2016 Şubat Anneleri

dr bugün parol verebilirsiniz dedi ateşi çıkınca bende eşime söyledim gelirken alsın diye. umarim ateşsiz atlatirlar. geçmiş olsun miniklere:)

Calpol almıştım Can'ım ben ve yarım ölçek vermiştim

1çay kaşığı calpol verdim ben :KK66:

şimdilik ateşi yok diye vermedim dahası emin olamadım versem mi vermesem mi
biraz mızmız

iğneden sonra neredeyse yarım saate bir emmek istiyor
2 dakika emip birakıyor hafif sersemliyor mızmızlanıyor tekrar emmek istiyor
10 ar dakika kadar uyuyup filmi başa sarıyoruz :(

Ay az önce bende dışardan geldim. Geçtiğim evlerde temizlik yapıldığını çamaşır mı yukanıyor yer mi siliyor hepsini kullandıkları deterjanlardan anladım.
Geri döndü koku diye korktum:)
Hadı canımm ..

Kızlar regl filan olurum sizde olun beni yalnız bırakmayın emi

Ben cock olunca evli olduğumu sorumlulugumun olduğunu anladm daha çok :KK70: önceden dışarda yiyodk arada bi yemek yapiyodm hafta sonu zaten dışarda yada kahvaltılık bsyler hazrlyodm smdi çok nadir dışardan söylüyoruz bende biraz sağlıklı beslenmeye calsyrm ki sutum azalmasn diye tabi abur cubur eksik olmuyo arada pizza hamburger çiğköfte ay Canm çekti :KK70:
Ay valla bak benim de Can'ım çekti. Valla benim bebiş menfi olduğundan hiçbirşeye fırsat kalmıyor akşama pil bitiyor o yüzden bi kere yapabiliyorum sonra o yatınca bende hemen yatıyorum yoksa Pertim çıkıyor. Ama sana özenmedim değilim hani canım. Ne güzel inş bende o düzeni oturttura bilirim

Şurup neye göre alıp verdin canım belki reflü değil seninki adı ne şurubun
Reflü için , motilium. Yani tırt doktorumuz onu ver dedi ama cocugu görmeden hissederek sanirim:) bi deneyeyim en azindan sanki iyi gibi
Bizde onu kullandık canım inşallah iyi gelir senin bebeğinede
inşallah canim .. Ne kadar kullancaz hiç bişey demedi doktor yani devamlı mı ?? Kontrolumuz 2hafta sonrada

Geçmis olsun geçmiyo bu nasıl bi seyse bi hafta antibiyotikkullandık yok kafayı yiycem
size ilaç vermişler bize vermiyorlar hoş ilacında faydası yok demekki size de geçmiş olsun canım Allah en kısa zamanda hasta bebişlere şifa versin

Arkadaşlar aranızda zinco damla kullanan varmı bebeğim özellikle geceleri çok ağlıyor iki akşamdur ne yaptıysak durduramadık arabayla geziyoruz gecenin bir yarısı öylesakinleşiyor evde zinco ce maflor ve bio gaia var zinco verdik bu akşam etkisi olurmu acaba merak ediyorum

Kizlarr soktayim hala. Benim okulumda yarim donem calismis bir ogretmeni taciz sucuyla tutuklamislar dogru duzgun tanimiyorum adami ama yapacak birine de benzemiyordu iftiraysa cok kotu bi durumdadir. Diger taraftan yaptiysa cocuklarin yasadiklari cok kotu bi yandan da adamin ailesi ne durumdadir kim bilir esi calismiyormus 2yaslarinda bir kizi varmis ve kiza her ay kan veriliyormus rahatsizmis neye inanacagimi kime uzulecegimi sasirdim Allah masuma yardimci olsun gercekler tez zamanda ortaya ciksin insallah

