2016 Şubat Anneleri

sadevehuzurlu sadevehuzurlu canim sizin oralarda C&A varsa indirimli donemde tum indirimli urunlere 3 al 2 ode kampanyasi yapiyorlar ben oyle denk gelip almistim cokta uyguna gelmisti.. hem kaliteli bio cotton kullaniyorlar hemde cok uyguna geliyor ;) tavsiye ederim.

Kızlar malum bebişler büyüyor, kıyafetleri artık küçülüyor, alışveriş yapmalıyım ama herşey çok pahalı, hediye gelen de çok az ve büyük:KK43:

Siz nerelerden alıyosunuz, aylık ortalama kıyafet masrafınız ne kadar? Aylık bez masrafınız ne kadar?
Can'ım pamidorda indirim vardı. Bi bak istersen lcw var uygun. Ebebekte de yanlış hatırlamıyorsam indirim vardı

Ah ah Can'ım valla bebeğim duran bi coçuk deği birde benim hep kucak hep meme. Eve zaten bakamıyorum ama bu tempoya blrde hastalık eklenince gerçekten çok kötü oldu. Bugün bebeğimde hapşırma ve öksürük var inş ilerlemez. Ben hasta olayım ama o olmasın diye de bi yandan da dua ediyorum :KK17:
Bende bebeğime oyy oyy sen hasta olma baban olsun diyorum:p
Ben olsam herkes perisan olur.bir de 7 yasinda kizim var.ee bebisim de olmasin.en iyisi baba ;)
Valla zor tabi.hem bebek hem ev.illa ki el atmak gerekiyor.camasr bulasik utu hic beklemiyor.birgun evi supurmesen gocuyor
Hele tek cocuk degilse cok zor.digeri yada digerlerinin de isi yuku var.dagtmalari var ilgiye ihtyaclari..ilk cocuk rahatms cidden
Bebisin hasta olmaz insallah.ihmal etme ihlamur ve hibuskus demle ic.ona da gecsin.hibuskus c vitamini acisndan en zengin bitki.cok faydali.aslnda biz emziren annelerin rutin icmesi lazim faydali bitki caylarndan.hem zindelik verir ama sute de geçtigi icin bebise faydasi olur

Yaa, zıplatsan içinde?
Bnmki de sling de aynısını yaptı ikinci ğçüncü de hoplattım giyierken
Alıştı şimdi
Bir de öyle deneyeyim canım. İçinden çıkınca bir de susturma seansımız var. Bakalım deneyeyim yine.
keryneia keryneia geçmiş olsun. Şükür bir şey olmamış. Korku yüreğine taş gibi oturur insanın. Ama kuzucuk iyimiş :KK66: ben de nasılsa dönmüyor diye oyun halısını koltuğa koyuyorum ama dikkat etmek lazım

Bir de öyle deneyeyim canım. İçinden çıkınca bir de susturma seansımız var. Bakalım deneyeyim yine.
keryneia keryneia geçmiş olsun. Şükür bir şey olmamış. Korku yüreğine taş gibi oturur insanın. Ama kuzucuk iyimiş :KK66: ben de nasılsa dönmüyor diye oyun halısını koltuğa koyuyorum ama dikkat etmek lazım
Ya yok bildigin uzandigi yerden oturur pozisyona getiriyor kendini, bir kac denemesinden sonra yapamaz dedim yapti afacan ve yuvarlanip dustu :( ay bak aklima geldi yine uzuldum.. pffff

Canim uyumayinca da bir az besiginde oyuncaklarna bakip kucaga istiyor(
Ya benimki de öyleydi işte oyun halısı kurtardı , onda durmadıgı zamanlar da kucagımdan inmez zaten sabır sabır biticek bu gunler buyucekler yuvarlana yuvarlana oynıcaz:)

Ay ama cok uzuldum kuzuma ya.. kiz kardesimde yataktan cok duserdi, Allahtan onada hic birsey olmadi ama ne biliyim korpecikler daha ya :KK43: Bir yerini kirsaydi napardim ben of off :KK43:
Allah muhafaza. Daha dikkatli olursunuz artık şükür şimdi bişey olmamis ya

Ya benimki de öyleydi işte oyun halısı kurtardı , onda durmadıgı zamanlar da kucagımdan inmez zaten sabır sabır biticek bu gunler buyucekler yuvarlana yuvarlana oynıcaz:)
Bel agrilarim cok artdi iste onda bir az dayanilmaz hale geldi: ) insallah saglikla buyusunler

