2016 Şubat Anneleri

Hahah az once oglum tam uyumustuki uykudayken kafasina yumruk atmayi basardi. Sonuc : uyandi ve sanki ben yapmisim gibi sapsal bir ifadeyle bana bakiyor :D

Bende bizim rutini anlatayım... Gündüzleri cok hafif 20 şer dk lık uykuları var 1 Saat pışpışlayarak uyut yerine bırak ( bu arada kitap sayfası çevirsem uyanır o derece hassas) ya bi işe koyulması calışırım yada sağlık ocağına ineyim derim kamerayı koyup inerim hemen ağlar cıkar emziğini veririm 5 dk da öyle tum gün böyle gecer 3 saatte bir emme ve alt değiştirme şeklinde tabi her türlü şebeklik yapılır paşaya :) gece 12-1 de kucağımda yatarak uyur sabah 7 ye kadar uyanmaz da etmez de sabah 7 den öğlene kadar yatakta saat bası em uyu şeklinde yuvarlanırız o uyurken kalkarsam anında uyanıyor ilginç bir şekilde yanında olursam kendi kendine uyuyor böyle olunca sükür uykusuzluk gibi bi sorunum olmuyor ama hiç bir iş yapamıyorum
Deliksiz uyku uyuyorsaniz daha nolsunn super..bizimki gunduzde cok az uyuyor hatta bazrn hicc uyumadigi oluyo..aksam 10 gibi zar zor uyur gece de 2 saati bulmadan zirtbirt kalkar sabah 6 gun agardi uyanir

Ya kizlar ben normalde prima normal yesil paket kullaniyorum. Bebek bezi pastasi diye hediyelikler varya sagolsun arkadaslar onlardan getirmislerdi ( hem benim is arkadaslarim hem esiminkiler) icindekiler 2 numara prima premium olunca kullanayimdaa bitsin dedim 3 numaraya baslicam cunku

Simdi actim altini bez resmen poposuna yapismis kakalarda oyle. Bezi poposundan zor ayirdim. Sanki saatlerdir kicinda da yapismis gibi :s Birde ben her alt degistirmede yarim tast su ile yikiyorum. Pamuk vs kullanmiyorum. Yikarken bile kakalar zor cikti nasil is anlamadim.
Ben o premiumu deniyim diye aldim paketi bitiremedim okadar berbatti dedigin gibi yapisiyo file gibi ilginc bisey

ben kimyon demliyorum emzirmeden önce 2 çay kaşığı veriyorum,
akşamları da bio gaia veriyorum
günde 3-4 kez karın masajı var onu yapıyorum oğluma iyi geliyor
birde anne çayı içiyorum içinde rezene falan var o da ona iyi geliyor sanırım
Canım kimyon nasıl demliyosun, bio gaia yi az önce 5 damla damlattim ağzına, gece yine kötüleşirse bio gaia veriyim mi, günde kaç damla kullanıyorsun, benimki daha 19 günlük, kimyon yemekte yesem toz şeklinde olanı o olur mu.

Ben o premiumu deniyim diye aldim paketi bitiremedim okadar berbatti dedigin gibi yapisiyo file gibi ilginc bisey
file gibi olanlar eski üretim paketinde emici kanal diye yazanlar yeni üretim içimde mavi çizgiler var düzeltmişler yapışmıyor

Canım kimyon nasıl demliyosun, bio gaia yi az önce 5 damla damlattim ağzına, gece yine kötüleşirse bio gaia veriyim mi, günde kaç damla kullanıyorsun, benimki daha 19 günlük, kimyon yemekte yesem toz şeklinde olanı o olur mu.

günde 1 kez 5 damla ve hep aynı saate vermeye özen göster, böylelikle bagırsaklarına düzene girer
ben toz kimyon demliyorum sanırım gazımız başladığında 20 günlükten itibaren vermiştim
olur ben bütün yemeklerime serpiyorum , demlediğimi de bitkisel anne çayı içiyorum ona ekliyorum sadece çok kötü tadı :D

Benimki çok ağlıyor :KK43: 5-10 dk bıraksam ağlarken çatlar.ne güzel düzene oturmuşsunuz.bizde de ben tüm gün onun dibimdeysem ok iyi.2 gün öğün yapayım artık her istediğinde emmesin atıştırmalık gibi oluyor diye.yok ya yıktı tarumar etti beni.sinirlerim yıprandı yollarda bas bas baürınınca Ağladım ben de...hayatım bitti gibi geldi.değişik duygular ara ara sinirim bozuluyor böyle:KK51: bir düzene otursak.kitaplar aldım okuyamadım ki izin vermiyor.doğru dürüst yemek bile yiyemiyorum.sütüm azaldı sanki...tahin iyi süt yapıyordu.o da dokundu çocuğa diye kestim.meyveyi bir kenara bırak karnımı doyursam ne ala...bir çözüm bulsam şu meme aşkına..emzik verdim onu da tutamıyor.yine ben olcam yanında.bazen çok yaşlandığımı hissediyorum.
Cnm bizim bebeklermz cok benziyor birbirine.benim ki de oyle surekli kucagimda surekli agliyo.sinir sistemim bozuldu artik.cok ugrastm cok yiprandim cok zorlu surecler sonra sahip oldum kizima o yuzden ses etmiyim diyorum ama cok cok yoruluyorum beyinen ve fiziken.aynen bende kendimi yaşlanms hissedyorum.kilo zaten fora.esimle kankiyiz hala.ne firsat ne takat var.sacimi tarasam ne ala.
Duzene oturunca gececk insallah
Artik aglamalarndan fenalk geldi doktora gotrdum bugun ki biliyodum biseyi yok.cok sukur.simariklik aglamasi surekli kucak ve ilgi icin.azcikta gaz var arada
Ama emzik iyi geldi kurtardı biraz.benimki de almiyordu basta.bi seferlik cok az bi recele bandım oyle tuttu sukur.dene istersen.kolay gelsin

