Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de bi dişimı yaptırmam gerekiyor sorarsan bana da söyleyebilir misin yapılıyor mu diye? gece uyurken nedense dişlerimı sıktıgımı fark ettim sıktıgim azı disinden biri fena halde ağrıyor üzerine çiğneyemıyorum bile
Bakamadim haberlere canim ama annem gormus sanirim baska biriymis taniyan herkes sokta Rabbim masumun yardimcisi olsun
hepimizin bebislerı aynı şeyi yapıyor demek el emme:) ellerini tanımaya başladıkları için mi emiyorlar acaba?
Valla doğru diyon. renkli hayatım var :) renklerimi buraya yansıtabiliyorsam ne güzel :)
O zaman dansssss![]()
Canim ben sut urunu diyeti yapiyodum bozdum bukadar tuhaf yapmadiama dun balik yedim ondanmi acaba..diyeti bozali uyku yok digrudurust aman ozamnda yoktu ama ben cökuyorum artik..2 saati askin gece uykusuna gececek..bu surede 3 kere uyudu diyip ciktim ama hala uyumadi..oglum icerde kanepede iyuyakalmis..sinirden agliyorum..sistem cökuyo yavas yavasSindirlmemiş süt ve mukuslu kaka. Hoşgeldin aramıza...
Mukus çok değil ama hergün böyle yapıyor mu onu gözlemle![]()
Kendimi ifade edemeyeğim diye akla karayı seçiyorumBen de kalemini beğeniyorum :) cümlelerin çok iyi ifade edişin filan :)
Ya anlamiyorum bu tur haberler cok artti acaba medya yuzunden akilda olmayan da akillarina mi geliyo yoksa artik her seyin haberi daha kolay mi yapiliyor iletisim daha kolay oldugundan. Yapan ogretmen sayisi da iftira atan ogrenci sayisi da artti sanki. Uni.de bi hocamiz hakkinda da bu tur seyler konusulurdu bi ark.la kendi aramizda biz cok mu cirkiniz hic boyle bi seyle karsilasmadik derdik. Bi gun bi kac ark.la gittik odasina. Bizim kizlar bildigin kur yapti adama. O zaman karar verdik biz cirkin degiliz dumduz kur yapmayan kizlariz. Bunu gordukten sonra her soylenene inanmamaya karar verdim zaten namus konusunda iftira buyuk gunah. Ona inanmak da gunahDeğildir belki deiftiradir. Bir öğretmenin , meslektaşimin bunu yapmasını ben kaldiramiyorum ;( çok yazık ya...
Cnm emziği kendi bırakıyor. Eğer dalmadan bırakırsa uyanıyor iyi daldıysa uyanıyor. Bazen de bn çekiyorum o vermek istemeyince oynatarak çekiyorumYa emzik veren arkadaşlara sorum var.
Ben bi haftadan fazladır emzik vermiyorum. Sebebi ise meme reddi yaşadığımdan. Biberonda vermyiordum.
Neyse sorum şu ki bugün emziği gene verdim çünkü uyku vaktini geçirmişti huysuzdu uykuya dalamayıp herşeyle kavga ediyordu
Eee şimdi uyudu cork cork emmeye devam ediyor alasım var vermiyor asılıyor. Anacım yediği iki gıdım süttü onu da uyurken emzik çiğnemeye harcadı
Niye almak istediğimi tam bilmiyorum galiba alışmasını istemiyorum.
Siz nasıl alıyorsunuz? Alıyor musunuz? Gece düşürüyormu? Düşünce uyanıyor mu?
Soru iki.
Odada bir sivri var. Aklıma geldi Cibinlik var beşikte ama bazen salonda da uyuyor. Veya sabah yanıma almıştım mesela.
Eee napacaz bi sivrilere
Fişe takılan tabletler bebeklere zararlıymış biz onu takardıK.
Sineklik de yok kiracıyız
Fısfıs da sıkılmaz
Yok mudur bunun doğal yolu?
Ay oğlanı geçtim beni çok yiyor yaaa
Resmen süzgeçe dönüyorum![]()
Bi gun birakacaksin eve bebekle ugrassinlar bakalim nasil oluyormusBenimki de canım bi şey yapmaz yaptığımı da beğenmez ve bebeğe bakmaktan başka ne yapiyormusum diye bi de alay eder:) tam boğmalik:)
A hatırladım tamam :/Canim ben sut urunu diyeti yapiyodum bozdum bukadar tuhaf yapmadiama dun balik yedim ondanmi acaba..diyeti bozali uyku yok digrudurust aman ozamnda yoktu ama ben cökuyorum artik..2 saati askin gece uykusuna gececek..bu surede 3 kere uyudu diyip ciktim ama hala uyumadi..oglum icerde kanepede iyuyakalmis..sinirden agliyorum..sistem cökuyo yavas yavas
Ben yediklerimi duzene soktum berbat biseydi bizimkide valla kese kese yiyecek bisey kalmamisti ama artik yavas yavas aciyorum diyeti dokunanlari yavas yavas deniyorum ve anladimki bizim sute yok baska bicok seye var ama sute ykkmus dene istersenYa benimkide zaten berbat kaka yapiyoda bugunki daha tuhafti icinde ip gibi daha kalin biseyler vardi solucan gibi diim..bende dun balik yedim ama 8 kere bez degisti birinde biyle uzun seyler vardi..1 aydir yesil kötü bi kakasi var..huysuz bisey iyice fena oldu beni cok yoruyo artik sutum axaldi 3 gundur yorunlujtan
Sagol canım çok teşekkür ederimBen de iki gün kesintisiz diş agrisi çekince randevu aldm dolgulu disim içten çürümüş kanal yapıldı dişçi emzirmeye sakıncası olmadigini söyledi
Cibinligi her zaman tak canim biz ilk kizimda uzun sure kullandik su an sinekligimiz var.Ya emzik veren arkadaşlara sorum var.
