2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Oyle ama buyuk bi yikim olur ya icim cok tuhaf kizlar tutmazsa ikinci denemeyide uzun bi sure yaptiramam maddi manevi cokmus durumdayim sknti ? Tane degilki canim be
haklısın canım gerçekten maddiyatı da maneviyatı da çok etkiliyor ama umarım ayçacığım gönlündeki olsun isteyen herkesin Mevlam çabalarını boşa göndermesin inşallah .:)

Canm senı umutlandrmak gibi.olmasn ama.eltmnde 2 gün.lekelenme oldu bebek tutunms ondan bak şimdi hamile Gayet de guzl gecyo hamileligi stres yapmyn kızlar Relax oln lütfen anlyrm zor durm maddi manevi çöküşteyz ama naplm bizimde kadermz buymus
Cevabın için çok sağol canim psikolojikmen iyi değilim ama Rabbimden umudu da kesmek istemiyorum. Hayırlısı ile hepimizin pozitif olur inşallahhhh

inşallah adet değildir canım zaten adet ağrısına benzemesi normal adet zamanın olduğu için vücudun normal refleksi o az miktar kanama lekelenme yada pembe akıntı olması normalmiş kanama miktarı artarsa işte normal olmayan o inşallah senin ki tutunma kanamasıdır kaçıncı gündü bugün ..
İnşallah can. Bugün transfer gününü saymazsak 7.gün işte senle aynı canım

Cevabın için çok sağol canim psikolojikmen iyi değilim ama Rabbimden umudu da kesmek istemiyorum. Hayırlısı ile hepimizin pozitif olur inşallahhhh
aysegülse inşallah zeynep arkadaşın dediği gibi tutunmadır inşallah ama strese sokma ağrıda artar kanamada pozitif düşünmeye çalışalım evet şuan kötü hissediyorsun yıkım gibi ama belki tutunmadır bide bugün sen işe başladın belki farkında olmadan yoruldun bünyen zaten zayıf sen yanlış hatırlamıyorsam zayıftın göbek yoktu .:)

Sağol canım inşallah ama Benim umudum kalmadi. Benim adetimden iki üç gün önce leke gelir ve ağrı başlar. Bugün sabahtandir ağrım var ve leke geldi. Hamilelik belirtisi olduğunu düşünmüyorum çünkü ben adetimi biliyorum her ay olduğu gibi tam gününde geldi leke. Çok kötüyüm bugün umut heves kalmadı: (
Kotu dusunme canim tutunma kanamasi oluyormus belkide tutundu pitircik.d.r ara bence icin rahatlasin canim benim

yaa çok sevindim inşallah ikimiz de güzel haberlerimizi buradan paylaşırız inşallah çok güzel sonuçlar alırız inşallah bekleyen isteyen herkes alsın..
kızlar kaç emrıo konuluyor yasal olan 1 ama doktorunuz soruyor mu kaç istıyorsunuz dıe

kızlar kaç emrıo konuluyor yasal olan 1 ama doktorunuz soruyor mu kaç istıyorsunuz dıe
Bana 1 tane konuldu ben biraz arastirdim 35 yas ustu olunca 2 embiriyo direk transfer ediliyormus ama 35 yas altiysan 1 tane transfer ediyolarms benim duyumum boyle canim

Bana 1 tane konuldu ben biraz arastirdim 35 yas ustu olunca 2 embiriyo direk transfer ediliyormus ama 35 yas altiysan 1 tane transfer ediyolarms benim duyumum boyle canim
CEVAP VERDIGIN ICIN COK SAOL CANIM ASLINDA BIR DHA IYI AMA TUTMA SANSI IKI DE DAHA FAZLA BENDE DEDİĞİN GİBİ DUYDUM AMA IKI KOYDURANLARDA VAR ONLAR NASIL KOYDURUO DOKTOR SORUYORMUDUR Kİ

CEVAP VERDIGIN ICIN COK SAOL CANIM ASLINDA BIR DHA IYI AMA TUTMA SANSI IKI DE DAHA FAZLA BENDE DEDİĞİN GİBİ DUYDUM AMA IKI KOYDURANLARDA VAR ONLAR NASIL KOYDURUO DOKTOR SORUYORMUDUR Kİ
Bana ikiz varmi ailede die sorulmustu ben bitane olsun saglikli sihatli olsun demistim

Asegulse nasilsin canim arayabildinmi d.runu ?
Yok canım aramadim. Zaten doktorumun niye diyeceğini az buçuk tahmin edebiliyorum. Daha erken diyecek test gününü bekle diyecek eminim. Çünkü demişti adet bile olsanız testinizi yapın diye. Aramaya gerek yok canım. _tangled_ _tangled_ canım doğru hatirliyorsun zayıfım :( Bakalım ya hayırlısı olsun test gününü bekleyeyim

Back
X