2016 Şubat Anneleri

Ah canım nasıl yanıyor nasıl acıyor. İçi semsert olmuş :mad: birde misafir vardı emziremedim sık sık.
durduğum yerde ağlamaklıyım :KK43: acıyor resmen:KK43:
Mastit de olmuş oldum yani:/
Tuzlu su sıcak bez ve iğne ucu işe delme işlemi yaptım önce sağdım sonra emzirdim ama açılmadı :KK43:

Dediğin gibi önce diğer göğsüm böyle acıylrdu ama göğüs ucuna bakmamıştım hiç. Belki de böyleydi oda. Onu iyileştirirlen buna olan oldu:KK43:

karincam karincam lahana yok başka bir önerin var mı:(
Krem vs :/

oğlumun kulaklarının arkası ve boynunun altı pişik olmuş :(
yıkadım güzelce kuruttum bepantol sürdüm inşAllah düzelir
halbuki kulaklarını ve boynunu sık sık kontrol ederdim :(

Ay kizlar ben enerji dusukluyunden olucem artik hep yasadigim biseydi evlenmeden oncede sonra da hamilelikte de uyumak isteyen biriyim surekli ama simdi ayakta dayanmakta gucluk ceker oldum bazen bayilicakmisim gibi geliyor kuzumda bana alismis annemde uyumuyor bi uyusua saatlerce bende uyurum ama nerde valla artik uyuyup uyanmak istemiyorum o derece yorgunum

Canım inan bana çocuktan çocuğa değişiyor alisma olayı. Benim ilk kizimda da annem ve kv.m aynı şeyi söylerdi yine de alırdım kucağıma ama benim kızım resmen rahatsız olurdu kucakta. Emip uyursa hemen kivranmaya baslardi birakinca rahatlar uyurdu. Ama simdiki ikizlerim sürekli kucak istiyor fazla alamadığım halde bunlar da kucakci. Belki de ilk kizim kucağa doydu istemiyordu bunlarda kucakta durmak yetmiyor ancak sıra geliyor 3 çocuktan.
Dediğin gibi canım kimi çocuklar kucak sevmez kardeşimde öyleydi. Ben bitane kucak meraklısıyla uğraşıyorm sende 2 tane var Allah kolaylık versin :/ bu arada cenaze durumu olursa gerçekten çok zor olacak ya keşke kv teklif etse senin gelmene gerek yok falan dese. Tek başına üstesinden gelmek zor olur senin için..
Bizde iki aylığa kadar aramıza alıyoduk ama ondan sonra alışır diye yatağında yatırıyoruz şimdi, ama nasıl içim gidiyo anlatamam.. Ben kucağımada almıyorum emzirirken, bileğim biraz sakatlandı yastığa koyuyorum enziriyorum yatıncada hooop yatağına :)
emzir bırak yapıyosun ne güzel. ben vaktinde ipin ucunu kaçırdım şimdi başa çıkamıyorum çoookk şirinler ama yaa heleki emerken gözlerimin içine bakıp gülümseyişiii aklımı çelmeye yetiyor :KK36:

Canım bnm hiç kesilmedi kanama 90 günlük bebeğim 90 gündür kanamam oluyor
90 gün can mı dayanır yaa. İlk defa duydum bunu. Acaba bünyeden bünyeye göre değişen bişey mi. Ben 25-30 gün kanama gördüm sonra 40a kadar akıntı ve leke şeklinde. 43 gün normal adet oldum. Sen de ara olsaydı adet derdik te arada girmemiş ki hiç

