- 12 Ocak 2015
- 283
- 257
- 33
- 42
Valla saat başı mi tam bilmem ama sık emiyorBende çok takıyordum. Saat başı mı emiyor bebeğin bnm ki ne zaman saat başı emse yeşil kaka yapıyor
Alıştım artık hep yeşil ona alıştık üstelik bide mukus lu o korkutuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla saat başı mi tam bilmem ama sık emiyorBende çok takıyordum. Saat başı mı emiyor bebeğin bnm ki ne zaman saat başı emse yeşil kaka yapıyor
Nasıl ya? Sakin ol canım.su bi otur kendine gel.daha sonra eşin ile eğer büyümiceni düşünüyosan paylaş ve o konuşsun.Suan dinirden cildirmak uzereyim komsum bi kopek yuzunden cocuklarimi dovmus birinin boynunu sıkmıs elim ayagim titriyo sinirden yaa allahin cezasi adam
Suan dinirden cildirmak uzereyim komsum bi kopek yuzunden cocuklarimi dovmus birinin boynunu sıkmıs elim ayagim titriyo sinirden yaa allahin cezasi adam
nasıl ya dövmus şoktayımSuan dinirden cildirmak uzereyim komsum bi kopek yuzunden cocuklarimi dovmus birinin boynunu sıkmıs elim ayagim titriyo sinirden yaa allahin cezasi adam
Suan dinirden cildirmak uzereyim komsum bi kopek yuzunden cocuklarimi dovmus birinin boynunu sıkmıs elim ayagim titriyo sinirden yaa allahin cezasi adam
canım zincoda etil alkol var yazıyor ben iki gün verdim sonra korktumBence tattirmayla çok ilgisi yok büyük kızıma bebek eksiyi yiyemez bi daha elimden bi şey almaz diye tattirmadim ekşiye bayılıyor lavaşa nar eksisi sıkıp yiyor :)))
Biz de en son sab.a gectik ama geri zinko aldircam zinco.da daha rahatlardi sab iyi gelnedi bize. Gaz yapan yiyecekleri ben de korkuma pek yiyemiyorum ne zaman yesem 1 gün icinde bebekler felaket gazlı oluyor
bilmiyorum canım ya kulağına süt kaçmasıda olabilirmiş genizden kuzım emmiyor diye çık şey denedim kucağımda hoplatarak emzirmeye çalışıyordum belki de o zaman olmuşturbelki başka bi durumdan dolayı olmuştur orta kulak iltihabı canım. ay Kıyamam umarım çok ağrımıyordur insanın içi gider ya.
kendini kötü hissetme canım emzik olayında çok pişmanim demişsin ama sırf süt emsin diye neler neler denemissin bebeğin şanslı :)bilmiyorum canım ya kulağına süt kaçmasıda olabilirmiş genizden kuzım emmiyor diye çık şey denedim kucağımda hoplatarak emzirmeye çalışıyordum belki de o zaman olmuştur
Esime soyledim sonucta kasimdaki bi erkek dedim biraz bagirdim flan ama esim sen karisma ben konusurum diyor ama sinirimi yenemiyorumEğer çok sinirliysen ve hakkını aramak istiyorsan arada normal komşu iliişkisi yoksa (bence varsa bile) hastaneden darp raporu alıp karakola müracat et.
Ne demek senin kıyamadığın öocuğu dövmek![]()
Bende soktayimmnasıl ya dövmus şoktayım
Ciddi degil ama sonucta kimsenin dovmeye hakki yok bi kopek icin yavrularima vurmus kopekte can tamam ama kopegine soz dinletemedi diye benim cocuklarimin ne sucu varNe hakla yaaa( ne yapmış olurlarsa olsun
( sakin ol canım. Çok ciddiyse mutlaka şikayette bulun..
Konustum esimle o da sinirlendi konusurum ben dedi ama hic tatmin olmadimNasıl ya? Sakin ol canım.su bi otur kendine gel.daha sonra eşin ile eğer büyümiceni düşünüyosan paylaş ve o konuşsun.
Ciddi degil ama sonucta kimsenin dovmeye hakki yok bi kopek icin yavrularima vurmus kopekte can tamam ama kopegine soz dinletemedi diye benim cocuklarimin ne sucu var
Canim bizim cocuklar apt onunde oynuyorlardi yanlarina ufak bir kopek geliyor sonra da komsunun kopegi geliyor bizim cocuklara o kopegi alin caminin avlusuna birakip gelin diyor yanindaki arkadasi neden biz goturuyoruz nasil goturelim diyuor sonra kendi kopegini cagiriyor diger kopegin yanindn ayrilmayinca bizim cocuklari kovaliyor buyuk ogluma cekpas sapiyla vurmus digerininde bogazindan tutmus o sinirle bagirip cagirdim arkasindan ama umursamadi ya anlamadigim bu cocuklarin burda kabahati neKesinlikle öyle canım...ama sakın ol sen. Bilmiyorum neler oldu ama esin sakın konusabilirse iyi olur. Yoksa şikayet edersiniz.
Gündüz uykuları 15 dkyı geçmez. O yüzden ne yemek yapabiliyorum ne bi şeyBenimki gündüz 1 1 buçuk saat uyanık kalıyor. Sonra cok fwna arıza yapıyor. Yarım saat kadar şekerli yor. Uyaninca emiyor yine. 1 saatten fazla uyanık duramıyor pek. Uyumalarimiz hep sallamali ama. gündüz uykusnda hiç Hayır yok. Seninki gündüz napiyor
İnşallah dediğin gibidir canım. Aç olmasın da gerçi maşallah kilo alımında sıkıntı yok ama yine de korkuyorumCanim bebeğin biyolojik saatini tamamlamıştır gece uykusu düzgün olunca çişi de gelmez aynı yetişkinler gibi
Canım endişelenme benim bildiğim üşütünce öyle oluyor ama doktorun dediği gibi ateş ve kilo artımında problem yoksa niye endişeleneceksin ki.. BelkiKızlar moralim çok bozuk Allah rızası için bana bi akıl verinkızım 3 haftadır hep yeşil kaka yapıyor üstelik de mukus lu Dr diyor normal kg alımı ii Ateş yok diyor ama net den okudum alerjik mis kafam iice karıştı
Sizin bebeklerde yeşil yapıyormu
Dr dedi ki bağırsak da ki ii mikroplardan dır tam çalışmıyordur diyorlar
Sürekli seli de akiyor ama dış yok
Sadece anne sütü veriyorum..
3 aylik şimdi