- 30 Ocak 2015
- 19.749
- 27.832
- 798
- 29
insallah canmben de dalin kullaniyorum asagi yukari ayni... insallah gecer.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canmben de dalin kullaniyorum asagi yukari ayni... insallah gecer.
sebamed bebek sabunu falan var ya boyle kizarinca korktum acaba ondan mi kullansam diye. dr una sordum daha sik yikayin dedi. 2 gunde bir yikiodum artik hergun yikiycam. gecer insaallah...
arkadaslar beeginizin vucudunu ne ile yikiyorsunuz? ben sanirim hata yapiyorum. sampuani hem vucud hem sac sampuani ama boynu kizardi. sabun olarak ne kullaniyorsunuz?
Bendede bondigo serüven ormanı var Canm ben memnunum sevyo benm oglan
Canim hangi marka olursa olsun muzikli olmasina dikkat et diger turlu dikkatlerini cekmiyor pek :)
evet canım yüzünü yıkar gibi gözlerinin üzerini şampuanla yıkaTam emin değilim sonuöta Her bebek farklıdır ama 4-5 gibi başlarlar sanırım. Ek gıdaya geçildiğinde dedtekli oturduklarına göre
Tabi içimizde inatçı bebeler olacaktır
Yüzümü yıkar gibi yani değil mi?
Biz de buyuduklerini hayal edip teselli buluyoruz tabi ki cok sukur insan cok seviyor ama çok da zor. Alt değistirmekten emzirmekten uyutmaya çalışmaktan gına geldi :))) ben de beşiz doğuranları düşünüyorum nasıl başa çıkıyorlar diye. Ne maddi ne manevi yönden yetişemiyor insan. O tanıdığın kişi gerçekten çok zorluk çekmistir ikiz çocuk zor ama daha da zoru onlardan baska evde çocuk olması. Bizde sürekli bir kişi büyük kızımın peşinden koşuyor. Geçen gün 5dk içinde yaptıklarını anlatayım önce ikizlerden birini uyatti ben onu alirken banyoya girdi çamaşır makinasının gozune deterjan koydu tabi yarısı dışarda. Ardindan da cifi yerlere bi güzel sıkmış yeni temizlemistim banyoyu. Ben orayı temizlerken depo gibi kullandığım küçük tuvalete girdi koca bir bidon çamaşır suyunu vileda kovasına boşalmış viledayi da icine daldirmis tuvaleti temizliyor sözde. Orayı temizlerken altına kakasini yaptı. Ve butun bunlar 5 max 10dk içinde oldu. Allah.tan annem de kv.m de evdeydi o sıra. Yoksa arada ikizler bi daha dayak yerdi hic bi fırsatı kaçırmıyor valla![]()
Ne demek canım elimden geldiğinde bildiğim birşeyse cevaplıyorumMaalesef burda yok cnm ama Kayseri'ye yakınım orda varmış, gittiğimde bakıcam teşekkür ederim
Tüm sorularıma içtenlikle cevap veren arkadaşım çooooooook teşekkür ederim
Canim 500ml suya 4-5 adet incir.. kaynara cikinca bir dakika bekle ve altini kapat.. biraz demlendikten sonra icebilirsinCanımkeryneia şu kuru incirli tarifi bana yazsana yaaa..dışarı cikcaz süt sağmam lazım deneyeyim bi.. :)))
canım benim bebeğimde aynı ya be yapacağız bilmiyorum aynı gün doğduklar huylarıda aynı benim kızımda gelen akşam ağlıyordu hep ağlıyor zaten babasının omzundaydı tişörtünü şapur şupur nasıl emiyor anlatamam ıslatmış iki dakikada çekti eşim hemen nasıl ağlıyor yırtıyor kendini omzuna alıyor emiyor susuyor sonra ben aldım emzirmek için itiyor ağlıyor sonra koluma aldım kolumu emiyor ama memeyi emmiyor halbuki saatlerdir açtı hala da emmiyor zorla emziriyorum 5 veya 10 dk onuda kusuyor şimdisevaba küstü galiba bakmıyor yüzüme hiç az önce burnunu temizlemeye çalıştım çok ağladı sonra konuşmak istedim bakmıyor banaDöver misin güler misin![]()
Alıyorum emzirmek için, ağzını mühürlüyor açmıyor bile.
Yatırıyorum yastığı emiyorhemde deli gibi aranarak.
Yarım saattir kısır döngüdeyiz.
Çocuk anasından da deli çıktı![]()
Allah yardımcın olsun zor valla öyledeCanim benimki koltuga oturur oturmaz anliyor tutuyorum tv izlesin diye ayakta izlemek istiyor ya sabr![]()
Napiyo ki bu ????Canim 500ml suya 4-5 adet incir.. kaynara cikinca bir dakika bekle ve altini kapat.. biraz demlendikten sonra icebilirsin![]()
Napiyo ki bu ????