Bel agrilarim cok artdi iste onda bir az dayanilmaz hale geldi: ) insallah saglikla buyusunler
Eşin az masaj yapsın yada kardeşin annen vs takınında kim varsa. Agrının üstüne eğil kalk daha kötü oluyo kendinide cok yorma kucaktan inmiyosa madem oturun ikinizde koltukta yada yatır bacagina ben öyle yapiyorum tv izliyoz beraber yastık koyup yatiriyorum bacagima bende oturuyorum rahat oluyo

Ya yok bildigin uzandigi yerden oturur pozisyona getiriyor kendini, bir kac denemesinden sonra yapamaz dedim yapti afacan ve yuvarlanip dustu :KK43: ay bak aklima geldi yine uzuldum.. pffff
Hay maşallah senin kuzuya. Nasıl beceriyor o hareketleri. Benim kızda yok daha bir faaliyet

Eşin az masaj yapsın yada kardeşin annen vs takınında kim varsa. Agrının üstüne eğil kalk daha kötü oluyo kendinide cok yorma kucaktan inmiyosa madem oturun ikinizde koltukta yada yatır bacagina ben öyle yapiyorum tv izliyoz beraber yastık koyup yatiriyorum bacagima bende oturuyorum rahat oluyo
Canim benimki koltuga oturur oturmaz anliyor tutuyorum tv izlesin diye ayakta izlemek istiyor ya sabr:D

Selam kızlar. Benim bi sorum var aramızda öğretmen arkadaşlar saglikcilar vardi bi fikir verirseniz sevinirim. Benim 2 mayista rapor almaya baslamam lazım. Önce bes gun alicam sonra tanıdık bir doktor iki kere 20gunluk verebilirim dedi öyle yapicam. Ama kafama takılan bir şey var 20gunluk raporu 3 doktor mu imzaliyor heyet olarak mi geçiyor acaba? Bilen varsa cevaplasin lütfen:)
Canım 1 yılda alacağın rapor maksimum 40 gündür eğer devlet memuru isen onuda 10+10 olarak alabilirsin yani 10 gün rapor verir doktor bitisine kontrol yazar bittiği gün bir 10 gün daha verir sen önce 5 gün alicam sonra iki kere 20 günlük alicam demissin öyle olmaz bilgin olsun ama heyet raporu alabilirsen süresiz alabilirsin umarım anlatabilmisimdir 20 günlük rapor heyet raporu olarak geçmez tek hekim raporudur

Kizlar bugun cok kotu birsey oldu :KK43: Bizim ufaklik artik iyice hareket halinde ve bunu cok aci bir sekilde ogrenmis bulundum ben bebegimi yatiyor vaziyette koltuktaki yastiga yatirdim, once kendi gucuyle kalkmaya calistigini gordum ama hani yapabilicegini dusunmedim, cunku bu ciddi bir guc isteyen birsey.. tam cantamdan birsey cikaricaktim ki arkamdan yere dustu :KK43:( Koltugumuz Allahtan cok yuksek degil ama yinede yuvarlanarak dustu neticede ve cok agladi.. ben kesin bir yerine birsey oldu diye dusundum ama cok sukur kisa surdu aglamasi. Ustundekileri cikardim her yerine baktim oynattim agri veya kizariklik varmi diye Allaha sukur yoktu, ama hala unutamiyorum o ani :KK43: Sizde dikkat edin artik harketli zamanlari basladi.. :cry:

Ay kuzucum geçmiş olsun uzay beye... Rabbim korur melekleri. Dikkat et. Ben de korkuyorum artık ;(

Can'ım pamidorda indirim vardı. Bi bak istersen lcw var uygun. Ebebekte de yanlış hatırlamıyorsam indirim vardı

Pamidor da yüzde elli vardı baya aldım ama uruer nasıl bilmiyorum. Hala gelmedi e bebekte hemen kargo yapıyorlardı :(

