cikaramiyor annemle de yavas yavas bahar temizligine basladik daha dogrusu temizlige kadin cagirmadan once dolaplari dokup temizlemeye basladik o yuzden iki gundur cikmiyor disari.2.5yasinda insallah eylulde yaklasik 3yasinda olacak ben okula giderken onu da krese birakcam ilk basta yarim gun caliscam ama onu tum gun krese gondercem :KK48: koskoca 3-4saatim olacak sadece 2cocuk olacagi icin rahat olcam :KK16:

Yandım ben.gözler faltaşı gibi.suratıma gülüp duruyor
:KK48: ayy odumu kopariyor bazen o gozler. Bbenimkilerden birinin gozleri kocaman kapkara. Karanlikta bakiyorum uyudu mu diye benim gozum karanliga alisinca bi bakiyorum bana bakan koskoca faltasi gibi acik bi cift goz :KK53:

Kremin adı garmastan pardon canım

Back
X