2016 Şubat Anneleri

Ay kuzucum geçmiş olsun uzay beye... Rabbim korur melekleri. Dikkat et. Ben de korkuyorum artık ;(

Pamidor da yüzde elli vardı baya aldım ama uruer nasıl bilmiyorum. Hala gelmedi e bebekte hemen kargo yapıyorlardı :KK43:
Valla bende bilmiyorum Can'ım. Ben gelen hediyelerden oğluma daha hiç bişey almadım inanın. Yazı hatta yaşına kadar bişey almam gelenlerden. Ama ebebek öyle yapmazdı ya. Bi irtibata geçin isterseniz

Kizlar bimden aldim kuru inciri iki paket kadar.. birini ofiste birakicam burda bardakta yapicam icicem digeri ev icin..
Gece bile goguslerim cok doluyor artik, siddetle tavsiye ederim bende cok ise yaradi :KK66:

Kuru incirli yapılan tarifi bir daha yazar mısın canım??

Ağız tadıyla forumu okuyup yazayım diye geldim, bizim zorla uyuyan bebişte sensör var galiba kıpır kıpır kıpırdanıyo:KK46: umarım uyanmaz, bugün kolikliğimizin pik yaptığı meşhur Çarşamba, yeminle eşimin geleceği saati bekliyorum, evde tekken ağlama nöbeti çok geriyo beni:(:KK17::KK17:

Bugün sabah 5 saat uyutmak için uğraştım, uyuyunca 1 makine yıkanan çamaşırları toplayıp yerleştirdim, 1 makine çamaşır yıkanmıştı, astım, 8 parça ütü yaptım, lcwnın sitesinden bebek giysileri sipariş verdim, biber doldurdum, pişiyo şu an, yanına da dünden sulu köfte kaldı, tamamdır, ev süpürülcek canım istemiyo, eşim gelince bebişi yıkıcaz, gene giyinirken ağlıcak, krize gircek, off puuff :(

Valla bende bilmiyorum Can'ım. Ben gelen hediyelerden oğluma daha hiç bişey almadım inanın. Yazı hatta yaşına kadar bişey almam gelenlerden. Ama ebebek öyle yapmazdı ya. Bi irtibata geçin isterseniz

Yok e bebek hemen yapıyor ona almıştım ama pamidor uç gundir kargo yapmadı

Canim toplu bebekler daha agir hareket ediyor.. bizimki firlama cok hareketli emekliyecek bugun yarin diye korkuyorum
Senin oglanla benim oğlan huy olarak ta benzito heralde :D geçen ayaklarini bacağıma direye direye itti kendini ileriye ileriye gitti dönmeye de başladı essek

Ağız tadıyla forumu okuyup yazayım diye geldim, bizim zorla uyuyan bebişte sensör var galiba kıpır kıpır kıpırdanıyo:KK46: umarım uyanmaz, bugün kolikliğimizin pik yaptığı meşhur Çarşamba, yeminle eşimin geleceği saati bekliyorum, evde tekken ağlama nöbeti çok geriyo beni:KK43::KK17::KK17:

Bugün sabah 5 saat uyutmak için uğraştım, uyuyunca 1 makine yıkanan çamaşırları toplayıp yerleştirdim, 1 makine çamaşır yıkanmıştı, astım, 8 parça ütü yaptım, lcwnın sitesinden bebek giysileri sipariş verdim, biber doldurdum, pişiyo şu an, yanına da dünden sulu köfte kaldı, tamamdır, ev süpürülcek canım istemiyo, eşim gelince bebişi yıkıcaz, gene giyinirken ağlıcak, krize gircek, off puuff :KK43:
Canım ben giydirirken emziğini veryrm yada bi çıngıraklı oyuncağını salliyorm dikkati dağılıyor aglamiyo

Ayyyy canimmm çok geçmiş olsun..yazdığından bu yana çok saat geçti ama öyle durumlarda mutlaka ilk önce emmesinde dikkat edilmesi lazimmis.. Ben büyük kızı dusurmustum yataktan oğlanın üzerinden de büyük kız geçti ilk doğduğunda.. Allah korumuş dikkat etmek lazım.. :KK43:
Tatlim emmede bir sorun olmamis cok sukur.. kiz kardesimden biliyorum gozleri filan kaymisti kiz kardesimin bayilmisti filan doktor uyutmayin demisti ve gecmisti simdi 18 yasina girdi dana :) benim ufaklikta aglamasinda bir sorun yoktu nefes alis verisindede, pek uzun surmedi aglamasi zaten, arkasindan komsuma indirdim soyledim durumu.. emmis uyumus uyanmis oynamis uyumus uc tur yapmis bunu tabi :)

Senin oglanla benim oğlan huy olarak ta benzito heralde :KK70: geçen ayaklarini bacağıma direye direye itti kendini ileriye ileriye gitti dönmeye de başladı essek
Ya dimi yaa :)) .. ben de bu arada 8 aylikken tahta merdivene tirmanip cikmisim evin bacasina.. dedemlerin koyunde gelisiyor bu olay bu arada :) annem tabi sok ahahaha

arkadaslar beeginizin vucudunu ne ile yikiyorsunuz? ben sanirim hata yapiyorum. sampuani hem vucud hem sac sampuani ama boynu kizardi. sabun olarak ne kullaniyorsunuz?

arkadaslar beeginizin vucudunu ne ile yikiyorsunuz? ben sanirim hata yapiyorum. sampuani hem vucud hem sac sampuani ama boynu kizardi. sabun olarak ne kullaniyorsunuz?
Ben ayrı bsy kullanmyrm Canm belki başka biseyden olmstr sonuçta sen sacini yıkarken yuzinede gelcek o sampuan

bende aynisini kullaniyorum.. sabun yakmazmi canim ya.. bebek sabunlari varsa ozel bilemicem ben sahsen kullanan hic duymadim :/

bende aynisini kullaniyorum.. sabun yakmazmi canim ya.. bebek sabunlari varsa ozel bilemicem ben sahsen kullanan hic duymadim :/
sebamed bebek sabunu falan var ya boyle kizarinca korktum acaba ondan mi kullansam diye. dr una sordum daha sik yikayin dedi. 2 gunde bir yikiodum artik hergun yikiycam. gecer insaallah...

Back
X