- 6 Ekim 2015
- 1.632
- 1.075
- 53
Aynen ya kizlar amma cimcime ciktibenim kızımda öyle herşeyi ayakta yapıyoruz emmiyor çok zor onu bile atakta şarkı söyleyerek hoplatarak maksimum 10 dk emiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya kizlar amma cimcime ciktibenim kızımda öyle herşeyi ayakta yapıyoruz emmiyor çok zor onu bile atakta şarkı söyleyerek hoplatarak maksimum 10 dk emiyor
Ay insallah yoksa ben bel agrisindan bayilicamAllah yardımcın olsun zor valla öyledebi an önce yürüseler de kendileri ayakta dursalar sıpalar
![]()
Benim esimde batmsin diye sakallarını kesiyoevet canım bandigo orman hayvanları piyanolu
benim bebişte uyumayanlardan ve sürekli etrafta beni görmek isteyen biri ama
biz cok sevdik karımız tok altımız temizse bi yarım saat ciyak ciyak oynuyoruz :)
bizim bey bıyıklı ve inadına oğlumuzun burnunu öpüyor
hemen oğlumun burnu kırmızı oluyor ve fena ağlıyor her defasında kızıyorum yapma diye ama anlamıyor
valla koluna bile sert vuruyorum yapmaaaaaa diye ama anlamıyor her defasında o bıyıklar batıyor
ayyy canımmm benim ya Allah kolaylık versin cok zor ikizler büyük kızın misafirler
şu anlayışsız insanlardan nefret ediyorum Allah ıslah etsin
38e çıkınca ver Canm ama gece yatmadan önce ben vermstm 37.7 felandi sanırım gece ateslenirse haberm olmazsa diyeMerhaba hanımlar, 2.ay aşısı yeni olduk bugün de ateşi kaç olunca ilaç vermrk gerek, şuan 37
Ben yaptrmcam yaa hamile kalırsam yaptırırım yineAmanııın benim tetanoz aşısı zamanım gelmiş yavvyaptırmak istemiyorum ama bir daha hamile kalsam yine yaptırmak gerekiyormuş dozlarımı tamamlarsam ömür boyu gerek yokmuş tamamlamam lazım. Ayy yine kolum ağrıyacak bebişle ne yapacagım bakalım.
![]()
Yok Canm emzikle ne alakası var ama uyurken niye emzik verysn ki benm ki emerken uyuyo mesela iyice dalana kadar bekliyorm emziği genelde gündüz kullanyrm uyanıkkenYa kızlar benim bebiş beş dakika emiyor bırakıyor ve üç saat öyle duruyor. Emzik yüzünden mi ki? Emziği sadece uyurken veriyorum aslında. Off ya hu
Ay canım Allah yardımcın olsun ikiz büyütmek çok zor hep bi ikizim olsun isterdm ama ikiz bebek bakablr miyim blmyrm :)Eşim olmadığı zaman annem hep yanımda çok şükür. O da öğretmen yazın evde. Eylülde de büyük kız tüm gün kreşe gidecek
Hahavalla benımkı ıkı gune oturacak gıbıKıpır kıpır yerınde durmuyo, yatagın bır kosesınden dıger koseye yuvarlanabılıyo, bır de cok agrasıf yandım ben
Sepamed di sanırım sabununuz
tesekkur ederim canlarDalin sabun ve uni baby şampuan
Ay maşallah seninki hepimizinkinden erkenci. benim bebek de yattığı yerden doğrulmaya çalışıyor bu aralar:)valla benımkı ıkı gune oturacak gıbıKıpır kıpır yerınde durmuyo, yatagın bır kosesınden dıger koseye yuvarlanabılıyo, bır de cok agrasıf yandım ben
Ya kızlar benim bebiş beş dakika emiyor bırakıyor ve üç saat öyle duruyor. Emzik yüzünden mi ki? Emziği sadece uyurken veriyorum aslında. Off ya hu
Amanııın benim tetanoz aşısı zamanım gelmiş yavvyaptırmak istemiyorum ama bir daha hamile kalsam yine yaptırmak gerekiyormuş dozlarımı tamamlarsam ömür boyu gerek yokmuş tamamlamam lazım. Ayy yine kolum ağrıyacak bebişle ne yapacagım bakalım.
![]()
Yok Canm emzikle ne alakası var ama uyurken niye emzik verysn ki benm ki emerken uyuyo mesela iyice dalana kadar bekliyorm emziği genelde gündüz kullanyrm uyanıkken
Evet herhalde aç olsa üç saat duramazdı. Büyüyorlar ve bazen biz bunu anlayamıyoruz. Bir de benim ilk çocuğum. İşte ana yüreği beş dakika yetmiyormuş gibi geliyor.Artık emme gücü byani çeneleri kuvvetlendi..5 dakika da zaten tüm vitaminini alıyor bebekler..bu yüzden de o 5 dakka yetiyordur..aç olsa durmaz emzikde fayda etmez..
Dilerim sizde faydasını görürsünüz kızlar :))Hemen denemem gerek :))))
canım benim bebeğimde aynı ya be yapacağız bilmiyorum aynı gün doğduklar huylarıda aynı benim kızımda gelen akşam ağlıyordu hep ağlıyor zaten babasının omzundaydı tişörtünü şapur şupur nasıl emiyor anlatamam ıslatmış iki dakikada çekti eşim hemen nasıl ağlıyor yırtıyor kendini omzuna alıyor emiyor susuyor sonra ben aldım emzirmek için itiyor ağlıyor sonra koluma aldım kolumu emiyor ama memeyi emmiyor halbuki saatlerdir açtı hala da emmiyor zorla emziriyorum 5 veya 10 dk onuda kusuyor şimdisevaba küstü galiba bakmıyor yüzüme hiç az önce burnunu temizlemeye çalıştım çok ağladı sonra konuşmak istedim bakmıyor bana
Sil baştan yine olacak amaBen yaptrmcam yaa hamile kalırsam yaptırırım yine![]()
Ay inş benimde ağrımaz en çok sol tarafımda taşıyorum sag koluma vurdurayım bariBen geçen yaptırdım valla oglandan aklima gelmedi ağrısı :))
Yaaa yardım edecek biri yok muAy insallah yoksa ben bel agrisindan bayilicam![]()