Ben kendi cocuguma bile rota yapmıyorum sadece zorunlu olanları yapıyorum.. Dr uma bu ay kontrolde soracagım ama pek ası istemiyorum bu arada eşim aile hekimi ben hemşiresiyim...
Ya öyle mi canım sence ne yapmalıyım esin ne düşünüyor rota hakkında? dr una sorduğunda peki bana haber verir misin? bi de 3. ayda aşı var mı bebisine? bizi 3. ayda gene çağırıyor sağlık ocağı ! genelde forumdaki herkes 4. ayda gidecek karma aşı için

Ay valla bak benim de Can'ım çekti. Valla benim bebiş menfi olduğundan hiçbirşeye fırsat kalmıyor akşama pil bitiyor o yüzden bi kere yapabiliyorum sonra o yatınca bende hemen yatıyorum yoksa Pertim çıkıyor. Ama sana özenmedim değilim hani canım. Ne güzel inş bende o düzeni oturttura bilirim
İnşallah canım ben pek dinlenmiyorm açıkçası sabah 8 bucukta kalkyrz biraz oyalanoyorm emzryrm çayı koyuyorm snra yatağı felan toplyrm.kahvalti hazrlyrm ana kucağına yanıma koyuyorm kahvaltimizi yapyrm snra evi toplyrm o sırada bakiyo o etrafa sonra emzryrm uyutuyrm yemek yapyrm kendime bakım yapyrm makyajını yapyrm her gün sacimi duzeltyrm tekrar uyaniyo tabi o zamana kadar vaktim kalrsa yanına yatyrm.uyuyorm ama genelde ben uyumak için yatinca uyaniyo essek

Arkadaşlar aranızda zinco damla kullanan varmı bebeğim özellikle geceleri çok ağlıyor iki akşamdur ne yaptıysak durduramadık arabayla geziyoruz gecenin bir yarısı öylesakinleşiyor evde zinco ce maflor ve bio gaia var zinco verdik bu akşam etkisi olurmu acaba merak ediyorum

cnm bende bıogaıa kullandım fauyda etmedı nurse harweys aldık cok ıyı geldı Rabbıme bın sukur ıkına ıkına bı hal oluyodu yavrum sımdı cok huzurlu

size ilaç vermişler bize vermiyorlar hoş ilacında faydası yok demekki size de geçmiş olsun canım Allah en kısa zamanda hasta bebişlere şifa versin
Bize bebeğin cigerleri enfeksiyon kapmış o yüzden verdiler antibiyotik ama burnuna hiç bi faydası olmadı kuzumun

İnşallah canım ben pek dinlenmiyorm açıkçası sabah 8 bucukta kalkyrz biraz oyalanoyorm emzryrm çayı koyuyorm snra yatağı felan toplyrm.kahvalti hazrlyrm ana kucağına yanıma koyuyorm kahvaltimizi yapyrm snra evi toplyrm o sırada bakiyo o etrafa sonra emzryrm uyutuyrm yemek yapyrm kendime bakım yapyrm makyajını yapyrm her gün sacimi duzeltyrm tekrar uyaniyo tabi o zamana kadar vaktim kalrsa yanına yatyrm.uyuyorm ama genelde ben uyumak için yatinca uyaniyo essek
Ay maşallah ya benim ki ne ana kucağında duruyor ne başka yerde. İlla ki meme de meme. O yüzden bırak kendime bakmayı eve bile bakamıyorum. Aman nazar değmesin size.

Reflü için , motilium. Yani tırt doktorumuz onu ver dedi ama cocugu görmeden hissederek sanirim:) bi deneyeyim en azindan sanki iyi gibi

inşallah canim .. Ne kadar kullancaz hiç bişey demedi doktor yani devamlı mı ?? Kontrolumuz 2hafta sonrada
Ben bir şişe bitince bıraktım kusmalar bitmedi ama fışkırır tarzda değil ve seyrekleşti emdikten sonra biraz çıkarıyor sadece önlüğü ıslanıyor kıyafet değişmiyoruz yatış pozisyonu bana göre şuruptan daha etkili reflü yastığını kullan mutlaka tatlım

Back
X