2016 Şubat Anneleri

Kizlar oglusu ilk defa tek basıma yikadm ay ne kolaymış :KK70:

Maşallah canım nasıl beceriyosun ben cesaret edemiyorum

Bence yat :KK70: ben bazen öyle yapyrm yemek zaten 1 saatini bile aalmyo eşim gelnce yapyrm

Banyo yaptırmada olduğu gibi mutfakta da başarılısın demek ki, pratik tariflerin mi var canım, hemencecik nasıl yemek yapıyosun

Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum pek takip edemedim. Biz bugün 73 günlük olduk. Bursa da oturuyoruz havalar dışarda 25-30 derece oldu rv içi de 24-25 derece civarı ben hala 2 kat giydiriyorum. İçten uzun kollu body ve eşofman üstüne de yine bir kat aynısı ya da tulum. Çok gibi geliyor ama inceltmeye de korkuyorum siz ne yapıyorsunuz başladınız mı inceltmeye
Ben inceltmedim canım .yarım kollu citcitli badi ve üzerine uzun kollu badı giydiriyorum .aşağıyada ayakli pijama üzerine de bi kat daha. bazen aşağıya tek kat giydirdigim oluyo

Oha :KK70: güzeeeeel bak böyle önerilerle gelin bana:KK70: bizimkine sökmez gerçi.cıngar çıkartır.senin beybin baya ideal bebymiş :)
Maşallah diyelim de nazar degmesn :D karnı tok altı temz gazı da olmazsa bırak kendi kendine durur gcen tam 2 saat oyun halısında oynadı

Maşallah canım nasıl beceriyosun ben cesaret edemiyorum

Banyo yaptırmada olduğu gibi mutfakta da başarılısın demek ki, pratik tariflerin mi var canım, hemencecik nasıl yemek yapıyosun
Bende cesaret edemzdm ama ettm napiyim her zaman biri olmuyo yanımızda yok Canm pratik tarofim felan ama elim çok hızlıdır geçen gün 45 dkda çorba pilav karnıyarık tavuk yapmstm mutfagida dağıtarak yapmiyorm ben yapiyimda en son toplayim demyrm yani bi taraftanda toplyrm daha çabuk bitiyo isim

Evet fışkırır gibi kusuyo her emdikten sonra. Burundan falan hiç gelmedi ama daha da cok fazla kusuyo. Reflü yastıgım var onda yatırayım madem .. Öyle de kusuyo her emmeden sonra benim üstüm başım onun yüzü kusmuk icinde kalıyo. Doktora sormustum verdiği cevaba bakın; hızlı mı emiyo? Geçiştirici bi cevap resmen

bizim doktorumuz "emdikten sonra biraz kusması normal ama fışkırır gibi kusuyorsa dikkatli bir değerlendirme yapılmalı" demişti. bu kadar çok kusması beslenmesi ve kilo alımı için de engel teşkil edebilir, bence bir doktora danışmakta fayda var. geçmiş olsun.

soguk buhar makinasi ben de wee bin ki var su aralar kullanmiyorum ama kullandigim zaman ise yariyordu. anneme sordum eskiden nasil ypiodunuz diye azicik tereyeg koyuyorlarmis biz hapsirinca aliyorlarmis
Bende alayım olmazsa cnm ya bide onu deniyelim bakalım. Yavrum öksürmekten helak oluyor çok üzülüyorum. İlaçda vermiyorlar balgam söktürücü falan baya zorlanıyor. İnşallah işe yarar.

Evet fışkırır gibi kusuyo her emdikten sonra. Burundan falan hiç gelmedi ama daha da cok fazla kusuyo. Reflü yastıgım var onda yatırayım madem .. Öyle de kusuyo her emmeden sonra benim üstüm başım onun yüzü kusmuk icinde kalıyo. Doktora sormustum verdiği cevaba bakın; hızlı mı emiyo? Geçiştirici bi cevap resmen
Canim olabilir, hizli emdiginde kusabilir.. benim bebegimde de oluyor, tabi engelleyemiyorum hizli emmesine ama genelde kusuyor :)