Canım çift yumurta ikizi çok farklılar birbirinden. Geceleri bazen annem olmuyor ikisi birden başlıyor aglamaya. Vicdan azabı çekmemek için son emzirdiğimi ayağıma alıp sallıyorum sakinlestirmeye çalışıyorum diğerini emzirirken. Sonra yerlerini degistiriyorum :KK51: kabus gibi di mi o_O
Evet buradan kabus gibi gözüküyor ama çok tatlıdır onlar yaaa insan hangi birini öpecegini şaşırır :KK48: ayy yerim ben onları :KK51:
Desene uzaktan sevmek kolay kolaysa gelde bak :KK56:
Ablamın üst katında eltisi oturuyor onunda ikizleri var hemde 2.5 ve 4 yaşında çocuğu varken olmuştu. Kabus gibiydi onunda ama şimdi 5 yaşında oldular o günleri hiç hatırlamıyorum diyor. Şimdi kalabalık bir ailesi var :KK51:
Ay canim ondan cok ben korktum :KK43:.. Allaha sukur iyi, guzelce oynamislar, sutunu emmis yatmis iki saat kadar simdi uyanmis oynuyolarmis yine Allahima binlerce sukur. Birsey olsaydi kendimi asla affetmezdim :KK43: Yavrum benimm biricik kuzummm
Deme öyle kuzum,olacak ile ölecek olana çare yok. Allah daha beterinden saklasın. Daha düşecekler kolları bacakları yara olacak. Her düşmesinde için acıyacak benimki 6 yaşında oldu hala bir yeri yara olsa üzülürüm. Uyurken gider sever yarasını öperim. :KK51: ama öyle böyle büyüyecekler inş.
Kızlar malum bebişler büyüyor, kıyafetleri artık küçülüyor, alışveriş yapmalıyım ama herşey çok pahalı, hediye gelen de çok az ve büyük:KK43:

Siz nerelerden alıyosunuz, aylık ortalama kıyafet masrafınız ne kadar? Aylık bez masrafınız ne kadar?
Canım civildde-lcw da uygun şeyler var. Özellikke askıları iyice bir karıştırmak lazım. Tek kalan ürünler bayagı bir indirimli oluyor.

Bez içinde ben file diye bir market buldum orada uygun satıyorlar. Nette devamlı kampayaları takip et. İndirimde olan yerlerden al. Elindeki bez paketinin bitmesini bekleme..
Ben 2 numarayı biraz fazla almışım. Küçüldü ama elimde 1 paket vardı. Kullanıyorum hala sadece sık degiştiriyorum. Eskiden birtek çiş yapsa değişmezdim şimdi hemen degiştiriyorum. Yoksa çıkıyor.
Diyecegim küçülse bile gündüz takarsın. Elinde kalmaz ;) kampanyalara bak.

Ay kuzucum geçmiş olsun uzay beye... Rabbim korur melekleri. Dikkat et. Ben de korkuyorum artık ;(

Pamidor da yüzde elli vardı baya aldım ama uruer nasıl bilmiyorum. Hala gelmedi e bebekte hemen kargo yapıyorlardı :KK43:
Canim korktum bayagi :( o aglayinca bir an elim ayagim bosaldi katila katila agladi cok surmedi ama ne biliyim korktum bir kere.. Bugun de keyfi yerindeymis icim rahatladi biraz :110:

Evet buradan kabus gibi gözüküyor ama çok tatlıdır onlar yaaa insan hangi birini öpecegini şaşırır :KK48: ayy yerim ben onları :KK51:
Ablamın üst katında eltisi oturuyor onunda ikizleri var hemde 2.5 ve 4 yaşında çocuğu varken olmuştu. Kabus gibiydi onunda ama şimdi 5 yaşında oldular o günleri hiç hatırlamıyorum diyor. Şimdi kalabalık bir ailesi var :KK51:

Deme öyle kuzum,olacak ile ölecek olana çare yok. Allah daha beterinden saklasın. Daha düşecekler kolları bacakları yara olacak. Her düşmesinde için acıyacak benimki 6 yaşında oldu hala bir yeri yara olsa üzülürüm. Uyurken gider sever yarasını öperim. :KK51: ama öyle böyle büyüyecekler inş.

Canım civildde-lcw da uygun şeyler var. Özellikke askıları iyice bir karıştırmak lazım. Tek kalan ürünler bayagı bir indirimli oluyor.

