2016 Şubat Anneleri

Bende suan humana icmeyi planliyorum cikolatayla birlikte :))) Bebisi banyo yapip uyuttum esimde yeni uyudu,banyo yaptim ortaligi topladim daha bi 20 dk kendime vakot ayirip uyursam ne mutlu bana
Humananin iceriginde ne var tam olarak. Toz icecek mi kimyasallar var mi sallama cay gibi bi sey mi

Canm adet olduğum için korunmak gerekti.. Göğüslerim için okadar şey denedm ki yarım eczacı ve alternatif tıpçı oldm resmen :KK43::KK43: biraz emzirmiyorum toparlanıyo iki gün sonra aynı.. Kanamaya başlıyo ememiyo yawrm sonra emsede hemen kusuyo :KK43::KK43::
Senin bebişte emmiyo mu canm :KK43:
:( imm ememiyor dedin ya sütun gelmesi nasıl? Az mı sütun. Su sondalarla besleme varya memede acaba sana uygun olabilir mi süt az geliyor sa bebek zorlanir.. Ama hortumla da süt gelince bebek emmeyi öğrenir .. Bebek eme eme emmeyi öğrenir annede emzire emzire diyorlar

:KK70::KK70: sıradaki sorular ben kimim?nerdeyim? bu çocuk kimin? ben doğum yaptınmı? :KK70::KK70:
Yavaş yavaş o kıvama geliyoruz:cool:
He bu arada günaydın. :KK36:

Firkan gunaydin canım.. Ben ne zama. Hamile kaldım da ha bu cemisgezekli oğlan bizim evimize geldide bizim tüm düzen alt üst oldu onun keyifhanesine dönüştü..
Ben bilemedim sen bildin mi :)

Kızlar bebeğim de balgam var burnu tıkalı açmaya çalışıyorum yine doluyor balgam nasıl gider bi de bu haftadır antibiyotik kullandık pazar günü bıraktık iki ay aşısı yapılacak sorun olur mu sizce çok korkuom
1 aydır benim oğlumda da balgam öksürük bir geçmedi ya. Huzur kalmadı bizde. Doktor geçcek diyor ama ne zaman geçcek çok merak ediyorum. Antibiyotikte kullandık hiçbirşey etki etmiyor. Aşıyı ben yaptırdım cnm ateşi yoksa sorun değil çok şükür sıkıntı çıkarmadı bize. Gene ebeye sorabilirsin.

1 aydır benim oğlumda da balgam öksürük bir geçmedi ya. Huzur kalmadı bizde. Doktor geçcek diyor ama ne zaman geçcek çok merak ediyorum. Antibiyotikte kullandık hiçbirşey etki etmiyor. Aşıyı ben yaptırdım cnm ateşi yoksa sorun değil çok şükür sıkıntı çıkarmadı bize. Gene ebeye sorabilirsin.
Biz de de huzur kalmadı dün güm boyu toplamda beş saat ancak uyudu bu huzursuzluga bi de bugun aşi kafayı yiycem çok huzursuz napacam inş bi sıkıntı olmaz nasıl geçecek bilmiyorum balgam geçecek gibi değil :(

Biz de de huzur kalmadı dün güm boyu toplamda beş saat ancak uyudu bu huzursuzluga bi de bugun aşi kafayı yiycem çok huzursuz napacam inş bi sıkıntı olmaz nasıl geçecek bilmiyorum balgam geçecek gibi değil :KK43:
ya arkadaslar acaba buhar makinalarini bi deneseniz mi? kirk icindeyken oldu hala ara ara oluyor. ama tabi sizin bebislerin durumunu cok bilmiyorum. genzini aciyor rahatlatiyor 10 dk altinda tutuyorum her saat basi. tabi siz yine de drunuza danisin. bize dr tavsiye etti. otri bebeler de cok kullaninca geniz etini sisiriyor daha cabuk tikanmaya yol aciyor haberiniz olsun.

kızlar bebeğimin vücudunda(sırt,karın) bazı günler yer yer kırmızılıklar oluyo, nedir acaba?

isilik veya sivilce gibi filan değil

Kızlar kıyası olmaz bunun da gerçi...bebişleriniz ayda kaç gram kilo alıyor? Son kontrolleriniz nasıldı? Kızım 670 gr almış.dr iyi gayet dedi ama ne bileyim....
desiğin gibi canım her bebek farklı kıyası olmaz bunun:KK51:
benim fıstığım ilk ay yaklaşık 1 kilo aldı..son kontrolde 5400 gr. geldi..bu ay 1 kilonun üstünde almış maşallah..boyı da 62 cm idi..
:KK45:Günaydın.uyandık da neden uyandık nasıl uyandık? istedik mi uyanmayı ? Gönül rızasıyla mı uyandık?
Hiç uyumadım.gözlerim kapalı.ömür törpüsü kızım benim Ah LAN canım kızım ölüyorum ya kız ben uykusuzluktan.
Keşke kaka diye birşey olmasaydı.kaka herşeydir susuzluk hiçbirşey:/ açım susadım ama önce kala yapsın.yapcak mı kikzfbnjkh ay Yanlışlıkla gözüm kapalı iken basmışım :KK70: üşendiğim silmeye :KK70:
ben memede tuta tuta 9.30 a kadar uuyutabildim o da zorrrrla:KK48: şuan uuyukluyor ama yanından kalktığım gibi uyanacaktır iyi bilirim:KK53:

Gunaydin kızlar...bizde sabah 8de Uyandık tekrar uyur diye düşündüm ama yanildim..sonra ablamizin uyandı gittik biraz yatakta 3umuz keyif yaptik.. Sonra kahvaltı tabii ben otur kalk vaziyette.. Şimdi emiyoruz..bugün inşallah çok iş yapmayı hedefliyor..oğlanın kuculenlerini kaldircam ablamizin yazliklarıni cikarticam..yemek yapıcam..eee vakit kalırsa ve minik adam rahat bırakırsa da temizlik.. Ama hiç zanetmiyorum bu kadar işi yapayım..