Maşallah diyelim de nazar degmesn :KK70: karnı tok altı temz gazı da olmazsa bırak kendi kendine durur gcen tam 2 saat oyun halısında oynadı
2 saat !!! Bizimki 2 saat içinde yiyor içiyor uyuyor Uyanıyor ağlıyor vs vs çok detaya girmiyim :)) 2 saat çok iyi.uykuyu bari TEk başına yapsa süper olacak da...Ahh Ahh hayaller Bora Bora adası hayatlar bizim mahalle :) böyle mi olacaktı ya :) ben seveyim diye beybi yaptım halbuki :D

2 saat !!! Bizimki 2 saat içinde yiyor içiyor uyuyor Uyanıyor ağlıyor vs vs çok detaya girmiyim :)) 2 saat çok iyi.uykuyu bari TEk başına yapsa süper olacak da...Ahh Ahh hayaller Bora Bora adası hayatlar bizim mahalle :) böyle mi olacaktı ya :) ben seveyim diye beybi yaptım halbuki :KK70:
Haha :D yavaş yavaş kendi kendine uyumasını öğretmeye calsyrm bizimki hep memede uyuyo iyice dalana kadar beklyrm kolum kopuyo smdi kundak yapyrm skica uyucagi Zaman yanına yatyrm iki pispislyrm kalkyrm yada kundak yapıp içeri gdyrm bni gornce uyumuyo cnku

Bizim de idrar yolu enfeksiyonu daha doğrusu iltihaplanma çıktı, Dr amikozit diye bi iğne yazdı yedi gün kullanacagiz, bunu kullanan var mı?artık kafayı oynatacam daha 1ay önce antibiyotik kullandık ama etkisi mi olmadı yinemi başladı anlamadım, 2bucuk aylık bebek ya

doktor kadir tuğcu'nun bu konuyla ilgili bir soruya verdiği cevabı paylaşıyorum, belki bir fikir olabilir. geçmiş olsun.

1- Bu yasta bebeklerde, anne karninda iken gecen "Bagisiklik maddeleri" sayesinde, bir tek Gripal (virutik) enfeksiyonlar gorulur.. Hastaneye yatirilmalari gerekmez.
2- IYE diyebilmek icin, "idrar Tahlilinde" NITRIT:(+) olmasi gerekir. Idrarda, Lokosit goruldu diye IYE teshis edilmez..
O Laboratuvarlar, doktorlar la anlasmali olup, gonderilen her idrarda; Lokosit gorurler.. Bu sahtekarlik, Turkiye'de cok yaygindir. Siz bu laboratuvarlara; "Idrar gorunumlu, cay suyu" gonderin, onda bile Lokosit gorurler...
3- HEMEN O BATAKHANE HASTANEDEN, IMZA VERIP KACIN... Yoksa sizi asla salmazlar, her iyilesir gibi oldugunda, baska bir hastalik icad ederler..
Okuyun, butun yazilarimi okuyun... Okumus olsa idiniz, bu hastane kepazeligini yasamazdiniz.. Yoksa, nasil oluyorda, meslek hayatim boyunca bir tane hastami bile boyle sudan sebeperle hastaneye yatirmaya gerek olmadi??

Kızlar bugün son ikinci ay aşımızı olduk geçen hafta 2 tane yapılmıştı bugün verem aşısını yaptık. Bu aşı canlı olduğu için ateş çıkabilir dedi hemşire. parol diye ateş düşürücü verdi kullanan var mı? bebislerinizin ateşi çıktı mı?

ya arkadaslar acaba buhar makinalarini bi deneseniz mi? kirk icindeyken oldu hala ara ara oluyor. ama tabi sizin bebislerin durumunu cok bilmiyorum. genzini aciyor rahatlatiyor 10 dk altinda tutuyorum her saat basi. tabi siz yine de drunuza danisin. bize dr tavsiye etti. otri bebeler de cok kullaninca geniz etini sisiriyor daha cabuk tikanmaya yol aciyor haberiniz olsun.
Biz buhar makinesi aldık ana soğuk ufluyor sen nasıl kullanıyorsun ben altına falan tutmuyorum

Bi de Rota aşısını bu iki gün içinde yaptırabilirsiniz sorun olmaz dedi. sanki burada yaptıran arkadaşlar yazmıştı arada 4 hafta olmasi gerekiyor diye ben mi yanlış hatırlıyorum.

Back
X