2016 Şubat Anneleri

Bu kocam acikmayan turden. Ama Ben Emziren anayımmm tabi ki acikacagim ama hicc orali degillllll uyuz ve ofiste oluncada yemek icin beyfendinin acikmasini bekliyorum

Gidip bakayim ne yiyebilirim

oglumun balgami ve hırıltılısi var nasil usuttuysek:KK43: dun doktora gittik antibiyotik ve balgam sokucu verdi geldik eve antibiyotiki bi verdik yavrumun midesi bosaldi sanki ne varsa kustu biraz sonra tekrar denedik yine ayni sekilde az evvel de balgam sokucu ilacla cok fena oldu napicam nasıl atacak minicik bebeğim bu balgami sizden var mi benzer sorun yasayan neler yaptiniz ?
Hangi ilaçları verdi de bu kadar kustu yavrucak canım ya merak ettim?

Kixlar ben hala adet filan olmadim.bebis 3aylik oldu.kanamam akıntı yok ama aadette yok.sizde durumlar nasıl

kızlar oglusumu sunnet ettırıcez de tavsıye edecegınız soyle soyle yap dıyebılecegınız bırsey var mı korkuyorum yahu
daha yenı duzene gırdık bıraz sunnet olunca eskısı gıbı olacak dıye endıse edıyorum :/

oglumun balgami ve hırıltılısi var nasil usuttuysek:KK43: dun doktora gittik antibiyotik ve balgam sokucu verdi geldik eve antibiyotiki bi verdik yavrumun midesi bosaldi sanki ne varsa kustu biraz sonra tekrar denedik yine ayni sekilde az evvel de balgam sokucu ilacla cok fena oldu napicam nasıl atacak minicik bebeğim bu balgami sizden var mi benzer sorun yasayan neler yaptiniz ?
Canım bnm bebeğim de hastalandı. İlaç verdi iki gün çok kustu. Şimdi geçti.. ilaca devam ediyoruz

kızlar oglusumu sunnet ettırıcez de tavsıye edecegınız soyle soyle yap dıyebılecegınız bırsey var mı korkuyorum yahu
daha yenı duzene gırdık bıraz sunnet olunca eskısı gıbı olacak dıye endıse edıyorum :/
Bende yaptirdim sünnet 40 çıkınca özelde profosör doktor yapti altan uyusturdular lazerle haletti ufak dikis atip sargı felan yapmadı acik birakti bezini bol bırakarak bagla dedi merhem verdi fitil verdi cok agrisi olursa diye ilk gün sakin uyuyarak gecirdi benimkisi 2.gun felaket üstüne bide gaz olunca :( 3.gun bisiyi kalmadi iyiki erken sünnet ettirdik

Alerjiden sebep Trio acde yi denedik.
Ben sağlık ocağının verdiğini kuşlanmaya başladığımda çok gazlanmıştı, ağlama nöbetine girmişti, sonra bir hafta vermedim tesadüf veya onun etkisi düzeldi.
Telden yardım aldığım bi alerji uzmanı d vit verme dedi ve carlson u al dedi. Bitkisel ve dokunmaz dedi,
Ama kendi doktorumuz trio acde yi önerdi. Bende ddenedim çünkü ben sıvıyağdan şüpheleniyorum. D vit yağda çözülüyor zaten.
Aslında mısırdan, . Yağlarda karışım olduğu için sıvıyağ dokunuyor gibi.
Kakası kanlandı :/ ve ağlama nöbetine döndük...

O manevralar sonradan kazanılıyor ama :KK66:
Ben şuan çok rahatım. Evet merdivenden inmek çok zor. Rampamız var ama resmen dik dimdik :p
Onu da anakucağını önce çıkarıyorum sonra ayak kısmını indiriyordum başta. Tabi hiç pratik olmuyordu. Şimdi ineceğim tek basamaklardan arkamı dönüp iniyorum.
Hemen hemen her gün çıkıyoruz. Havaya bağlıyız tabi :)

Ayy maşallah canım ne güzel sık sık çıkıyormuşsunuz valla burda havalar pek iyi değil biz evde bunalıyoruz resmen

ben yatarak emziriyorum daha çok :KK48: çok rahat oluyo..kız uyur emerken diye yattığım yerde emziriyorum bi bakıyorum ben uyumuşum içim geçmiş kız ise bana abkıyo:KK48::KK48::KK48:

Yatarak emzirmek zararlı diye duydum, bebeğin kulağına süt kaçıp enfeksiyona sebep olabilirmiş