Ayrıca dün doktor kontrolümuz vardi biraz bizde kansızlık var şurup vermişti bir önceki kontrolde ona devam..kilomuz 6185 gr boy 60 cm olmuş başka bir sıkıntımız yok..

Sonra ben kendim kontrole gittim sıkıntım yok rahim gayet iyi süper miş hatta..doğum kontrol hapı alcam sütü etkilemeyen..

Not bu arada fırsat buldukça takipteyim sizleri..ama yazamiyorum opuyorum hepinizi bebislerede çok uykulu günler diliyorum

Biz de de huzur kalmadı dün güm boyu toplamda beş saat ancak uyudu bu huzursuzluga bi de bugun aşi kafayı yiycem çok huzursuz napacam inş bi sıkıntı olmaz nasıl geçecek bilmiyorum balgam geçecek gibi değil :KK43:
Burnu tıkalı olunca bizimki de pek uyumuyo. Aşı pek etkilemedi cnm bizi. İnşallah sizde de etkilemez. Bende artık napcamı şaşırdım korkuyorum öksürmekten ciğerleri harap olcak diye. Bem birde çocuk alerji doktoruna gitmeyi düşünüyorum uzun süren öksürüklerde alerjiden de şüpheleniyorlarmış. Bende de astım var çünkü. Belki genetik olarak benzemiş olabilir.

:KK45:Günaydın.uyandık da neden uyandık nasıl uyandık? istedik mi uyanmayı ? Gönül rızasıyla mı uyandık?
Hiç uyumadım.gözlerim kapalı.ömür törpüsü kızım benim Ah LAN canım kızım ölüyorum ya kız ben uykusuzluktan.
Keşke kaka diye birşey olmasaydı.kaka herşeydir susuzluk hiçbirşey:/ açım susadım ama önce kala yapsın.yapcak mı kikzfbnjkh ay Yanlışlıkla gözüm kapalı iken basmışım :KK70: üşendiğim silmeye :KK70:
Ben sabah cikardm kollarını kundaktan verdm emzgi ağzına döndüm arkami uyudm bi saat kalktm hala bakiyo :D

ya arkadaslar acaba buhar makinalarini bi deneseniz mi? kirk icindeyken oldu hala ara ara oluyor. ama tabi sizin bebislerin durumunu cok bilmiyorum. genzini aciyor rahatlatiyor 10 dk altinda tutuyorum her saat basi. tabi siz yine de drunuza danisin. bize dr tavsiye etti. otri bebeler de cok kullaninca geniz etini sisiriyor daha cabuk tikanmaya yol aciyor haberiniz olsun.
Ya bunu bilmiyordum. Ben hergün kullanıyorum burnunu açmak için. Eskiden otribebe mi vardı neyle açıyorlardı acaba burunlarını çok merak ediyorum:KK51: buhar derken nasıl yapıyorsun cnm? Soğuk buhar makinası mı? İlaçlı mı?

@maii canım benim oğlum 3.700 doğdu bugün maşallah 73 günlük 5 kilo anca var
:( enfeksiyon yüzümden kilo alamıyoruz :( üzülüyorum çok ama.... Olsun diyorum sağlıklı olsun zayıf olsun

arkadaslar merhaba bende anne olmaya aday kısılerden sadece bır kısıyım sızlerın sanırım hepınız annesınız bu ay klomen ve catlatma ıgnesı yaptırdım hafıf hafıf karnımda agrılar ve suan sol tarafımda belım ck kotu ağrıyor yanı oturtmucak derece de ama bu agrı adet donemındekı bel ağrısından dgl ve benden hc akıntıda gelmıyr adetıme bugunle brlıkte 5 gun kldı sızce gevelık vrmıdır

Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum pek takip edemedim. Biz bugün 73 günlük olduk. Bursa da oturuyoruz havalar dışarda 25-30 derece oldu rv içi de 24-25 derece civarı ben hala 2 kat giydiriyorum. İçten uzun kollu body ve eşofman üstüne de yine bir kat aynısı ya da tulum. Çok gibi geliyor ama inceltmeye de korkuyorum siz ne yapıyorsunuz başladınız mı inceltmeye

Can'ım ben reflüden dolayı yastık kullanıyorum yastıgı elyaftı onun içini yün yaptım onunla da olmazsa pamuk yapacagım çünkü elyaf terletir diye biliyorum daha da olmadı dr a soracağız artık sırtında ya da göğsünde yok ama kafa sırılsıklam
Yastığı yün benimkinin terlemekten pişik gibi olmuş ensesi çocuğun ya

Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum pek takip edemedim. Biz bugün 73 günlük olduk. Bursa da oturuyoruz havalar dışarda 25-30 derece oldu rv içi de 24-25 derece civarı ben hala 2 kat giydiriyorum. İçten uzun kollu body ve eşofman üstüne de yine bir kat aynısı ya da tulum. Çok gibi geliyor ama inceltmeye de korkuyorum siz ne yapıyorsunuz başladınız mı inceltmeye

Canım ben içine yarım kollu veya atlet giydiriyorum üzerine bir kat ust uykudan uyanınca da hırka giydiriyorum altına su an tek kat ama ince bir alt değil 2 ciftde çorabı var

Back
X