2016 Şubat Anneleri

uykusuz her geceeeeeee dıptıs dıptıssss
yelilll yelilll lililiililill :KK70:
uykusuzluktan kafa bi mılyon :)
evet beyımız sımdı uyudu
yemek mı yesem yatagı dosegı mı toplasam yemek mı yapsam
temızlık mı ? yada yangelıp yatsam :d
Bence yat :D ben bazen öyle yapyrm yemek zaten 1 saatini bile aalmyo eşim gelnce yapyrm

Merhabalarr... Bebişim cok cok fazla kusuyo böyle sorunu olan var mı ??

Humananin iceriginde ne var tam olarak. Toz icecek mi kimyasallar var mi sallama cay gibi bi sey mi
Granul seklinde yani oralet gibi diyebiliriz.icinde olanlar Sukroz,maltodekstrin,bamya cixegi ekstresi,vitamin c,ahududu yapragi ekstresi,limonotu ekstresi,rezene ekstresi,roybos ektresi,cemen otu ekstresi,kecisedefotu ekstresi,rezene yagi
Bunlar varmis ekstreli bi karisim yani.Bilmiyorum gercekten etki ediyo mu sute ilk kizimda hic icmezdim ama bunda iciyorum,hic bisey yapmasa sivi almis oluyorum :))

Granul seklinde yani oralet gibi diyebiliriz.icinde olanlar Sukroz,maltodekstrin,bamya cixegi ekstresi,vitamin c,ahududu yapragi ekstresi,limonotu ekstresi,rezene ekstresi,roybos ektresi,cemen otu ekstresi,kecisedefotu ekstresi,rezene yagi
Bunlar varmis ekstreli bi karisim yani.Bilmiyorum gercekten etki ediyo mu sute ilk kizimda hic icmezdim ama bunda iciyorum,hic bisey yapmasa sivi almis oluyorum :))
Bende pek etki etmiyo yani bazılarında dolu dolu oluyomus bende cok az etki ediyo o da sivi diye sanirim:) ama tanidiklarimda işe yarayan cok oldu yani

uykusuz her geceeeeeee dıptıs dıptıssss
yelilll yelilll lililiililill :KK70:
uykusuzluktan kafa bi mılyon :)
evet beyımız sımdı uyudu
yemek mı yesem yatagı dosegı mı toplasam yemek mı yapsam
temızlık mı ? yada yangelıp yatsam :d

Ya. Gelip yat canimmmmmm :))):KK76::KK53::KK53:
Bende aynı şekilde dedim mutfağa giriseyom sonra kullanman gereken vajinal ilaç aklıma geldi uzandiim.şimdi ilaç sebep oldu yoksa benim.niyetim bu degildj:KK59:

Merhabalarr... Bebişim cok cok fazla kusuyo böyle sorunu olan var mı ??
Reflü olabilir kusarken fışkırır tarzda burundan falanda geliyor mu ve her emzirme sonrası mı kusuyor yoksa günde bir iki mi kusuyor benim bebeğim reflüydü şurup kullandık en önemlisi uyurken 45derece açılı başı yüksekte yatacak emdikten sonrada gazını çıkarsa bile 10dk önce yatırmıyorum dik tutuyorum kucağımda

Reflü olabilir kusarken fışkırır tarzda burundan falanda geliyor mu ve her emzirme sonrası mı kusuyor yoksa günde bir iki mi kusuyor benim bebeğim reflüydü şurup kullandık en önemlisi uyurken 45derece açılı başı yüksekte yatacak emdikten sonrada gazını çıkarsa bile 10dk önce yatırmıyorum dik tutuyorum kucağımda
Evet fışkırır gibi kusuyo her emdikten sonra. Burundan falan hiç gelmedi ama daha da cok fazla kusuyo. Reflü yastıgım var onda yatırayım madem .. Öyle de kusuyo her emmeden sonra benim üstüm başım onun yüzü kusmuk icinde kalıyo. Doktora sormustum verdiği cevaba bakın; hızlı mı emiyo? Geçiştirici bi cevap resmen

O inleme bizde de var yavrum sabahları kafasını sağa sola çevirip inliyo, gaz problemi diye düşünüp gaz ilacı veriyorum bir sure sonra geçiyor bir dene istersen
2.ay aşısında 2gün ağrısı olur ondan inliyodur ya calpol ya paranox fitil agrısını azaltir

Nasıl bir şekilde kusuyor, hortum şeklinde mj yoksa fazlasını çıkarıyor diyorlar çökelek tarzında mi...
Edit.. Çökelek doğru bir tabirmi oldu .. Degils düzeltin pilisssssşss
Löp diye cıkıyo birden ya bazen azcık süt akıyo o fazlasıdır diye düsünüyorum ama her emmedenin üstne defalarca kusuyo

Löp diye cıkıyo birden ya bazen azcık süt akıyo o fazlasıdır diye düsünüyorum ama her emmedenin üstne defalarca kusuyo

Reflu olabilir canım yastığını kullan başı yatarken yüksek kalsın. Dr.una iyice sor tatmin edecek cevabı alana kadar. Kilo alımı nasıl

Bizim de idrar yolu enfeksiyonu daha doğrusu iltihaplanma çıktı, Dr amikozit diye bi iğne yazdı yedi gün kullanacagiz, bunu kullanan var mı?artık kafayı oynatacam daha 1ay önce antibiyotik kullandık ama etkisi mi olmadı yinemi başladı anlamadım, 2bucuk aylık bebek ya

Back
X