- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
Yok ya o kadar dayanamam ki :) kendimi yormuyorum zaten canım çok çok sağolunBencede iyi yapmissin gitmemekle canim yat dinlen
Öyle yapıyorum canım çok sağolBencede iyi yapmissin gitmemekle canim yat dinlen
Yok canım okadar dayanamam ama kendimi hiç yormuyorum çok çok sağolİyi yapmışsın cnm test sonucuna kadar gitme
OOO COK GUZELMIS. :) BEN OZEL BIR SIRKETTE MUHASEBECIYIM VE TEK BASIMA ÇALIŞIORUM SITRES BENIN IKINCI ADIM OLDU VE ARTIK GÜCÜM KALMADIGINI HISSEDIYORUM BIRDE IS YERIM MECIDIYEKOYDE VE BEN ESENLER TARAFINDA OTURUYORUM HERGUN TRAFIK ITIS KAKIS GELIYORUM EVE BU DONEMDE BENDE RAPOR ISTESEM IYI OLUR SANIRIM .Rapor da sorun olmuyor sen kendini nasıl hissediyorsan istediğin kadar veriliyor
Normal canim benimde kasiklarda agrim var.benim persembe gunu test gunum ama evde yapmadim canim aklimdadm gecio ama yapmiyorumKızlar günaydın, nasılsınız bugün,benim cumartesi transferim yapılmıştı,arada karnımda batmalar oluyo siz de de oluyor mu test günüm 23 şubat,test gününden önce test yapan var mı?
Perşembe cnm yaKızları merhaba.nasılsınız?yok mu test gunü gelen bizi bi sevindirsin
Ben hic iyi degilim bugun asiri bi halsizlik var neden bilmiyorum.sen nasilsin canim persembe test gunum benim.Kızları merhaba.nasılsınız?yok mu test gunü gelen bizi bi sevindirsin
Ben de de var canım ya hiç hareket etmek istemiyorum hiçbirşey de hissetmiyorum bakalım hayırlısı nasipBen hic iyi degilim bugun asiri bi halsizlik var neden bilmiyorum.sen nasilsin canim persembe test gunum benim.
Neden boyle olduk biz gozlerim kapaniyo kafami tutamiyorum ya kahve icicem belki acilir gozlerim ya agrin felan varmi canimBen de de var canım ya hiç hareket etmek istemiyorum hiçbirşey de hissetmiyorum bakalım hayırlısı nasip
Ağrı yok canım sadece göğüslerde arada ama oda kullandığımız ilaçlardanNeden boyle olduk biz gozlerim kapaniyo kafami tutamiyorum ya kahve icicem belki acilir gozlerim ya agrin felan varmi canim
Allah sonumuzu hayir etsin insallah.sigara iciyomusunuzAğrı yok canım sadece göğüslerde arada ama oda kullandığımız ilaçlardan
Yok canım siğara kullanmıyorum kullanılan yerde de duramıyorum.senAllah sonumuzu hayir etsin insallah.sigara iciyomusunuz
Malesef kullaniyorum ama islemim oldugundan berri icime cekmdn kullanmaya calisiyorum birakamiyorum yaYok canım siğara kullanmıyorum kullanılan yerde de duramıyorum.sen
Canim test gunun neden erken. Çünkü benim peesembe oldu transferim ve 23 subat test günüm. Senin transfer geç olduğu halde neden test gunumuz aynıKızlar günaydın, nasılsınız bugün,benim cumartesi transferim yapılmıştı,arada karnımda batmalar oluyo siz de de oluyor mu test günüm 23 şubat,test gününden önce test yapan var mı?
Kısmette varsa olurda kız arkadaş tiryaki olduğu halde ne bebeğe ne ona zararı olmadı ama sağlığınız içinMalesef kullaniyorum ama islemim oldugundan berri icime cekmdn kullanmaya calisiyorum birakamiyorum ya
Olmazı normal canım endişelenme vücut saatinin güzel işlediğini gösteriyor endişelenme inş hepimizin ki tuttu kızlar 5.gün embriyosu tutmaması çok zor relax yatın dinlenin tv izleyin dolaşın ama stres yapmayın stres tutsa bile düşürür unutmayın :)Kizlar ya benim her adet doneminden tam bir hafta önce bas agrim tutar. Simdide tam bir hafta var ve ayni bas agrisi basladi aynisekildr(
Ve benjm icimi cok fena bi korku kapladi ayni agri yaa ayniii ve tam zamanında(
Canım bak işte bi tane adet belirtisi bile onsani umutsuz edebiliyor. Ama bence baş ağrısı belirleyici bişey değil sıkma sakın canını olacağı varsa olur! Kismetimizde yoksa da ne yapsak olmaz. Allah' ın izniyle inşallah kismetimizde vardır diye dua edelim canım. Bu aradaKizlar ya benim her adet doneminden tam bir hafta önce bas agrim tutar. Simdide tam bir hafta var ve ayni bas agrisi basladi aynisekildr(
Ve benjm icimi cok fena bi korku kapladi ayni agri yaa ayniii ve tam zamanında(
Benim cumartesi 13 şubatta oldu transferim.5.gün embriyosu transfer edildi,23şubat dediler bilmiyorum,gerçi ben 23 şubat'a kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum:)Canim test gunun neden erken. Çünkü benim peesembe oldu transferim ve 23 subat test günüm. Senin transfer geç olduğu halde neden test gunumuz aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?