2016 Şubat Anneleri

oooooohhhhh yaşasın kısa saç :KK8:
en son nezaman uuzatmıştım hatırlamıyorum kısa saç kadar rahat vegüzel bişey varsa o da pijamadır :KK48:
bende geçwn hafta kestirdim yine yazın hele hiç çekemiyorum diye bayaa bayaaa kısalttırdım busefer:KK48:
özlemek konusuna girmeyelim kızlar biraz fazla uyusa özlüyorum çünkü:KK48:
çalışmaya bbaşlayınca nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum:KK34:
Calismaya baslayinca insan ilk basta hem heyecanlaniyor uzun aradan sonra calisinca bi nefes aliyosun hem de bebeginden ayri kaldigin icin ilk bi kac gun agliyorsun derslerde dusunmeye firsatim olmazdi teneffuslerin cogunda da soru gelirdi ama bi an boslukta kalinca tel.dan fotolarina bakardim yavrumun. Artik fotolara bakar bakar aglariz :KK42:

Samantha16 Samantha16 saçını nasl kestrdn kısacık :KK70: bnmde belimde ve sacim inanılmaz çok ama kiyamiyprm kestirmeye her banyodan sonrada tasiyamiyorm kestrcem diyorm ama yok öyle bi cesaret :KK70:
Valla çok iyi oldu iyice kısa hem de ensemde bildiğin :21:kurutmak eziyet gibiydi kurutmayıncada baş ağrısına dayanamıyordum yazda geliyor kökü bende cesaretiyle gittim canım :-)

oooooohhhhh yaşasın kısa saç :KK8:
en son nezaman uuzatmıştım hatırlamıyorum kısa saç kadar rahat vegüzel bişey varsa o da pijamadır :KK48:
bende geçwn hafta kestirdim yine yazın hele hiç çekemiyorum diye bayaa bayaaa kısalttırdım busefer:KK48:
özlemek konusuna girmeyelim kızlar biraz fazla uyusa özlüyorum çünkü:KK48:
çalışmaya bbaşlayınca nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum:KK34:
Pijama benzetmesi harika :-) aynen bende yıllarca uzun kullanmıştım 2014 kasımda ilk kez yine bu kadar kısa kestirmiştim herkes daha çok beğenmişti uzun saçlı halinden hem o gazla hem kökü bende diye ve tabii bebişle banyoya girip çıkmak zorken kurutma derdi bitsin diye ohh be dünya varmış başım rahata erdi bi hafifledi :KK28:

Canim dkum yaptiricaz demedi ben konusucam belki onerir ama akrabam yaptirmisti ve sutu mikropluydy neydi unutdum simdi kadini da gormuyorum ki bi sorayim sutunu kesti sonra ama cok oldu unutdum nedenini acaba yesil kakasinin nedeni sutummu diye dusunuyorum bi ara bi kac gun sutu kesip kakayi kontrol etmeyi dusundum ama sonra vazgectim bosuna sutumden mahrum ederim diye korktum
Sutun mikroplu oldugunu ilk defa duydum antibiyotik oldugunu soylerler oysa ki. Su mikroplara bak hele anne sutune kadar siziyolar demek ki hergun yeni seyler ogreniyorum sasirip kaliyorum vallahi

Günaydın kızlar bugün 4:30 gibi kalktık emdik, sonra ben süt sağdım, çamaşırları topladım katladım yerleştirdim, yemek yaptım, ortalığı temizledim, hazırlandım, kahvaltı yaptım veeee işe gidicem. Birazdan ufaklığı uyandırıcam bakıcıya bırakıcam. Yoruluyorum derken bir daha düşünün anacım :)))

2 gün sürüyor mu yani banyo falan yaptirsam kendine gelir mi diye dusunuyorum.. Bi de atesi var ama cok asiri yuksek degil ates dusurucu vermeli miyim surekli bilemedim.. Tesekkur ederim

Canim 3 gun banyo yaptirmamak gerekiyor demisti hemsire bize, biz bugun olucaz asinizi gece banyo yaptirdim 3 gun yaptiramicam diye. Bence yikama.

Ayes icinde 37.3 ve ustu olursa yuksek demekmis oyleyse calpol ver bence

Kizlar ya bebegimin besiginde saga sola donmege basladigindan beri masallah bi kalkiyorum kuzumu yatirdigimin tam tersinde donuyor karnin ustune de yatirinca aynini yapiyor cok komik ya nasil donduyunu gormek istiyorum ama bi turlu yakalayamadim cimcimeyi sizin bebeklerdemi ogle :KK23:

Canim benim bebegimde 4 gundur donuyor :) bazen yanlamasuna yatiriyorum, dik biluyorum. Bazende yuz ustu oluyor geldigimde ama bugun 66gunluk korkuyorumda bir yandan donerde kendini kaldiramazsa diye :(

Kızlar daha önce söylemiştim ben sagarak besliyorum kizimi ve sutum faxla olduğunda sut saklama poşeti ile dondurucuya da atmistim birkaç poşet. Bugün çıkayım dedim ama sut bi değişik kokuyor plastik gibi sanki.kizim da baya nazlanarak içti. Atsam mi o sutleri niye öyle oldu ki acaba bi ay onceki sut çok eski de değil

Agzini iyi kapatamamis olabilir misin? Dolabin kokusu gecmistir belki? Ya da acaba saklama poseti mi kotuydu ki

Banada verdi doktor bi kutu bitirdim sabah öğle akşam ikişer tb iç dedi doktor iyi güzel içtim ama devamlılık istiyor şuanda yine eskisi gibi sütüm bide metpamid var oda aynı etkiyi gösteriyormuş canım
Metpamid süt mu artırıyormuş ben de içeyim ya faydasını gördünüz mu bebeğe bir zararı olur mu ki

S serppp canım dun sen demstn haberlerde smdi.bi haber çıktı acaba senin dediğin öğretmen mi
Canim haberlerde izledim simdi bizim tanidigimiz kisi degilmis zaten burda erkek ogrencilere tecavuzden soz ediliyor bizimkinin o kadar da degil sozlu tacizmis gerci artik kizim sen salak misin desen sozlu tacize giriyor tacizin boyutunu bilmiyorum

Valla çok iyi oldu iyice kısa hem de ensemde bildiğin :21:kurutmak eziyet gibiydi kurutmayıncada baş ağrısına dayanamıyordum yazda geliyor kökü bende cesaretiyle gittim canım :-)
Ben de hamileyken kestirmistim omzumda saclarim daha kisasini istemedim yazin toplayamam ensemi yakar diye korkuyorum :KK51:

Back
X