2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Öncelikle günaydın arkadaşlar cnm sorun çıkmaz inş ama dediklerin rahim hazır olması kist olmaması yeterince kalın olması çok kalın ve ince olmaması rahim de su toplanması ama içini ferah tut olmaz inş cnm

Yumurtalar toplandı ama rahim çalışmaya devam ediyor cnm telaşlanma geçmiş olsun.

Ayşegülse nasılsın com.durum ne?lekelenme geçti mi
Ayşegülse biz seninle aynı gün transfer olmuştuk bizim ki 20 de senin ki neden 23 farklı o nedenle üzülme lekelenmeye ve senin iğnem de farklı idi içini ferah tut bebişlerin seninle inş com

aceba dıyorum mart ayına kadar soğan kuru mu yapsam :) :) kıstı falan engellesın dıye :)

Inşaallah canım. Evet burasi harika. İyiki üye olmuşum sizlerdr harikasiniz.
Dört gün var daha yani olsun ne yapalim sabredicez . Benimde yedi gün var

Ayşegülse biz seninle aynı gün transfer olmuştuk bizim ki 20 de senin ki neden 23 farklı o nedenle üzülme lekelenmeye ve senin iğnem de farklı idi içini ferah tut bebişlerin seninle inş com
Leke dün geceden beri yok sancı devam ediyor canim. Yok yok benim ayın 23 değil 20 'si test. 23 şubat kun feyekun arkadaşin

İlahi çiçek zaten öyle birşey olursa doktorun ilaç yazar ama büyük ihtimal temizdir
İlahi çiçek zaten öyle birşey olursa doktorun ilaç yazar ama büyük ihtimal temizdir
ters bır durum hıssetmıyorum kendımde gercı ne yapayım ıste kaç ay bekledım 15gun daha bekleyemıorum muayene ıcın tez canlılık benı oldurur :)

transferden sonra rapor mu verıyorlar. ben calısıyorum kaç gun rapor verıyorlar bu ıslem ıcın.

Kızlar günaydın, nasılsınız bugün,benim cumartesi transferim yapılmıştı,arada karnımda batmalar oluyo siz de de oluyor mu test günüm 23 şubat,test gününden önce test yapan var mı?

İ
Kızlar günaydın, nasılsınız bugün,benim cumartesi transferim yapılmıştı,arada karnımda batmalar oluyo siz de de oluyor mu test günüm 23 şubat,test gününden önce test yapan var mı?
İlk günler ben de de olmuştu canım sonra geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…