Bez içinde ben file diye bir market buldum orada uygun satıyorlar. Nette devamlı kampayaları takip et. İndirimde olan yerlerden al. Elindeki bez paketinin bitmesini bekleme..
Ben 2 numarayı biraz fazla almışım. Küçüldü ama elimde 1 paket vardı. Kullanıyorum hala sadece sık degiştiriyorum. Eskiden birtek çiş yapsa değişmezdim şimdi hemen degiştiriyorum. Yoksa çıkıyor.
Diyecegim küçülse bile gündüz takarsın. Elinde kalmaz :KK66: kampanyalara bak.
Biz de buyuduklerini hayal edip teselli buluyoruz tabi ki cok sukur insan cok seviyor ama çok da zor. Alt değistirmekten emzirmekten uyutmaya çalışmaktan gına geldi :))) ben de beşiz doğuranları düşünüyorum nasıl başa çıkıyorlar diye. Ne maddi ne manevi yönden yetişemiyor insan. O tanıdığın kişi gerçekten çok zorluk çekmistir ikiz çocuk zor ama daha da zoru onlardan baska evde çocuk olması. Bizde sürekli bir kişi büyük kızımın peşinden koşuyor. Geçen gün 5dk içinde yaptıklarını anlatayım önce ikizlerden birini uyatti ben onu alirken banyoya girdi çamaşır makinasının gozune deterjan koydu tabi yarısı dışarda. Ardindan da cifi yerlere bi güzel sıkmış yeni temizlemistim banyoyu. Ben orayı temizlerken depo gibi kullandığım küçük tuvalete girdi koca bir bidon çamaşır suyunu vileda kovasına boşalmış viledayi da icine daldirmis tuvaleti temizliyor sözde. Orayı temizlerken altına kakasini yaptı. Ve butun bunlar 5 max 10dk içinde oldu. Allah.tan annem de kv.m de evdeydi o sıra. Yoksa arada ikizler bi daha dayak yerdi hic bi fırsatı kaçırmıyor valla :KK43:

Bende bebeğime oyy oyy sen hasta olma baban olsun diyorum:p
Ben olsam herkes perisan olur.bir de 7 yasinda kizim var.ee bebisim de olmasin.en iyisi baba :KK66:
Valla zor tabi.hem bebek hem ev.illa ki el atmak gerekiyor.camasr bulasik utu hic beklemiyor.birgun evi supurmesen gocuyor
Hele tek cocuk degilse cok zor.digeri yada digerlerinin de isi yuku var.dagtmalari var ilgiye ihtyaclari..ilk cocuk rahatms cidden
Bebisin hasta olmaz insallah.ihmal etme ihlamur ve hibuskus demle ic.ona da gecsin.hibuskus c vitamini acisndan en zengin bitki.cok faydali.aslnda biz emziren annelerin rutin icmesi lazim faydali bitki caylarndan.hem zindelik verir ama sute de geçtigi icin bebise faydasi olur
Hibuskus neyli Can'ım. Aktardan alınır herhalde. Allhtan benim tek çocuk ona rağmen ev almış başını gidiyor valla. Ütü kaç gündür bekliyor. Yemek desen bi hayal bebeğim olduğundan beri. Valla zormuş anne olup hasta olmak başımı kaldıramıyordum ama dün buradaki tariflerden hepsini yaptım şükür biraz daha iyiyim. He bu arada allah senin de yardımcın olsun canım. Ben tek çocukla baş edemiyorum ili çoçukla allah yardımcın olsun

Kizlar bugun cok kotu birsey oldu :KK43: Bizim ufaklik artik iyice hareket halinde ve bunu cok aci bir sekilde ogrenmis bulundum ben bebegimi yatiyor vaziyette koltuktaki yastiga yatirdim, once kendi gucuyle kalkmaya calistigini gordum ama hani yapabilicegini dusunmedim, cunku bu ciddi bir guc isteyen birsey.. tam cantamdan birsey cikaricaktim ki arkamdan yere dustu :KK43:( Koltugumuz Allahtan cok yuksek degil ama yinede yuvarlanarak dustu neticede ve cok agladi.. ben kesin bir yerine birsey oldu diye dusundum ama cok sukur kisa surdu aglamasi. Ustundekileri cikardim her yerine baktim oynattim agri veya kizariklik varmi diye Allaha sukur yoktu, ama hala unutamiyorum o ani :KK43: Sizde dikkat edin artik harketli zamanlari basladi.. :cry:

Ayyyy canimmm çok geçmiş olsun..yazdığından bu yana çok saat geçti ama öyle durumlarda mutlaka ilk önce emmesinde dikkat edilmesi lazimmis.. Ben büyük kızı dusurmustum yataktan oğlanın üzerinden de büyük kız geçti ilk doğduğunda.. Allah korumuş dikkat etmek lazım.. :(

Bize gelen hediyeler 3-6 aylikti bizde bir kac takim aldik o sekilde simdilik yazi cikarir gibi duruyor kisa bakicaz :) Tabi ben short filan alirim yine ek olarak cok takilma, yazin zaten body altina short tamamdir :)

Maalesef burda yok cnm ama Kayseri'ye yakınım orda varmış, gittiğimde bakıcam teşekkür ederim

Diyecegim küçülse bile gündüz takarsın. Elinde kalmaz :KK66: kampanyalara bak.

Tüm sorularıma içtenlikle cevap veren arkadaşım çooooooook teşekkür ederim

Back
X