Canım inan bana çocuktan çocuğa değişiyor alisma olayı. Benim ilk kizimda da annem ve kv.m aynı şeyi söylerdi yine de alırdım kucağıma ama benim kızım resmen rahatsız olurdu kucakta. Emip uyursa hemen kivranmaya baslardi birakinca rahatlar uyurdu. Ama simdiki ikizlerim sürekli kucak istiyor fazla alamadığım halde bunlar da kucakci. Belki de ilk kizim kucağa doydu istemiyordu bunlarda kucakta durmak yetmiyor ancak sıra geliyor 3 çocuktan.
Ay benim oğlanda öyle. Ama sadece uyuyacagı zaman,emzirip az dalsın diye bekliyorum.ıkınıyormuş gibi gerim gerim geriniyor bırakıyorum yataga uyuyor :KK48:
Ama uyanıkken fıldır fıldır bakınmak istiyor. Kucakta adam gibi etrafa bakıyor. Hiçbişey yapmasam kucagımda abisini izlemekten zevk alıyor. İkinci çocukta bu avantaj var. Abi hareketli hareketli ortalıklarda dolanınca izlemekten zevk alıyor habire gülüyor abisine.. Bebek bile çocuktan anlıyor :KK51:
Kızlar bnm halen kanamam kesilmedi sinirim bozulur artık
Canım çok anormal bir durum başka bir doktora gitsen?

huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi canım benim oğlanında boynu pişik gibi oldu kıpkırmızı kabarmıştı. Önce sudocrem sürdüm popoyu iyileştiriyor orayı iyileştiri dedim. Evet kızarıklığı aldı düzeldi.Ama kızarıklık falan geçince kupkuru oldu. Benim oğlan zaten kuru ciltli.
Sonrada sebamed kremim var bebek losyonu. Onunla nemlendiriyorum vücudunu hep. Ondan sürdüm. Düzeldi.
Ben yüzüne boynuna kulak arkalarına hep sebamed sürüyorum. İşe yarıyor. :KK66:

oglumun balgami ve hırıltılısi var nasil usuttuysek:( dun doktora gittik antibiyotik ve balgam sokucu verdi geldik eve antibiyotiki bi verdik yavrumun midesi bosaldi sanki ne varsa kustu biraz sonra tekrar denedik yine ayni sekilde az evvel de balgam sokucu ilacla cok fena oldu napicam nasıl atacak minicik bebeğim bu balgami sizden var mi benzer sorun yasayan neler yaptiniz ?

Günaydın kızlar :KK54: bebeğimin özel bölgesi pişik olmuştu doktor nerisona c diye bi krem verdi geçirdi sandım iki gün sonra yine pörtledi şuanda tam pişik gibi değil kırmızılık geçmişte beyazlamış derisi gibi kenarlarında küçük kırmızı noktacıklar var şimdi bskn bskn direk sudocrem mi alayım desitin mor alıp geçtiğinde sudocremle korumamı yapayım?

Kızlar süt sağma makinenizin yıkanabilir aparatlarıni ne ile yıkıyorsunuz bulasik deterjanı ile olur mu? biberonuda deterjan ile yıkaSam kalıntı kalmaz mı acaba

Denedim canım elini sürekli ağzına sokup emme hareketi yapıyosa kaşınıo bunlar diyorum alıyorum pırasayı bi güzel alt damağında gezdiriyorum. 3 5 dk yetio genelde. Sonrası otur keyiflenmesini seyret. ☺
Aa çok şaşırdım ama doğal olması hoşuma gitti:) bu aralar sanki bebisimin dış kaşıntısi oluyor dediğin gibi dilini hep dış etine sürüyor sanki. sen denedin mı peki

Kızlar süt sağma makinenizin yıkanabilir aparatlarıni ne ile yıkıyorsunuz bulasik deterjanı ile olur mu? biberonuda deterjan ile yıkaSam kalıntı kalmaz mı acaba
Canım ben normal deterjanla yıkayıp kaynatıyordum hep şimdi yeni birşey öğrendim deterjan yerine karbonatla yıkayabilirmişiz ben dün karbonatla yıkayıp öyle kaynattım

Tatlim ben o kadar incelemiyorum, kendi bulasik sungeri var diger bulasiklarla yikadigimla yikamiyorum, normal deterjan kullaniyorum iyice duruluyorum sonrada siterilezator'a koyup islem bittikten sonra iyice kuruluyorum.. Bu kadar suredir bu sekilde yaptim oglumda bir SIKINTI gormedim..

biz bugün doktora gittik kalça filmimiz çekildi hamd olsun sıkıntı yok
kilo ve boyumuzda normal

yanlız oğlumun cilt hassasiyeti fazlaymış normalinden fazla kuruymuş ve cocukluk dönemine kadarda gitmeyecekmiş
cildi sürekli kızarıp 1 hafta bazen 1 ay durum gidecekmiş bu yüzden sık sık yıkamam ve nemlendirici sürmem gerekiyormuş
özellikle güneşten iyi korumalıymışım

