- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 35
Arkadaslar moralim cok bozuk 38 gunluk bebgm var kolik surekli ikiniuor surekli agliyor hic uyuyamiyor sancidan kendimi cok caresiz hissediyorum etrafdakiler koliktwn anlamio konusup konusup anneligimi sorguluyorlar bn ne gece ne gunduz uyuyorum nolur yardim edin icm acio o aglarken canim yaniyor metsil damla hic ise yaramiyor kolikli bebek anneleri nolur uardim edin
Ahhhh canımmm anlamazlar herkes sana bu cocuk ac der ayy bunun bir seyi yok cok edepsiz ondan aglıyor der baskası gelir bunun bir hastalıgı var diye imalarda bulunur ay kolik de neymş bizim Zaman'ımızda kolik mi vardı der der der moralin iyice bozulur.. Ben sabahtan beri ugrasıyorum yarım saat once uyudu :)! Kimseyi takma anlamasınlar sen duyma sakince bebeğinle ilgilen bu yavaşça alışılan bir süreç degıl yani ben hala alısamadım ama 3 ay gibi bir sürecte gececegıni biliyorum sabırla o günlerin gelmesini bekliyorum aynen dogumu bekler gibi.. Yalnız değilsin ıcınden ben guclu bir anneyim de bebegını sar kendıne kokunu alsn kesinlikle iyi geliyor. Metsil kullanmıyorum bio gaia kullanıyorum ve sap simplex her bebeğe farklı damlalar yarıyor ama uyku veren aguline diye bir gaz damlası var bitkisel bir damla doktorunuza bir danıs istersen ama birini kullanıyorsan diğerini bırak hepsi birbirine karısmasın. Allah yardımcımız olsun gececek bu gunler Can'ım :)