Canim benimde bir 4 kilo fazlam var, hepsini vermistim geri aldim malum sut yapsin diye tatlilara saldirdim bir ara ahaha :))).. Valla tatlim bol su iciyoruz zaten, bol su, bol meyve (tatli yerine), unlu mamulleri kesicem ben yine kepekli ekmek devri basliyor :) .. onun disinda cokta zorlamicam seker ve unu kesince zaten kilo vermem lazim normal kosullarda :KK19:
Valla seni okuyunca bi rahatlık geliyo bana, pozitif enerji yayıyosun ekranıma:)) benim de 6 kg fazlam kaldı ben de şeker ve hamurişini azaltmalıyım ama nasıl olacak bilmiyorum :(

Kixlar ben hala adet filan olmadim.bebis 3aylik oldu.kanamam akıntı yok ama aadette yok.sizde durumlar nasıl

Aynıyız canım, ben de olmadım, hatta ne farkettim biliyo musun, çok affedersin evde ped bile kalmamış hepsi lohusalıktabitmişti, bendeki rahatlığa bak ya, töbe töbe :) yarın hemen ped aldırayım eşime

sadevehuzurlu sadevehuzurlu canım nasılsın :)bebegın nasıl
ben bayadır gıremedım foruma yetısmekte zorlanıyorum bı de annemlere gıttım falan
hayat normale donuyor sankı yavastan :)
<3

Selam canım evet özledim seni, ben yırgunum ama iyiyim, bebek de iyi, gazı olmasa daha iyi olacak da hayırlısı.. Ağlama krizlerine de uykusuzluğa da anneliğe de alıştık artık, canları sağolsun da, musab nasıl, sen nasılsın? Hayat da nırmale dönüyo sanki evet, artık düzenimiz yavaş yavaş oturuyo ya da düzensiz hayata adapte oluyoruz :))

Kızlar 4 NUMARA BEZe geçmek için çok mu erken? Hiç sıkmasın, bol bol takayım diyorum, siz 3e mi devam ediyorsunuz?

Ayy maşallah canım ne güzel sık sık çıkıyormuşsunuz valla burda havalar pek iyi değil biz evde bunalıyoruz resmen

Yatarak emzirmek zararlı diye duydum, bebeğin kulağına süt kaçıp enfeksiyona sebep olabilirmiş

Valla seni okuyunca bi rahatlık geliyo bana, pozitif enerji yayıyosun ekranıma:)) benim de 6 kg fazlam kaldı ben de şeker ve hamurişini azaltmalıyım ama nasıl olacak bilmiyorum :KK43:

Aynıyız canım, ben de olmadım, hatta ne farkettim biliyo musun, çok affedersin evde ped bile kalmamış hepsi lohusalıktabitmişti, bendeki rahatlığa bak ya, töbe töbe :) yarın hemen ped aldırayım eşime

Selam canım evet özledim seni, ben yırgunum ama iyiyim, bebek de iyi, gazı olmasa daha iyi olacak da hayırlısı.. Ağlama krizlerine de uykusuzluğa da anneliğe de alıştık artık, canları sağolsun da, musab nasıl, sen nasılsın? Hayat da nırmale dönüyo sanki evet, artık düzenimiz yavaş yavaş oturuyo ya da düzensiz hayata adapte oluyoruz :))
Benim sıpa da tam bir gazman :)))
Hergun dışarı çıkıyoruz evde durmak istemiyor
Bi günü bi gününe uymuyor.bugün usluysa yarın uyumaz :) ama yinede çok tatlılar değil mi annelik böyle birseymis

I ISIK27 canim benimkide hasta oldu. Burun akmasi, hirilti, yesil balgam, hapsirma. 1 haftadir boyle. Git gide hafifliyor.
İlac kullanmadim. Kendi kendine yensin bagisikligi guclensin. Zaten antibiyotik cok zararli. Anne sutu en iyisi

Ben de 2 gun once yaptirdim doktorunu iyi sec canim o sana soyleyecek zaten yapacaklarini. Oncesinde yapilacak bisey yok zaten.

Kızlar 4 NUMARA BEZe geçmek için çok mu erken? Hiç sıkmasın, bol bol takayım diyorum, siz 3e mi devam ediyorsunuz?
Biz 2deyiz daha. Ama depomuzdakiler bitsin 3 aliriz. Ilk kizim 2yasinda tuvalet egitimini alana kadar 3 kullandi. Hic 4e gecmedik. Ama bebekten bebege degisir kiminin poposu büyük boyu uzun olur 4e çabuk gecersin bi de kullandigin bez markasina da bağlı.

Back
X