Bepantol iyimi? Ben SebaMed kullaniyorum aninda kizarikligi aliyor

huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi canım benim oğlanında boynu pişik gibi oldu kıpkırmızı kabarmıştı. Önce sudocrem sürdüm popoyu iyileştiriyor orayı iyileştiri dedim. Evet kızarıklığı aldı düzeldi.Ama kızarıklık falan geçince kupkuru oldu. Benim oğlan zaten kuru ciltli.
Sonrada sebamed kremim var bebek losyonu. Onunla nemlendiriyorum vücudunu hep. Ondan sürdüm. Düzeldi.
Ben yüzüne boynuna kulak arkalarına hep sebamed sürüyorum. İşe yarıyor. :KK66:

bende şimdi sebamed bakacağım varsa seti falan komple alayım

biberon fırcası ve süngerimiz var ayrı
klasik bulaşık deterjanı ile yıkayıp kendi bezi ile kuruluyorum 2 haftada birde kaynatıyorum canım

canım iyi duruladığın sürece sıkıntı olmaz ben öyle yapıyorum sonrada kaynar suya atıp bekletiyorm bisüre.. pompa kısmını ama atmıyorum

biz bugün doktora gittik kalça filmimiz çekildi hamd olsun sıkıntı yok
kilo ve boyumuzda normal

yanlız oğlumun cilt hassasiyeti fazlaymış normalinden fazla kuruymuş ve cocukluk dönemine kadarda gitmeyecekmiş
cildi sürekli kızarıp 1 hafta bazen 1 ay durum gidecekmiş bu yüzden sık sık yıkamam ve nemlendirici sürmem gerekiyormuş
özellikle güneşten iyi korumalıymışım

bende şimdi sebamed bakacağım varsa seti falan komple alayım
Sampuani sabunu kremi falan sebamed ama ayri aldim setine rastlamadim

İstanbul A geldik..kayınvaldemi almaya carsamba izmire evimize.döneceğiz.. Oglum 9 gündür kaka yapmıyordu bugün fitil artik ceyrek ama hepsi degil en sonunda yaptı beline kadar..rahatladı valla ama neden yapmasi bu zamana kadar anlamadik valla..

Simdi bakıcam duruma göre normale dönerse problem yok ama yine dönene kadar yapmazsa doktora gideceğiz..

Bu arada kilom aldı basini gidiyor artık feci moralim bozuk..eşimde söyledi babam bile soyledi..kalça basen bacaklar feci durumda..boğazımı kesmem lazım spor yapmam lazım yoksa sonum kötü..

Hanımlar siz ne yaptınız kiloları basenleri kalçaları bacakları??bir öneriniz var mı??aciliyetinden hemde.. :(((((((

İstanbul A geldik..kayınvaldemi almaya carsamba izmire evimize.döneceğiz.. Oglum 9 gündür kaka yapmıyordu bugün fitil artik ceyrek ama hepsi degil en sonunda yaptı beline kadar..rahatladı valla ama neden yapmasi bu zamana kadar anlamadik valla..

Simdi bakıcam duruma göre normale dönerse problem yok ama yine dönene kadar yapmazsa doktora gideceğiz..

Bu arada kilom aldı basini gidiyor artık feci moralim bozuk..eşimde söyledi babam bile soyledi..kalça basen bacaklar feci durumda..boğazımı kesmem lazım spor yapmam lazım yoksa sonum kötü..

Hanımlar siz ne yaptınız kiloları basenleri kalçaları bacakları??bir öneriniz var mı??aciliyetinden hemde.. :KK43:((((((
Canim benimde bir 4 kilo fazlam var, hepsini vermistim geri aldim malum sut yapsin diye tatlilara saldirdim bir ara ahaha :))).. Valla tatlim bol su iciyoruz zaten, bol su, bol meyve (tatli yerine), unlu mamulleri kesicem ben yine kepekli ekmek devri basliyor :) .. onun disinda cokta zorlamicam seker ve unu kesince zaten kilo vermem lazim normal kosullarda :KK19:

Back
X