Ben bi haftadan fazladır emzik vermiyorum. Sebebi ise meme reddi yaşadığımdan. Biberonda vermyiordum.
Neyse sorum şu ki bugün emziği gene verdim çünkü uyku vaktini geçirmişti huysuzdu uykuya dalamayıp herşeyle kavga ediyordu
Eee şimdi uyudu cork cork emmeye devam ediyor alasım var vermiyor asılıyor. Anacım yediği iki gıdım süttü onu da uyurken emzik çiğnemeye harcadı
Soru iki.
Odada bir sivri var. Aklıma geldi Cibinlik var beşikte ama bazen salonda da uyuyor. Veya sabah yanıma almıştım mesela.
Eee napacaz bi sivrilere
Fısfıs da sıkılmaz
Benimki artık emzik de almıyor kendi kendine reddetti herşeyi galibaYa emzik veren arkadaşlara sorum var.
Soru iki.
Eee napacaz bi sivrilere
Fısfıs da sıkılmaz
Kendimi ifade edemeyeğim diye akla karayı seçiyorum
Emzirirken hep aklım sizde
(şaka bir yana yanlış anlaşılmaktan veya anlaşılamaktan çok korkarım, cümlelerin uzunluğu hep bundan sebep )
Ya anlamiyorum bu tur haberler cok artti acaba medya yuzunden akilda olmayan da akillarina mi geliyo yoksa artik her seyin haberi daha kolay mi yapiliyor iletisim daha kolay oldugundan. Yapan ogretmen sayisi da iftira atan ogrenci sayisi da artti sanki. Uni.de bi hocamiz hakkinda da bu tur seyler konusulurdu bi ark.la kendi aramizda biz cok mu cirkiniz hic boyle bi seyle karsilasmadik derdik. Bi gun bi kac ark.la gittik odasina. Bizim kizlar bildigin kur yapti adama. O zaman karar verdik biz cirkin degiliz dumduz kur yapmayan kizlariz. Bunu gordukten sonra her soylenene inanmamaya karar verdim zaten namus konusunda iftira buyuk gunah. Ona inanmak da gunah
Canim bak bunu okudum yine agliyorum..yazdigimi girwmiyom gozlerim bugulandi puff 2.5 saatir gece uykuduna gececwk sankigunduz cok uyumus gibi oglenden beri uyanik.ya tecrube vs boş isler ikinci daha zor oluyomus ya ..A hatırladım tamam :/
Balık da yapabiliyormuş. Ben başta balık yapı içerdim. Çok aşırı yapma boşuna sinirlerini yıpratma. Senin üstünde bizden daha çok yük var. +1sin sen.
En azından aşırıya kaçmadan tüketirsin.
Ayrıca ağlama arkadaşım. Bence bugün merkür bir yerlerden geçiyor bizimkileri etkiledi.
Bizde uyuduk uyandık uyuduk derken yeni düştü gardı. Hepsinin kısa süre sonra geçeceğini sen daha iyi biliyorsun. Şimdi git büyüğün yanına sarıl kokla ohhh mis. Hisseder annesinin ya ında olduğunu :)
Benimki artık emzik de almıyor kendi kendine reddetti herşeyi galibasivsinekler beni çok yer fenalardayim bir çözüm bulmak lazım
![]()
Boyle haberleri medyada gordukce normal gibi algiliyor beyin baskasinin yaptigindan cesaret alarak o da yapabiliyor ben corumluyum burada bir koyde 7 yasindan 13 yasina kadar cocuga babasi amcasi abisi tecavuz etmis ve annesi olayi aciga verdigi icin kizina kiziyor kendi evladina bunu yapanlar varkenYok yok gayet açık ve netsin... :) uzun cümleler de hoş :)
Aynen... Ortada olduğundan mi çıktı yoksa var mıydı? Vardı elbette... Bu kadar çok muyduçok kötü ya... Gerçekten baba şefkati ile yaklaşan erkek arkadaşlar var okulda insan zamanla onlara bile şüphe duyar ya
rabbim korusun, ıslah etsin.