Hemen denemem gerek :))))Süt yapıyor süt.. :)
benim kızımda öyle herşeyi ayakta yapıyoruz emmiyor çok zor onu bile atakta şarkı söyleyerek hoplatarak maksimum 10 dk emiyorCanim benimki koltuga oturur oturmaz anliyor tutuyorum tv izlesin diye ayakta izlemek istiyor ya sabr![]()
Onun işi oyuncaklarla oldugu icin müziği acmak hic aklima bile gelmemisti :)) cogunda vardir diye düsünüyorum benimkinde de var. Tiny love :)Evettt oyun halısı alanlar tavsiyeeee :) piyanolu nasıl bondigonun ?huzurunmeraklisi sen de o var degil mi? Müzikli bir şey istiyorum
demekkı bebısler cıplaklıgı sevıyor. Bızımkıde basyıyor yaygarayı banyo sonrası gıyınırken, sankı etını kesıyolarmıs gıbı cıglık cıglıgaAğız tadıyla forumu okuyup yazayım diye geldim, bizim zorla uyuyan bebişte sensör var galiba kıpır kıpır kıpırdanıyoumarım uyanmaz, bugün kolikliğimizin pik yaptığı meşhur Çarşamba, yeminle eşimin geleceği saati bekliyorum, evde tekken ağlama nöbeti çok geriyo beni
Bugün sabah 5 saat uyutmak için uğraştım, uyuyunca 1 makine yıkanan çamaşırları toplayıp yerleştirdim, 1 makine çamaşır yıkanmıştı, astım, 8 parça ütü yaptım, lcwnın sitesinden bebek giysileri sipariş verdim, biber doldurdum, pişiyo şu an, yanına da dünden sulu köfte kaldı, tamamdır, ev süpürülcek canım istemiyo, eşim gelince bebişi yıkıcaz, gene giyinirken ağlıcak, krize gircek, off puuff![]()
valla benımkı ıkı gune oturacak gıbıne zaman oturmaya başlayacaklar:)
Oyun halısı aldınız mi hanımlar alsam oyalanır mi acaba beni hiç bırakmıyor çünkü gündüz 1 saat ancak uyuyor yapışık bir şekilde akşam ediyoruz bu durumda olup bebeği halıda oynayan var mi
Ya kizlar oyun halisi diyosunuz da anliyolar mi minikler duruyorlar mi oyun halisinda.henüz kucukler ya ilgilerini cekiyor mu.ise yariyosa bende alayim.cunku benim ki beni oyun halisi etmis yok yok paspas etmis resmen ;(
Evettt oyun halısı alanlar tavsiyeeee :) piyanolu nasıl bondigonun ?huzurunmeraklisi sen de o var degil mi? Müzikli bir şey istiyorum
Kızlar. Oğlum kpin kucagindaydi öptü öyle bi agladiki morardi nefesi kesildi niye öyle yaptı ki nasil korktm ağlamak üzereyim
Benim bebeler cildirdi :$ aksam misafir vardi 3-4tane de cocuk bi benim buyuk kiz. En kuduruklari benimki surekli bagiris ciglik. Oyuncaklari paylasamazlar benimkisi caktirmadan alir pirrrr masalarin altina dar yerlere. Diger cocuklar bas bas bagirir aglar. Ve benim gurultuye karsi hassas ikizlerim misafir oldugu surece yorgunluktan uyuyakaldi yerine yatirdim 5dk sonra uyandi. Misafirler de 1saatligine geldi mubarek 11bucuktu gittillarinde. Kv zorlamasa (diger 2torunu getirdi birinin yarin okulu oldugundan zorladi yengemin korkusuna) kp daha oturacakti. Allah.tan onlar da misafirlerle kalkti uykusuzluktan sinirlenen bebeleri uyutmamiz nerdeyse 1i buldu. Hele birini sakinlestiremedim sinirden emmedi bile tum cabalar sonucu yaklasik yarim saat ayakta emdi kollarim koptu oturdugum an kiyameti kopardi. Az once ikisini de emzirdim biri hala kicagimda dalmasini bekliyorum hala dinlenemedim umarim yarin 7bucuga 8e kadar uyur hepsi
Eşim olmadığı zaman annem hep yanımda çok şükür. O da öğretmen yazın evde. Eylülde de büyük kız tüm gün kreşe gidecekOyy film sahnesi gibi hayatın var. Devamlı yanında biri olması lazım canım. En azından büyük kız biraz daha büyüyene kadar.
Ne demek canım elimden geldiğinde bildiğim birşeyse cevaplıyorum
Banyo içinde baştan aglayacak diye stres yapma. Sakin olmaya çalış. Çocuk şarkıları biliyormusun? Şarkı söyle ona komiklik yap şebeklik yap. Dudaklarını büzüştürerek sesler çıkar. Ben kırmızı balık gölde şarkısını söylüyorum bayılıyor![]()
İyi bari canım en azından o zaman daha rahat edersin inş.Eşim olmadığı zaman annem hep yanımda çok şükür. O da öğretmen yazın evde. Eylülde de büyük kız tüm gün kreşe gidecek