Ya aynı anda yapılması gerek eğer aynı anda yapılmıyorsa arada 4 hafta bırakmak gerek... Zaten ası takvimde o yuzden aynı anda 2- 3 aşı yapılıyo
Anladim canım teşekkür ederim. ama çoğumuz hemen hemen aynı tarihte doğum yaptık. hatta burda bi arkadas ile yazıstık doğum tarihlerimiz yakındı ona haziran Denmis. evet 3 dolmuş oluyor verdiği tarihte benim bebis 6 şubat doğumlu

Ya aynı anda yapılması gerek eğer aynı anda yapılmıyorsa arada 4 hafta bırakmak gerek... Zaten ası takvimde o yuzden aynı anda 2- 3 aşı yapılıyo
6 şubat doğdu canım. 2. Karma aşılar için ise 12 Mayısa gün verdi .bu ayda 16 nisanda ilk
karmalar yapıldı 19 nisanda ise verem aşısı yapıldı yani dün. Diğer tarih 12 Mayıs.

günde 1 kez 5 damla ve hep aynı saate vermeye özen göster, böylelikle bagırsaklarına düzene girer
ben toz kimyon demliyorum sanırım gazımız başladığında 20 günlükten itibaren vermiştim
olur ben bütün yemeklerime serpiyorum , demlediğimi de bitkisel anne çayı içiyorum ona ekliyorum sadece çok kötü tadı :KK70:
Canım en mantiklisi damlayı akşam mi kullanayim, rahat uyusun diye yoksa farketmez mi.

Bi de Rota aşısını bu iki gün içinde yaptırabilirsiniz sorun olmaz dedi. sanki burada yaptıran arkadaşlar yazmıştı arada 4 hafta olmasi gerekiyor diye ben mi yanlış hatırlıyorum.
Rota aşısı 2. Ay aşilarıyla aynı zamanda yada 3. ayda yapılması gerekiyor canım seni 3. Ay izlem için cagirmistir bir dahaki aşısı 4. Ayda olacak

Arkadaşlar aranızda zinco damla kullanan varmı bebeğim özellikle geceleri çok ağlıyor iki akşamdur ne yaptıysak durduramadık arabayla geziyoruz gecenin bir yarısı öylesakinleşiyor evde zinco ce maflor ve bio gaia var zinco verdik bu akşam etkisi olurmu acaba merak ediyorum
Ben kullanıyorum sabah akşam 4 er damla zinco gece 11 de biogaia

Bebeğim ağladı tüm gece, gaz için neler yapıyor sunuz ? :KK43:((((
Zinco biogaia sabsimplex laktazim nurseharwey metsil her bebeğe farklı damla yarıyor denemen lazım

mesela bi kaç dr sordum ve canlı aşıların birlikte verilebilecegini söyledi. yani arada 1 ayın olmasına gerek yokmuş.hangisi doğru?
Ya aynı anda olacak yada 2 canlı asi arasında 1 ay olacak

Gercekten file gibi yapidip kaldi
Her bir hediyeden 52 tane cikti bide 104 tane var yani. Zaten poposuna sigmaz o kadar uzun kullanamam ama hic begenmedim de. Aralarda sirf biraz kullanmis olmak icin baglicam artik

Kızlar dün 2. Ay asilarimiz yapıldı rotada yaptırdık bayağı ağlayıp huzursuzlandi gecede hep inledi bugün minoset surup verdim yarım ölçek nispeten daha iyi uyuyor suan . rota aşısı bildiginiz gibi ağızdan veriliyor ve bebeğin yarım saat kusmamasi yeterli oluyormuş asi öncesi kusmasin diye az emzirdim ben yaptıracak olanlarda öyle yapsın bence

Daha once bahsetmiştim bebisin kakasinda lökosit cikti. Dr bugun antibiyotik verdi. Ama brn kullanmak istemiyorum. Boyle bi durumlakarsilasan var mi

Kızlar bugün kızımın kakası yemyeşil neden oldu acaba :KK43:

Canim benim ki bir yesil bir sari yapiyor. Hatta cogunlukla yesil. Doktora burda yazilanlari okudukca israrla hep soruyorum yediklerinden diyor. Hatta tahlili de yaptirdim bise cikmadi. Baska bir sikayetin yoksa yediklerinden olabilir.

Icin rahat etmiceksede bir doktoruna danis istersen

file gibi olanlar eski üretim paketinde emici kanal diye yazanlar yeni üretim içimde mavi çizgiler var düzeltmişler yapışmıyor

Icinde 3 tane mavi cizgi var bu arada ama yine de yapisti :D dis paketini bilemiyorim. Benek bezi pastasi adi altinda suslenmis halde paketsiz geldi cunku bize :)

Back
X