2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Evet o süreçte cok yipratici geçen haftaki bekleyişimi hatırlıyorumda ayy cok fenaydi . Beşinci gün ne zaman canim . Transferin olup bitecek burda anlatacaksin icini ferah tut

İçim de bir sıkıntı var Allahım hayır etsin inşallah bu süreçte 500 yasin dağıtsaydım diyorum ama 500 yasini Bi kere okuyabiliyorsun kaldı 499 kişi nerden bulayım ben Bunu yapmadığım için üzgünüm bir hatmi zor dağıttım sen neler yaptın yada yaptın mı

Evet o süreçte cok yipratici geçen haftaki bekleyişimi hatırlıyorumda ayy cok fenaydi . Beşinci gün ne zaman canim . Transferin olup bitecek burda anlatacaksin icini ferah tut
Beşinci güne giderse perşembe günü oluyor Allahım ne olur gitsin

Bide eşime canım sıkıldı olmazsa bi daha tedavi olmak istemiyır muş herkesin çocugu mu varmiş falan filan dedi istersen boşan dedi bide buda beni üzdü

İçim de bir sıkıntı var Allahım hayır etsin inşallah bu süreçte 500 yasin dağıtsaydım diyorum ama 500 yasini Bi kere okuyabiliyorsun kaldı 499 kişi nerden bulayım ben Bunu yapmadığım için üzgünüm bir hatmi zor dağıttım sen neler yaptın yada yaptın mı
Ben kendim okumaya çalışıyorum ne okuyabiliyorsam. Meryem suresi okumaliyiz aslinda canim.

Bide eşime canım sıkıldı olmazsa bi daha tedavi olmak istemiyır muş herkesin çocugu mu varmiş falan filan dedi istersen boşan dedi bide buda beni üzdü
Ya bu asamada ne olur konusmayin şöyle şeyler. Bozmayin moralinizi iyice. Tam tersi destek olmaniz lazim birbirinize. O daha hassas demekki şu an, böyle uç şeyler soyleyebiliyo. Sen idare et canım hiç üstüne gitme

Ya bu asamada ne olur konusmayin şöyle şeyler. Bozmayin moralinizi iyice. Tam tersi destek olmaniz lazim birbirinize. O daha hassas demekki şu an, böyle uç şeyler soyleyebiliyo. Sen idare et canım hiç üstüne gitme
İşte bu erkekleri anlamıyorum yahu hertürlü iğneyi ilaçları alan benim sana ne oluyor Bitane bişey veriyorsun alt trafı o zoruna gidiyor kendini çok iğrenç hisediyormuş flan filan afff Allahım afff

Sizlerin test sonucu yaklaştıkca ben heyecanlanıyorum siz benden öndesiniz maşallah Olucak ya olucak içimde. Öyle bir ses geliyor

Az kalmış aramızda pek bişey yok peki sizin kaç embriyo . Burda seni anlayan insanlar olunca bekalar guzel çünkü sanki beni hiç kimse anlamıyor anca sizler anlarsınız
Evet canim ayni sıkıntılari gerginlikleri yasadigimiz icin birbirimizi cok iyi anlıyoruz .yaşamayan biriyle bu konular konusulmuyo..iki embriyo kondu heyecanla bekliyorum. .

Az kalmış aramızda pek bişey yok peki sizin kaç embriyo . Burda seni anlayan insanlar olunca bekalar guzel çünkü sanki beni hiç kimse anlamıyor anca sizler anlarsınız
Anlamazlar canım nerden anlasın yatıyolar kalkıyolar hoppp çocuk oluyor nerden bilcekler ne yaşadığımıız ben son zamanlarda çok baskı hisediyorum bNa güzel dilekte de bulunmasınlar bir toplum da ay seninde olsun inşallah şunu yaptın mı bunu yaptın mı demeleri gecenlerde yaslı bır teyze mevlutteydım herkesin içinde doktora gidiyor musun dedi cahilliğine versem ne olur ki canımı acıtıyolar

Evet canim ayni sıkıntılari gerginlikleri yasadigimiz icin birbirimizi cok iyi anlıyoruz .yaşamayan biriyle bu konular konusulmuyo..iki embriyo kondu heyecanla bekliyorum. .
Kesinlikle dunyanın sonu mu senden önemli mi tabi herkesin tuzu kuru ya öyle rahat konuşuyorlar.benim içim yanıyor ya olmazsa diye kafayı yücem ve en yakının bile anlamıyor çok zor gercekten

Back
X