- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Ben daha 2 kullaniyormKızlar 4 NUMARA BEZe geçmek için çok mu erken? Hiç sıkmasın, bol bol takayım diyorum, siz 3e mi devam ediyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha 2 kullaniyormKızlar 4 NUMARA BEZe geçmek için çok mu erken? Hiç sıkmasın, bol bol takayım diyorum, siz 3e mi devam ediyorsunuz?
antibiyotik macrol du sanirim putur putur bi ilac süt icen cocuk tabi kabul etmez onu balgam sokucu de asist onu icince de agladibbaya kuzumHangi ilaçları verdi de bu kadar kustu yavrucak canım ya merak ettim?
ilaci icince mi kustu canim yoksa hasta diye normalde de kusuyor muydu benimki ilactan dolayi kustu.Canım bnm bebeğim de hastalandı. İlaç verdi iki gün çok kustu. Şimdi geçti.. ilaca devam ediyoruz
geçmiş olsun canim ya küçücükler icim gidiyor o hirladikca ben de ilac kullanma taraftarı degilim ama esim sagolsun cok pimpirik ya daha da artarsa ya gecmezse diye ilaci dayiyor çocuğa ama antibiyotik vermicem cok kötü oldu kuzum
Normal de canım kusur ama o kadar çok kusmazdı. İlaçtan dolayı çok kustu. Şimdi kusmuyor canım. İlacı içtik ten sonra her emmede kustu. Bnm bebeğim gazı olduğunda ya da çok emdiği zaman kusardı. Ama ilacı içtiğindeki kusması farklıydı. Ne kullanıyor canımilaci icince mi kustu canim yoksa hasta diye normalde de kusuyor muydu benimki ilactan dolayi kustu.
Canım ciğere inmesi daha kötü bizde 5 gün antibiyotik kullandık. Bende istemezdim ama mecbur kaldım. Bn hırıltı dan çok korkuyorum bn hastalandım içmedim döşümde ki hırıltı arttı. Astıma çevirdi. Şimdi astım hastasıyım.geçmiş olsun canim ya küçücükler icim gidiyor o hirladikca ben de ilac kullanma taraftarı degilim ama esim sagolsun cok pimpirik ya daha da artarsa ya gecmezse diye ilaci dayiyor çocuğa ama antibiyotik vermicem cok kötü oldu kuzum
Ayy benimki de oyle disariya bayiliyor.bugun akşama kadar disardaydk.eve gelmk istemiyor resmen.arabaya bayliyor.kirmizi ışıklara sinir oluyor ama:))Benim sıpa da tam bir gazman :)))
Hergun dışarı çıkıyoruz evde durmak istemiyor
Bi günü bi gününe uymuyor.bugün usluysa yarın uyumaz :) ama yinede çok tatlılar değil mi annelik böyle birseymis
Cnm bizde 2 kullanıyoruz daha.4 cok buyuk olur ya.taşar bence kakasi filanKızlar 4 NUMARA BEZe geçmek için çok mu erken? Hiç sıkmasın, bol bol takayım diyorum, siz 3e mi devam ediyorsunuz?
Cnm hangi bez bebeğin kaç kiloCnm bizde 2 kullanıyoruz daha.4 cok buyuk olur ya.taşar bence kakasi filan
Cnm bende kraft london aldim baston ama arkaya yatiyor tam.ustelik hafif ve kullansli.e bebekten aldik indirimdeydi 20 gun filan oldu.350 ye aldik.tavsiye ederimkızlar bana bebek arabası önerebilirmisiniz
şimdi biz kanguru aldık ama kullanmak için erken ve sürekli onda zor olur
birde kuzenim bana yurt dışından baston bebek arabası yolladı ama arkaya yatmıyor malesef
arkaya yatan pratik hafifbi bebek arabası almak istiyorum ama istediğim model yok siz hangisini kullanıyorsunuz
Prima cnm bebegim 6 kilo simdiCnm hangi bez bebeğin kaç kilo
Cnm bende kraft london aldim baston ama arkaya yatiyor tam.ustelik hafif ve kullansli.e bebekten aldik indirimdeydi 20 gun filan oldu.350 ye aldik.tavsiye ederim
Bebeginin boyu uzun demekki yada bana küçük geliyo dok bir numara bez tek diyince hep kaygilaniyorum sikiyo diyePrima cnm bebegim 6 kilo simdi
Kızlar 4 NUMARA BEZe geçmek için çok mu erken? Hiç sıkmasın, bol bol takayım diyorum, siz 3e mi devam ediyorsunuz?
Benim kizim 3mart doğumlu arada sizlere de misafir oluyorum bilgilenmek için benim kızıma sanki bezi küçük geliyo 3numara prima kullanıyorum bugün 4 numara aldım bakalım kullanmadım nasıl olacak birde cocuk ortapedi dok bana hep bir numara bez kullan dedi kalca cikigi olmasın diye bu arada 6 kilo civarı
Supermis fiyat hemen al derim ayri ayrilikta aldigimda paha gelmisdi banaseti varmış,
şampuan , sabun, bebek yağı ve pişik kremi 74 liraymış
Bezin izi cikiyo poposuna ondan panik oldum dahada evde 3numara bezim var olmadi birazdaha devam ediyimbiz 5.500 kiloyuz ve 3 numaralı beze daha bu sabah gectik, yapısal olarak senin bebek nasıl bilmıyorum erken gibi
2 numara kullanıyorum bende 5170 gr di bugün ağırlığı elimde aylık paket bez var bitince 3 numaraya geçeceğim o zamana 6 kılo olur zatenKızlar 4 NUMARA BEZe geçmek için çok mu erken? Hiç sıkmasın, bol bol takayım diyorum, siz 3e mi devam ediyorsunuz?
Canım büyük bez kulanmak iyi degilki bacak aralarından hep sızar iç badisi hep nemlenir. Bacakları sıktığında bir büyük beze geçersinKızlar 4 NUMARA BEZe geçmek için çok mu erken? Hiç sıkmasın, bol bol takayım diyorum, siz 3e mi devam ediyorsunuz?
Yok sigortadan ötürü fark ödedik, kontrol dahil 60 lira verdik canım..Asi parasini aldi mi sizden
Esim 150 lira vermis. Baya pahaliymis.